Hae
Mansikkapilvi

Kevätvaatekiihko

Sisältää kaupallisia linkkejä

Minä haluan uuden kevättakin ja sit uudet tennarit. Sama homma tulee eteen joka syksy ja joka kevät. Nyt kun aurinko on tullut esiin talviteloiltaan, alkaa ajatukset automaattisesti siirtyä kevääseen ja kesään. Kohta räystäiltä tippuu vesi ja asfaltti tulee esiin lumen alta. Silloin haluaa laittaa jotain uutta ja ehkä värikästäkin päälle.

Joka syksy ja kevät kuitenkin tulee sama ongelma esiin, kun ei ole mitään mitä laittaa päälle. Sitä alkaa pohtimaan, että mitähän sitä käytti viime vuonna samassa tilanteessa ja tulet siihen tulokseen, että joko et muista mitä käytit tai sitten se vaate ei vaan yksinkertaisesti ole enää uusi ja raikas tähän kevääseen / syksyyn.

Ajoissa liikkeellä

Minä sitten olen jo ihaillut nettikauppojen valikoimaa. Ajattelin josko tänä vuonna olisin ajoissa ja hankkisin kevättakin jo valmiiksi odottelemaan. Yleensä olen mattimyöhänen. Kuljen myöhään keväällä vielä lämpimässä takissa ja päivällä ulkona ollessa saa sitten hikoilla se talvitakki päällä. Tulee epämukava olo ja ärsytys.

Ongelma vaan nyt on siinä, että minkälainen takki sitä kannattaisi valita. Tuollainen ihana punainen nahkatakki olisi sopiva piriste kevääseen. Tosin se ei käy välttämättä sitten yhteen kovinkaan monen vaatteen kanssa, vai käykö? Toinen ongelma, että lyhyttä mallia vai pitkää. Takki sais olla siisti mutta käytännöllinen. Minä käytän paljon tennareita ja farkkuja, joten suotavaa olisi, että takki sopisi tähän yhdistelmään.

Tähän alle kasasin House of Brandonin valikoimasta mieleisimmät vaihtoehdot.

Mitä mieltä te olette? Mikä näistä takeista voisi olla tarpeisiini sopiva?

Säkin voit käydä ihailemassa vaihtoehtoja itsellesi: Kevättakit täältä!

Toinen mitä pitäisi, huom, pitäisi ostaa on kevättennarit. Pakko saada jotkut uudet. Mielellään valkoiset, vaikka kevään loskiin ne ei ehkä ole kaikista järkevin valinta, mutta kun on pakko saada niin on pakko saada! 😀

 

Kevätkengät täältä!

 

Tuleeko teille samanlaisia ajatuksia näin keväällä? Uudistuuko vaatekaappi vai pitäydytkö vanhoissa vaihtoehdoissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *