Hae
Mansikkapilvi

Elämäni aakkoset

Olen lukenut muutamia blogeja joissa on tullut vastaan elämäni aakkoset postaus. Ajattelin nyt sitten itsekin listata teille tarkemmin elämäni tärkeimpiä ja merkityksellisiä asioita ylös aakkosten muodossa.

Aamut etenkin hitaat aamut. Ei ole mitään ihanampaa kuin aloittaa päivä siten, että on saanut nukkua pitkään ja sitten saa syödä aamiaisen omassa rauhassa. Vuorotyössä tietenkin vapaapäivät ja iltavuorot luovat mahdollisuuden näihin aamuihin.

Bloggaaminen. Nämä kirjoitussessiot toimii minulle eräänlaisena terapiatuokiona. On hetkiä jolloin joku asia vaivaa tai ärsyttää. Kun ne asiat tulee purkamaan tänne blogiin kirjoittamalla, niin usein, heti kun teksti on valmis ja on saanut sen oman olon sylkäistyä siihen näppäimille, huomaa sen helpotuksen tunteen. Joskus on hetkiä kun haluaa kuulla vaan vertaistukea johonkin asiaan, niin sekin tämän blogin kautta onnistuu, kiitos teille ihanat lukijani.

Celsiusasteet. Olen todellakin kesäihminen. Nämä tämän hetkiset kelit on ehkä kaikista kamalimpia. On kylmä ja tuulee ja sitten on vieläkin kylmempi. Tekisi mieli kaivaa jo talvitakki esille, mutta sitten tietää sen, että tulee hiki. Minua ei ainakaan ole luotu tällaiseen kylmään ja pimeään ilmastoon.

EDM. Rakastan musiikkia ja rakastan tanssimista. Olen aina rakastanut. Ihan ala-asteella jo tyttöjen kanssa ringissä koulun discoiltoina veivattiin koko ilta ja sama meno on jatkunut läpi vuosien ja jatkuu edelleen. Tänä kesänä pääsin ensimmäistä kertaa ikinä ulkomaille EDM-festivaaleille, jotka olikin sitten järjestelyiltään hiukan pettymys. Isona elämäni haaveena olisi päästä Tomorrowland-festivaaleille Belgiaan!

Ultra Europe

Ultra Europe

Weekend Festival Helsinki

Weekend Festival Helsinki

Fucking shit. Inhoan kiroilua. Pyrin itse välttämään kiroilua viimeiseen saakka. Mun mies päästelee suustaan kirosanoja säännöllisesti ja alkuun se tarttui minuun ja minä kiroilin hetken aikaa myös aika paljon, kunnes tajusin miten kauhealta ja rumalta se kuulostaa. Nyt oon se, joka huomauttelee tuosta tavasta hänelle.

Google. Auttaa ihan kaikissa tilanteissa. Mitä ei Googlettamalla löydy, niin sitä tietoa ei tarvitse.

Hautajaiset. Olen suunnitellut omat hautajaiseni. Kuulostaako karmivalle? Mutta joo, olen miettinyt muutamia virsivalintoja ja sitä, minkälaisen yleisen tunnelman kirkkoon haluaisin. Kirkon jälkeen haluaisin, että ihmiset pystyisivät juhlimaan sitä mun mennyttä elämää, eikä liikaa keskittyisi mun poismenoon. Haluaisin myös tuhkauksen, perinteisen hautauksen sijaan. Haluan silti nostaa tähän Hoo-kerhoon myös huumorin. Rakastan vitsailua ihan kaikessa muodossa. Jos ei ihmisellä olisi huumorintajua, niin olisipa hänellä tylsä ja yksitoikkoinen elämä.

Ilo.  Rakastan iloisuutta ja hymyileviä ihmisiä. Se tarttuu ja saa tarttuakin.

JossuWOW. Todellakin wow 🙂

Kissat, Mun henkieläimiä. On olemassa kissa- tai koiraihmisiä. Olen todellakin enemmän kissaihminen mutta haluaisin koiran myös. Minulla on ollut elämäni aikana kolme kissaa, joista yksi elelee vielä meidän kanssa, Nelli nimeltään. Olen hirmuinen lässyttäjä eläimille, mutta ihmislapsille en lässytä koskaan 😀

Lentopelko. Pelkään aina tosi paljon lentokoneissa, etenkin nousun aikana. En vaan voi tajuta, miten se iso ja painava möhkäle voi olevinaan pysyä taivaalla. Tarkkailen lennon aikana jatkuvasti kaikkia ääniä,  ilmanpaineen muutoksia, moottorin käyntiä yms. kaikkea hyvin oleellista. Lohduttaudun sillä, että jos kone tippuu, niin kuolema on nopea, tosin kuolisin jo paniikin aiheuttamaan sydänkohtaukseen ennen kuin kone iskeytyisi maahan. Laskeutumiset tosin on kivoja kun tietää, että kohta saa jalat maan pinnalle. Kööpenhaminaan en mene lentäen enää koskaan. Pahimmat nousut ja laskut ikinä, hyvä etten itkenyt.

Matkustelu. Lentopelostani huolimatta rakastan matkustelua. Pakotan itseni lentokoneisiin lentopelosta huolimatta. Haluan nähdä maailmaa, en todellakaan ole sitä vielä kovin paljoa edes nähnyt eikä lentopelkoni saa sitä estää.

cof

Nippelitieto. Mä tiedän siitä kaiken. Mun mies sanoo, että miksi en hae haluatko miljonääriksi ohjelmaan kun tunnun tietävän yhdestä jos toisesta aiheesta kaikkea mahdollista. Mä en edes tiedä miten oon tietopankkiani kaikenmaailman turhalla tiedolla kerryttänyt, mutta niin vain on päässyt käymään. Luen ja tutkin paljon asioita. Jos en jostain asiasta tiedä, niin pyrin ottamaan selvää, epäolennaisistakin. Heikkoukset ovat taide ja kirjallisuus 😀

Oma aika. Siis niin tärkeä asia minulle. On ihana olla yksin, vaikka ihan vaan hiljaisuudessa maata sohvalla. Tai yksin kierrellä kaupungilla. Vain minä ja minun ajatukset.

Päiväunet. Nukun todella usein päiväunia, etenkin aamuvuoropäivinä. Lapsena homma oli niin vastenmielistä touhua mutta nyt päiväunet on parasta <3

Rakkaus. Olen siihen aina halunnut ja jaksanut uskoa. Joskus usko on ollut kovasti koetuksella mutta niin vain se minunkin aikani koitti. Rakkaus voittaa kaiken. Ihmisten pitäisi näyttää rakkauttaan vielä enemmän lähimmäisille, ei kai sitä voi liikaa edes näyttää.

<3

<3

Sarkasmi. Minun spesiaalitaitoni. Joskus olen niin sarkastinen läheisimpien ystävieni kanssa, että joudun selittämään tilanteessa ulkopuolisille ihmisille, etten minä millään pahalla sitä tarkoittanut.

Työ. On maailman parasta, että saan tehdä töitä sairaanhoitajana. Työskentely sairaalassa on ollut minulle haave aivan pienestä tytöstä lähtien. Ajattelin, että jos vaikka siivoojaksi pääsisin sairaalaan niin sekin riittäisi. Sairaudet, niiden oireet ja kaikki siihen kuuluva on vaan niin tosi mielenkiintoista ja mitenkä hienoa on huomata aina silloin tällöin, että oikeasti osaa ja tietää jo joistakin asioista jotain.

Urheilu, asia joka pitää minut tolkuissaan. Ilman liikuntaa minun pää ei kestäisi tätä nykypäivän elämänmenoa. Raskas työ vaatii raskaat huvit eli treenaamisen.

Veljet. Mulla on niitä kaksi. On isompi ja pienempi veli. Toisen heistä meinasin menettää tänä vuonna. Se tunne kun tiedät, että vielä ei ole aika sanoa hyvästejä mutta pelkäät silti pahinta. Nämä kaks on niin tärkeitä minulle.

Yötyöt = yök.

Äiti, Rakastan mun äitiä.

Överit 😀 Homma, jonka osaan!

Ruoka ei saa loppua kesken :D

Ruoka ei saa loppua kesken 😀

6 kommenttia

 1. moruline kirjoitti:

  Kuinka monen ihmisen ruuat tossa vikassa kuvassa oikein on? 😀 Itse meinaan kerran kävin syömässä ravintolassa Pippuripihvin ja siihen tuli juurikin tuollainen läjä lohkoerunoita, joku colewsalaatti kylkeen ja jäätävn kokeinen naudanjauehlihapihvi kaikkine maustevoineen ja kermakastikkeineen. ja ihan huonoa teki kun sen kokonaan söi:P niin mietin että et mitenkään oo voinu esim. miehes kaa vetää tota määrää ruokaa kimppaa:D herraisä mu masu ois ratkennut!

  • Noora kirjoitti:

   hahahah, siinä on meidän kahden ruoat 😀 Masut kyllä ratkesikin 😀

 2. ilari kirjoitti:

  no eka toi vihree mekko ja valksoet hiukset sopi hyvin mtu sit ne tennarit oisin laittanu toisnelasiks 😀
  no mä näin vanhan hautakummun armeniassa ja sydän alkoi itkee kauneudesta ja noh eihnä sitä tiiä mut siinä paikassa olisi hyvä saada viimeinen leposia jahka tuhkattu tietty 🙂

  millasta msuaa siellä tomrowlandisa on?

 3. Nimetön kirjoitti:

  Ja N niinku narsisti….läskivihaaja. Tyhmä blondi.

 4. Piia kirjoitti:

  Missä nuo parin ekan kuvan ihana rantapaikka? Kaunis nainen ja kiva lukea näitä tekstejä arkivapaiden iloks 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *