Hae
Mansikkapilvi

Joulutarina (sisältää alastomuutta)

Meille tuli joulukuusi tässä alkuviikosta. Sen jälkeen se onkin meinannut saada lähtöpassit aika monta kertaa. Ollaan molemmat tässä taloudessa menetetty hermo siihen useamman kerran, välillä myös toisiimme. Kuusi ei nimittäin istu siihen jalkaan, ei sitten millään. Tai sitten jalka ei istu kuuseen.

Joka tapauksessa. Haettiin kuusi sunnuntaina. Laitettiin se pystyyn ja koristeltiin. Tuli kuulkaas nätti. Seuraavana yönä herättiin kello viisi siihen, että joku rymähti asunnossa aika lujaa ja kissa juoksi tuhatta ja sataa sängyn alle. Tajusin sen heti; kuusi kaatui. Pallot vaan pomppi pitkin olohuoneen lattioita ja neulaset lenteli kuusesta ihan jokapuolelle. Tietenkin myös se kuusenjalassa oleva vesi levisi lattioille. Tietenkin. Ensiksi syytökset kohdistui kissaan mutta oltiin väärässä. Se kuusi ei pysynyt enää pystyssä siinä jalassa.

No eihän se auttanut kuin nousta kesken makeimpien unien kuivaamaan lattiaa ja nostamaan se kuusi pystyyn. Kuusi saatiin pystyyn kun joku aika sitä räpellettiin, ihan vinoonhan se jäi mutta pystyyn kuitenkin. Seuraavana päivänä oli työpäivä, ja osastotunti. Kerroin sitten tietenkin tämän jutun myös siellä palaverissa. Lisäsin siihen myös sen, että mies nukkuu alasti ja sillon aamuyöllä se makasi alasti kuusen alla ruuvaten sitä kuusta paremmin kiinni siihen kuusenjalkaan. Samantien tajusin, että tyypit ei ehkä ois halunneet kuulla siellä palaverissa just tuota alaston-osuutta. No se kun lipsahti. Ilmoitin asian myös mun miehelle, että kerroin just osastotunnilla, että se nukkuu alasti ja se viime yönä pystytti kuusta täysin nakkena. Minun mielestä se oli hauskaa. 😀

Noh, sitten ajattelin, että tästähän sais hauskan Facebook päivityksen. No ajattelin kuitenkin, että en viitsi kertoo toisesta sellaisia juttuja julkisesti. Mut sitten seuraavana iltana tajusin, että hitto, jos tapahtuu jotain hauskaa niin kyllä minä haluan hauskuuttaa sillä muitakin. Joten nyt mä tässä teille kerron miten me siis tosiaan keskellä yötä keräiltiin kuusen palloja älästi ja yritettiin saada se kuusi pystyyn keinolla millä hyvänsä. Se ei ollut helppoa voin sanoa, piikit pistelee ja karisee niskaan ja yks manaa kerpelettä siellä kuusen juurella ketareet levällään 😀 Voi pojat!

Että ei ne asiat aina mene ihan niin kuin strömsöössä, mutta kuitenkin sinne päin. Äitillä oli myös aika hauskaa kun kerroin sille. Se oli just ollut kaupassa kun laitoin sille viestiä, että kuusi kaatui ja siellä se oli nauranut ääneen. Se oli miettinyt miten me nuoret rakastavaiset ollaan vaivalla haettu kuusi ja sitten pystytetty se ihan miten sattuu ja sitten se kuusi kaatui ja sitten keskellä yötä pystytettiin sitä uudelleen. Se piti meitä niin tyhminä 😀

Mutta nyt meillä on riisuttu kuusi joka on vähän kenkallaan ja se pitäisi koristella uudelleen. Katsotaan sitä sitten jouluaattona. Saiskohan tuon jotenkin vielä suoraan?? 🙂

6 kommenttia

 1. Lissuu kirjoitti:

  😀 Tää oli hauska! Voi reppanat.. te kun olitte niin paljon vaivaa nähneet kuusen eteen..ja sit kävi noin :/ Ei maha minkään! Mut ihanasti oot pystyny muuttaa asian hauskaksi…. alastomuus juttu ei ollu yhtään huono 😉 Päivän piristys!! 🙂

  • Noora kirjoitti:

   Joo reppanat tosiaan 😀 Hahahah, haluttiin kiva kuusi niin kaikki meni mönkään 😀 Ehkä tää tästä vielä iloksi muuttuu, kuusenkin osalta 😉

 2. Johanna kirjoitti:

  Paras lukemani Joulutarina ever 😀
  On sikäli kyllä harmillista, että näin hankalaksi on kuusi heittäytynyt, mutta hauska juttu silti 😉
  Sinä Noora olet kyllä postitiivinen ihminen!

 3. Www.kissapedonviikset.blogspot.fi kirjoitti:

  Mua niin tympii kaikki joulupostaukset ja tavallisesti skippaan ne suosiolla.. Otsikko sai lukemaan tämän ja pakko sanoa, että on kyllä paras jouluaiheinen postaus mitä oon koskaan lukenut ? Kauhulla ootan onko tässä taloudessa sama kuusirumba edessä kissojen takia ?

 4. Nipe kirjoitti:

  Aahahaa kuvittelin mielessäni ton teidä tilanteen??? meillä kävi reilu kuukausi sitten niin, että meikäläine oli jo hereillä, enkä löytänyt usb johtoa mistään, kun ne on miehen jälillä aina. Poikaystävä on kovin aamu äreä ja sit huusin olkkarista saatananvittua kun ei voi tulla minuu auttaa ettimään johtoa… Nositten makkarin ovi avautuu ja mies marssii munat paljaina heiluen ettimään johtoa ???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *