Hae
Mansikkapilvi

Viikonlopun herkulliset tortillat

Oon aiemminkin kertonut, että meillä syödään tortilloja aina silloin tällöin. Tortillat voi olla hyvinkin terveellinen vaihtoehto ruoaksi. Kaikkihan riippuu siitä, mitä sinne tortillojen sisään laittaa täytteeksi.

Jos yritän syödä terveellisesti, niin täytteet ovat yleensä jauheliha, punasipuli, salaatti, tomaatti, tuorekurkku, kermaviilipohjainen dippi ja avocado. Jos taas haluan herkutella, edellisten täytteiden lisäksi lisäämme fetajuustoa ja joskus aurajuustoa sekä salsadippiä.

Minun mielestä tortillat on terveellisimmästä päästä jos haluaa syödä jotain hyvää ja ns. epäterveellistä. Hyvillä raaka-aineilla tämä ruoka on mahan täyttävä eikä varmasti kaloreita tule samalla tavalla kuin vaikka jostain hesen annoksesta. Joten hyvällä omatunnolla näitä voi silloin tällöin pistellä poskeensa.

Vai mitä mieltä te olette?

6 kommenttia

 1. Ann kirjoitti:

  Ei kai silloin tällöin tortilloissa vedetty feta tai aura oikeastaan edes ole epäterveellistä. Eihän niitä mene kuin muutama kuutio tai aura-juusto murusia. Kukaan pelkkää juustoa tortillan väliin laita. Fetaa, eikun salaattijuustokuutioita, saa myös 3%. Kylmä kuin pyyhekumi, mutta mikrossa sulaa kivasti.

  Mulla on ongelma tortillalättyjen kanssa. Voisin vetää koko paketin naamariin ja ei tuntuis missään. Mutta koska en niin toimi, paketista jää suurin osa syömättä ennenkuin ne on kuivanut. Ei melkein paketillista viitti koirillekaan syöttää. Kalliita ne ei todellakaan ole, mutta en periaatteesta laita syömäkelpoista ruokaa roskiin.

  • Noora kirjoitti:

   Me tehdään täytteitä aina sen verran, että tulee kans syötyä kaikki plätyt. Yhdeltä istumalta menee molemmilla noin kolme plättyä ja sit siitä jää ehkä pari yli seuraavalle päivälle, ne syödään sit sillon 🙂

 2. Hyvä me kirjoitti:

  Meillä syödään kuppi tortilloja, samaa mieltä etteivät ole joskus syötyinä epäterveellisiä. Mies on laihduttanut 17 kiloa, menossa lihavuusleikkaukseen ensi vuonna joskus. Ei ollut syynä syöminen vaan geenihäiriö joka lihottaa ja hänellä on diabetes ollut jo kauan. Nyt syömme kalaa, kanaa ja kokolihaa salaatilla, minä syön joskus pitsaa ja karkkeja, isänpäivänä menemme pitsalle ja mies valitsee täytteeseen ne kevyet vaihtoehdot. Minä vedän kaiken ja olen hoikka kuin muurahainen, syön siis aina enemmän kuin pitempi mieheni mutta en ole jättänyt häntä lihavuuden takia, olemme olleet yhdessä 32 vuotta, upeeta ja harrastetaan seksiä kuin ennenkin.

  • Noora kirjoitti:

   Mahtavaa kuulla 🙂 Niin, ei ne kilot saa tulla esteeksi kun ollaan oltu jo pitkään yhdessä. Etenkin kun toinen haluaa myös muutosta. Onnea elämään teille!

 3. Niina kirjoitti:

  Hei.
  Itse kanssa mietin että kuinka hän paljon enemmän kaloreita tulee jos laittaa ruokalusikallinen salsaa ja vaikka 5 kpl fetakuutiota.
  Voishan tuon jollain kalorilaskurilla laskea,Mut jotenkin järki sanoo ettei nyt älyttömästä määrästä puhuta. Itse syön kaksi tortilla kerralla.
  Taatusti on terveellisempää kun pizza ja Hese kun esim juustoa ja rasvaa ei juuri nimeksikään.

  • Noora kirjoitti:

   Niin, ei varmasti mitään älyttömiä kaloreita tule noista juustolisäyksistäkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *