Hae
Mansikkapilvi

Hyvä pitää laittaa kiertoon

*Yhteistyö

Olen aika laiska mitä tulee arkipäiväiseen kaunistautumiseen. Laitan yleensä kasvoilleni ihan vaan pakolliset, eli kosteusvoiteen, meikkivoiteen, puuterit ja poskipunan. Silmille en yleensä tee mitään, koska yksi asia joka arkiaamujani helpottaa on ripsipidennykset.

Jälkeen ripsihuollon

Jälkeen ripsihuollon

Olen elänyt ripsienpidennysten kanssa nyt yli vuoden yhtä menoa. Vaihdoin viime keväänä volyymiripsiin, koska silloinen ripsihuoltajani sattui niitä minulle ehdottamaan ja sanotaanko näin, että sille tielle sitten jäin.

Kun muutin Jyväskylään, oli minulla yksi suuri huolenaihe se, että missä tulen huollattamaaan omat ripseni. Kyselinkin silloin vinkkejä teiltä täällä blogissanikin. Kaksi asiaa joissa olen tarkka on kampaajan ammattitaito ja ripsienlaittaja. Haluan olla varma, että kun menen maksavana asiakkaana liikkeeseen, saan sitä mitä haluan.

Olen kiertänyt nyt muutaman ripsipaikan läpi täällä Jyväskylässä ja on ollut parikin asiaa, jotka on näissä paikoissa hiertänyt. Ensimmäinen ja ehkä isoin asia on hinta. En voi käsittää miten parin-kolmen viikon ripsihuolto maksaa 80€. Noh, näköjään melkein joka paikassa sama hinta täällä Jyväskylässä. Olihan se Joensuun 30€ ripsihuollon jälkeen aika karmivaa maksaa tuollainen summa muutaman viikon välein. Kaiken lisäksi kun huollon jälki oli tuolla Joensuussa vielä parempaa kuin mitä Jyväskylässä sai 80€:lla.

Kyselin täällä töissä ihmisten kokemuksia ja eräs suositteli minulle Studio Tiia K:ta. Varasinkin heti siltä istumalta ajan Tiialle. Menin tuonne ripsihuoltoon ajatellen, että no tämä paikka on ainakin edullisempi kuin edeltäjänsä.

Ensimmäisen huollon jälkeen, joka kesti reilun tunnin, avasin silmät ja sain peilin käteen ja olin että wau! Menin autolle ja katsoin peiliin uudelleen ja laitoin heti viestiä mun miehelle, että nyt on löytynyt mulle paikka missä minä käyn huollattamassa ripseni. Tiian käden jälki oli todella hyvä. Ajattelin, etten kuitenkaan vielä saa innostua liikaa, jos vaikka käy niin ettei ripset pysy. Mutta mitä vielä, kolmen viikon jälkeen varasin uuden huollon, vaikka ripsillä olisi menty varmasti vielä ainakin pari viikkoa.

Olenkin siis löytänyt oman ripsihuoltajan, jota en nyt enää vaihda.  Ja koska hyvä pitää laittaa kiertämään, niin vinkkaan siitä ilolla teillekin!

Eli:

Tiialla on sivut Facebookissa ja Instagramissa @studiotiiak

Tiia tekee ripsipidennysten lisäksi kulmien pigmentointeja ja kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä. Jos siis olet Jyväskylässä vailla näitä palveluja, niin voin suositella Tiia K:ta.

ripset

 

 

6 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Missä Joensuussa sait huollon 30 eurolla?!??! Minäki haluan niin halpaan!

 2. henna kirjoitti:

  Herrajumala! Missä saa Joensuussa 30e???

 3. Nimetön kirjoitti:

  Et taidakaan haluta laittaa hyvää kiertoon 😀

 4. Nimetön kirjoitti:

  Sama tarina täällä!! Muuttanut savosta jyväskylään ja sama huolen aihe oli löytää sopiva ripsien tekijä ja onneksi tuli mentyä Tiialle!! ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *