Hae
Mansikkapilvi

I Love Me 2016 ensikertalaisen näkökulmasta

Kävipä niin, että päästiin lähtemään mun ensimmäisen Jyväskylän (iiik! mulla on Jyväskylässä kaveri!!) kaverin kanssa reissuun Helsinkiin, I Love Me 2016 messuille. Koskaan ei meistä kumpikaan ole messuilla käynyt joten odotuksia messujen suhteen oli.

ILOVEME

Messut on kolmipäiväinen tapahtuma ja näytteilleasettajien lisäksi, messuilla on hirveän paljon kaikenlaista oheistapahtumaa. Tänä vuonna messuilla valittiin myös uusi Fitnessmalli 2016. Onnittelut voittajalle, olet upea! Itseasiassa, Anna on myös sairaanhoitaja 🙂

Mutta itse messuihin. Niin, jotenkin ehkä jäi vajaa fiilis messuista. Joo, näytteilleasettajia oli melkoisesti mutta ehkä sellainen suurin wau-efekti jäi puuttumaan. Siellä sitä kierreltiin alue läpi, maisteltiin raakasuklaat ja proteiinisheikit ynnämuut mutta eipä siellä muuten niin ihmeellistä ollut.

Syötiin aivan himmeen hyvänmakuista kasvisruokaa <3

Syötiin aivan himmeen hyvänmakuista kasvisruokaa <3

Ja jälkiruoaks kierreltiin suklaamaistiaispaikat läpi :D

Ja jälkiruoaks kierreltiin suklaamaistiaispaikat läpi 😀

Kotiin lähetin yhden puhuttelevan kuvan messuilta :D

Kotiin lähetin yhden puhuttelevan kuvan messuilta 😀

Nää on niitä huijauskakkuja. Näyttää hyvälle mutta ei maistu :D T. ennakkoluuloinen

Nää on niitä huijauskakkuja. Näyttää hyvälle mutta ei maistu 😀 T. ennakkoluuloinen

Messuilta matkaan tarttui muutamia tuotteita, joiden testaamista innolla odotan. Ostin hiuksiani varten, ainakin paperilla hyvälle kuulostavia tuotteita, joiden testaamisen aloitin heti eilen suihkun jälkeen. Kerron niistä teille enemmän, kunhan minulla on jotain kerrottavaa niistä. Testattavakseni sain myös Ambronite ateriasmoothieita, joita maistelin jo messuilla.

ILOVEME

Messut oli kierretty hyvissä ajoin ennen niiden sulkemista ja lähdimmekin sitten kotimatkalle. Matkalla pysähdyimme vielä syömään. Mukava päivä tuo sunnuntai oli muuten. Oli kiva ajella uuden kaverin kanssa, jutella siinä samalla ja tutustua toisiimme. Henkevät keskustelut jatkuivat, ehkä jopa vielä henkevämmin kotimatkalla, kun käsittelimme asioita masennuksesta sinkkuiluun ja kaikkea siltä väliltä. Ja ei, masennus ja sinkkuilu ei liity aiheina toisiinsa 😉

ILOVEME

On mukava huomata, että elämä alkuhankaluuksien jälkeen täällä Jyväskylässä alkaa löytää uomansa. Töihin on jo ihan mukava mennä ja osastoilla henkilökunta tervehtii iloisesti, nähdessään, että tulen töihin. Se tuo hyvän mielen.

Olen aina liputtanut erään kliseisen sanonnan puolesta ja teen sen jälleen;

Asioilla on tapana järjestyä.

——————————

Tähän loppuun julkaisen Liikun kuntosalikortin arvonnan voittajan!

Eli kuukauden ilmaiset treenit Liikku Jyväskylässä saa…….

JASMINA!

Onnea, laitan sulle sähköpostia, olethan kuulolla! Tervetuloa treenaamaan Liikku Jyväskylään!

ILOVEME

3 kommenttia

  1. Ann kirjoitti:

    Lähde jonain päivänä meidän kanssa tallustelemaan pururataa ympäri 🙂 Mä oon päivät kotona, joten vuorotyöläisen aamuvapaa passais oikein hyvin. Sit tunnet jo 2 jyväskyläläistä.

  2. Noora kirjoitti:

    Moro, No mikäpä jottei joku kerta vois hilipasta lenkille ennen töitä 🙂 Ollaan kuulolla!

  3. Laura kirjoitti:

    aika moni muukin sano messujen olevan vaisut. Hei ja täällä muuten myös yksi jyväskyläläinen! Tää on ihana paikka asua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *