Hae
Mansikkapilvi

Jouluhössötys alkakoon!

*Sisältää kaupallisia linkkejä

Ihan kohta, tai no ainakin melkein, on joulu! Ulkona on jo lunta ja pakkasta ja minä sain kotona luvan alkaa kuunnella joululauluja ja ne todellakin soi nytkin taustalla 🙂

Olen ostellut uusia jouluvaloja ja eilen illalla juotiin tämän talven ensimmäiset glögit kotona. Olen ihan todella innoissani tästä joulusta. Tämä joulu on erikoinen siitä, että aion kerrankin olla koko joulun vapaalla. En mene siis töihin. Teemme minun miehen kanssa ihanan oman joulun kotiimme. Haemme kuusen, teemme ruoat ja hiljaa vaan nautiskellaan joulun rauhasta.

Huomasin, että Elloksella on nyt uusille asiakkaille todella hyvät tarjoukset jotka todellakin kannattaa hyödyntää. Sieltä voi tilailla kotiin vaikka uudet jouluvalot!

Ihana joulutähti

joulutahti

Tai ihana perinteinen joulukynttelikkö

kynttelikko

Ellokselta tosiaan saa tällä hetkellä -40% tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta. Tarjous koskee uusia asiakkaita ja alennuksen voi esimerkiksi käyttää noihin jouluvaloihin!

Minä olen niin innoissani tästä joulusta. Ei tarvitse olla töissä, vaan saan viettää joulun rakkaani kanssa. Tosin, siis aiemmat joulut olen ollut vapaaehtoisesti töissä mutta nyt kun olen löytänyt ihmisen rinnalleni niin onpa kiva intoutua jouluhössötyksen ihmeelliseen maailmaan. Ollaan mietitty jopa jo ruokalistaa mitä kaupasta pitää hankkia joulua varten! 😀

Onko paikalla muita jouluhössöttäjiä? 🙂

Yksi kommentti

  1. Mummuilijatar kirjoitti:

    On paikalla, 50v mummi, tänään teen torttuja ensimmäisen kerran, apuna on 3 vuotias mies. Tästä alkakoon joulu, meillä ostetaan lahjoja vain kahdelle lapselle, tälle kolmivuotiaalle ja hänen vauva-veljelleen. Kaikki ruuat teemme itse, paitsi laatikot. Suurin homma lienee karjalanpiirakoiden vääntö mutta sekin on ihanaa tehdä oman kullan kanssa. Olen oikea jouluihminen ja toivotan kaikille hyvää ja rauhaisaa joulun valmistelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *