Hae
Mansikkapilvi

Nyt ei vaan vähempää voisi kiinnostaa

*sisältää mainoslinkkejä

Itsehillintäpurnukka in my ass. Tuollaisia ei pitäisi kotiin ostaa ollenkaan. Lasipurkki täynnä suklaaherkkuja. Nehän on vaan koristeeksi, ei niitä tule syötyä tai jos tulee niin ihan pari vain silloin tällöin.

Kuvassa itsehillintäpurkki ja koristesuklaata

Kuvassa itsehillintäpurkki ja koristesuklaata

Noin ajattelin mielessäni kun päätin, että tuollainen lasipurnukka on kotiin saatava koristeeksi ja ihan koristeeksi vain suklaatakin. Koristeeksi, kuka ostaa koristeeksi suklaata 😀 No minä!

Eikä siinä vielä kaikki. Nyt on sellainen ajanjakso menossa kun treenit ei kiinnosta, ei tippaakaan. Eikä oikein mikään sellainen miten olevinaan PITÄISI syödä. Kaikki herkut vaan menisi. Se onkin hyvä yhdistelmä; treenaamattomuus ja herkkumättöjen mättäminen.

No, minä olen käynyt keskusteluja itseni kanssa ja tämä nyt on vain tällainen vaihe. Vaihe jota kroppa selkeästi kaipaa, tai mieli kaipaa tai joku. En minä tiedä mikä. Voiko kroppa oikeasti kaivata suklaata ja rasvaherkkuja? En usko. Minun niska-hartiaseutu kyllä kaipaisi kunnon treeniä, sen verran jumiselta alkaa paikat tuntumaan näin viikon treenamattomuuden jälkeen.

Välillä tulee ajanjaksoja kun mikään ei kiinnosta. Ei kiinnosta treenit eikä terveellinen ruokavalio. Itse olen ottanut sen linjan, että en ruoski itseäni kun tällainen hetki tulee. Syön sitten vapaammin ja en pakota itseäni sinne salille. Tiedän, että se vaihe menee nopeammin ohi kun annan kropan vähän aikaa relata. Sitten taas uudella innolla salille ja oikeanlaisen tai ainakin paremman ruokavalion pariin.

Oikeanlainen ruokavalio on muutenkin tärkeä tähän aikaan vuodesta, ainakin itselleni. Jos syön raskaasti, sellaisia ruoka-aineita jotka sisältävät paljon hiilareita ja rasvoja niin väsynyt oloni kyllä oikein korostuu. Minä kuulun nimittäin niihin ihmisiin joihin tämä talven pimeys ja kylmyys vaikuttaa. Voisinpa vain nukkua kuin muumi, läpi talven ja herätä sitten kun kevään ensimmäiset auringonsäteet loistavat taas.

Oikeanlaisen ruokavalion rinnalla, etenkin talviaikaan on hyvä pitää huolta vitamiinien saannista. Etenkin D-vitamiini ja C-vitamiini ovat ehdottoman tärkeitä oman puolustuskyvyn ja jaksaminen kannalta.

Fitnesstukulta sain itselleni täydennystä talvea varten lisäravinteiden muodossa. Ehdottoman iloinen olen C-vitamiinista ja Magnesiumista.

Näitä vaan joka päivä!

Näitä vaan joka päivä!

Tästä C-vitamiini ostoksille!

Ja tästä Magnesium ostoksille!

Fitnesstukusta sinäkin voit hankkia edulliseen hintaan lisäravinteet ja vitamiinit. Tästä pääset shoppailemaan omat tuotteesi! Fitnesstukulla on hyviä tarjouksia, kannattaa käydä selaamassa valikoima!

Nyt kun olen kerännyt itselleni suklaan (ja makkaraperunoiden) muodossa hiukan energiaa, niin päätinkin, että tänään lähden salille vähän hikoilemaan. Hartioiden seutu pitää saada auki, ennen kuin alkaa päätä särkeä enemmälti. Joten mies matkaan ja yhteistreenille illalla!

Miten pimeys ja kylmyys vaikuttaa sinuun?

7 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Miussa pimeys saa aikaan alakuloa ja suklaa maistuu erityisen hyvälle.

  Mites siun 10 vkon dieetti on edennyt?

  • Noora kirjoitti:

   No ensimmäiset viisi viikkoa meni ihan hyvin, muuten vähän huonommin 😀 Palataan siihen vielä blogissa. Ja suklaa maistuis täälläkin.

 2. Jenna kirjoitti:

  Pimeys vaikuttaa oikeastaan vain siinä, että herkkuja tekee enemmän mieli. Tällä hetkellä mulla on menossa pullakausi ja sitä tekee koko ajan mieli.

  Muuten mä rakastan lunta ja talven pakkasia. Niistä kovimmista en tykkää kauheasti kun ulkona ei voi oikein tehdä mitään, silloin käperryn vilttiin, juon teetä/kaakaota ja luen kirjaa. Pikkupakkaset alle -10 on ihan parhaita, kirpsakka energisöivä ilma.

  Mua masentaa loppusyksy enemmänkin, kun kolkko, märkä ilma joka tuntuu luihin ja ytimiin asti, säkkipimeää joka puolella. Ihan kauhea. Alkukevät on toinen inhokki, aurinko hohkaa silmiin, loskaa joka puolella, kolkko ilma.

  • Noora kirjoitti:

   Auringon hohka on ihana 😀 Ainut, että keväällä on aina liian kuuma kun aamut on vielä kylmiä mutta päivällä aurinko lämmittää niin takkivalinnat on hankalia.

   Pulla <3 😀

 3. Tupu kirjoitti:

  Oon niin talven lapsi ku olla ja voi 😀 aamulla konkoillaan hereilöä melkeen tunti ennen kelloa ja oon niin pirteä ku peipponen 🙂 pakkasten tulo vaikuttaa minuun niinku autinko toisiin.
  Toivon, että lunta tulis ainaki sen 50cm ja pakkasta sais olla yli -25 astetta 😀 vielä ei olla päästy ees 10cm Oulun korkeuksilla lumen suhteen mutta toivoa riittää 🙂
  Lumi ja talvi <3<3<3<3

  • Noora kirjoitti:

   Joo siis lumi ja talvi on muuten kiva mutta ei pimeys joka tulee talven mukana, aurinkoa ei aina ehdi edes näkemään kun se nousee ja laskee jo samoin tein 😀

 4. Viivi kirjoitti:

  Mulla on koristeena huoneessani lasipurkki täynnä suklaakonvehteja, mutten koskaan syö sieltä 😀 Se on vaan niin nätin näkönen ettei tuu mieleenkään vaikka kauhee suklaahirmu oonkin! Toisinaan sitä pitää silti täyttää kun sisaruksille ne ilmeisesti maistuu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *