Hae
Mansikkapilvi

Unelmissa oma koti!

Olen asunut aina vuokralla. Olen muuttanut elämäni aikana 11 kertaa ja mitä ilmeisemmin 12 muutto on ihan tässä lähitulevaisuudessa käsillä. Ollaan mun miehen kanssa alettu haaveilemaan omasta kodista.  Tällä hetkellä meillä on vuokrakulut melko isot ja sillä summalla vähentäisi lainaa hyvin.

asunto

Ollaan tässä syksyn ajan katseltu Jyväskylän alueen asuntovalikoimaa, lähinnä rivitaloja. Ollaan käyty myös joissain näytöissä ja se meidän asunto ei ole tullut vielä vastaan……… Kunnes tuossa viikko sitten, ihan vahingossa löysin erään rivitaloasunnon. Ollaan sitä nyt pari kertaa käyty katsomassa, vaikka ei siellä ole vielä edes mitään nähtävää juurikaan, sillä talo on vielä rakennusvaiheessa. Se tarkoittaisi sitä, että me päästäisiin vaikuttamaan vielä materiaalivalintoihin, jos me se asunto a) halutaan ja b) saadaan. Se olisi aika iso bonus, että pääsisi vaikuttamaan materiaaleihin! Me sitten innostuttiin sen verran, että ollaan jo käyty katsomassa eri materiaalivaihtoehtoja ja kalusteita ja kun kaikki näytti niin hyvälle, me jätettiin tarjous. (!!!!!) Tuosta asunnosta tuli tunne, että se vois olla meitä varten.

Mikään ei ole vielä varmaa, ja joku saattaa viedä tuon meidän nenän edestä tai sitten tulee jotain muuta estettä eteen, joten en ihan älyttömästi uskalla vielä asiaa hehkuttaa mutta tällä hetkellä näyttää lupaavalle. Tuntuu, että niin kauan ennen kuin raha siirtää omistajaa, ei tässä uskalla hengittääkkään 😀

Ollaan molemmat melko täpinöissämme. Mun mies lähinnä sen vuoksi, että se pääsee tai pääsisi käyttämään omia pikkuinsinöörin taitoja esimerkiksi valaistuksen yms suhteen uudessa kodissa ja minä olen innoissani ihan pelkästään siitä kokonaisuudesta. Uusi koti, isolla terassilla ja omalla pläntillä pihaa <3 Olisihan se aika kiva, etenkin kun olen aina vuokralla asuessani asunut kerrostalokodissa ja kaukaisesti haaveillut vaan rivarista ja siitä omasta pihasta, edes pienestä sellaisesta.

Tosiaan, kumpikaan meistä ei halunnut ottaa kerrostaloasuntoa edes vaihtoehtoihin vaan kyllä me molemmat halutaan rivitalo johon kuuluu edes vähän pihaa. Nykypäivän rakentaminen vaan on sellaista, että ei pihoja hirveästi asuntoihin tule, jotenka siinä mielessäkin tuo asunto olisi unelma, koska siinä on pihaa hiukan enemmän.

Nyt vaan kaikki sormet ja varpaat ristiin, että kaikki menee hyvin ja tarjous hyväksytään. Sitten päästäisiinkin tekemään aikamoinen määrä kaikenlaisia materiaalivalintoja, lattioista kattoon, seiniin, laattoihin, kalusteisiin jne jne.

HUIIIII! 😀

asunto

4 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Onnea kovasti että saatte asunnon 🙂 Ihanaahan se olisi, suorastaa luksusta, päästä asumaan uuden uutukaiseen asuntoon!!!

 2. Anna kirjoitti:

  Onnea! Missä kaupunginosassa se ois? 🙂

  • Noora kirjoitti:

   Mie en uskalla sanoa vielä mitään 😀 oon ihan liian taikauskoinen 😀 mutta lupaan palata asiaan jos tää nyt tuottaa tulosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *