Hae
Mansikkapilvi

Me saatiin se!

Olen pidättänyt hengitystä varmaan kaksi viikkoa jo tämän asian tiimoilta. Kerroinkin tässä postauksessa, että laitettiin menemään ostotarjous sellaisesta meidän tämän hetken unelma-asunnosta. Me ollaan nyt saatu tieto, että meidän tarjous on hyväksytty. JOKO SAA KILJUA KOVAA!!! Siis oikeesti me päästään muuttamaan ihan uuteen, meidän näköiseen asuntoon. Me nimittäin päästään yhdessä vielä valitsemaan kaikki materiaalit meidän tulevaan kotiin.

koti

Asuntokauppojen kunniaksi juhlapullat!

Valinnan vaikeus

Asunto on tällä hetkellä siinä kunnossa, että väliseinät on pystyssä. Eli tosiaan me päästään vaikuttamaan vielä ihan kaikkeen meidän tulevassa kodissa ja itseasiassa materiaalivalinnat on lähteneet käyntiin jo. Ollaan vierailtu Puustellissa ja K-raudassa. Pinterestiä on tullut selattua ja inspiraatiokuvia on keräilty, me molemmat. Tämä projekti ei tosiaan ole pelkästään meistä toisen harteilla, vaan molemmat on mukana näissä päätöksissä yhtälailla, molempien makujen mukaan tehdään valinnat, koska me asutaan siellä molemmat yhtälailla. Tosin oon antanut mun miehelle täyden vastuun valaistuksesta, lähinnä tarkoitan spotteja ja muita pieniä lisäyksiä mitä meille tulee, luotan siinä hänen käden jälkeensä ja hyvään makuun. On ollut mukava huomata tämän meidän kotiprojektin edetessä, että meillä on melko samanlainen maku sisustuksen suhteen. Hirveitä ristiriitoja mieltymyksissä ei ole tullut vastaan.

Mutta hei siis, pakko sanoa tähän väliin, että kukapa ois uskonut vuosi sitten, että vuoden päästä olen onnellisesti parisuhteessa ja ostanut oman kodin tän mun rakkaan kanssa? Siis en minä ainakaan, en ikinä ois uskonut 😀

Valintoja valintoja....

Valintoja valintoja….

Paljon on tapahtunut ja paljon tulee tapahtumaan seuraavan parin kuukauden aikana. Huhtikuun alussa meidän pitäis heti päästä muuttamaan, tai ilmeisesti jo siis maaliskuun viimeisenä päivänä. Nykyinen asunto irtisanotaan jo ihan piakkoin. Kohta voin (tai siis katselen jo) alkaa katselemaan jo kaikkea ihanaa sisustustavaraa uuteen kotiin. Miettikää miten mahtavaa, kevät etenee, me muutetaan uuteen kotiin ja sit alkaa kesä ja aurinko paistaa! Oi voi, ihana elämä! <3 Meillä on tulevassa kodissa koko asunnon levyinen valokatettu terassi ja se oma pihaplänttikin!! Siis oikeesti, huippu hienoa!

koti4 koti5

Kevään aikana blogissa tulee varmasti vilahtamaan paljonkin juttua tästä meidän kodin valmistumisesta. Lupaan kirjoitella teille kuvien kera meidän kodista, kunhan on jotain kerrottavaa ja ennen kaikkea kuvattavaa. Kodin valmistuttua esittelen myös meidän valintoja.

Mut nyt vaan täytyy nipistellä itseään ja hokea, että onko tää totta?!

On se 🙂

7 kommenttia

 1. Taru/stuffabout.fitfashion.fi kirjoitti:

  Jes onnea! 🙂

 2. Tommi Hartikainen kirjoitti:

  Sinulla / teillä molemmilla on ollut tapahtumarikas vuosi ja lisää on tulossa. Paljon onnea asunto projektiin ja teidän molempien tulevaisuuteen ?

 3. Jenni kirjoitti:

  Ihanaa 🙂 Onnea yhteiseen kotiin! Innostuksesi oikein pystyi havaitsemaan kirjoituksesta :D<3

 4. Lissu kirjoitti:

  Onnea hurjan paljon oman yhteisen kodin johdosta!! ♡ Kyllä ne on jänniä aikoja.. meillä oli 2 v. sitten keväällä asuntokauppa ja muutto hommat 🙂 Tsemppiä valintoihin yms kotiprojekteihin 😉

 5. Anna/annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Ihan mahtavaa. Onnea Teille! <3 Niin se elämä tapahtuu kun on tapahtuakseen, aivan huikeeta! 🙂

 6. Piuku kirjoitti:

  Vastata ei ole pakko, mutta mistä päin Jyväskylää ostitte asunnon?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *