Hae
Mansikkapilvi

Onko sulla vastaavanlaisia kokemuksia miesten kanssa?

En usko nimittäin, että kovinkaan monella on! 😀 Tosiaan mun on pakko kertoo teille mitä minulle ja mun miehelle kävi kun oltiin yksi päivä keskustassa kaupoilla. Oltiin etsimässä minulle vaatteita yhteen tilaisuuteen ja asuun piti löytää mustat sukkahousut. Mentiin Sokokselle ja kello oli viittä vaille sulkemisaika. En osannut päättää  sukkahousujen denieriä, eli sitä paksuutta. Läpikiiltävät vai hiukan paksummat. Yritin kysellä myyjältä vinkkejä ja hän oli, että ihan sama, molemmat käy tilaisuuteen.

Käännyin tuossa hetkessä mieheni puoleen ja sanoin nuo maagiset sanat: Mitä sie oot mieltä?

Mun mies kääntyi muhun päin, katsoi mua ja katsoi myyjää. Myyjä katsoi mua ja sitten miestäni. Mies sitten sai suun auki ja sanoi, että ootko sä nyt ihan tosissasi multa kysymässä vinkkejä sukkahousukaupoilla?

No niin, no jos sä nyt sen noin muotoilet….

Olisittepa nähneet sen myyjän ilmeen!

Myyjämme, joka oli jo keski-iän reippaasti ylittänyt naishenkilö, repesi nauramaan ihan estoitta. Tuumasin vain, että mun miehellä olis voinut olla jotain kokemusta sukkahousuista…

Kauppa oli tosiaan jo menossa kiinni ja minä mietin yhdessä mun miehen kanssa, että minkälaiset sukkahousut kannattaisi valita. Tai tosiaan, yksinhän mä siellä olin näitten valintojen äärellä. Noh, valitsin sitten ne paksummat ja suuntasin kassalle.

Myyjä hekotteli edelleen. Minä tein kaupat, kiitin ja pyysin anteeksi.

Miten voin olla niin dille, että kuvittelen miehen osaavan auttaa mua siinä, että mitkä sukkahousut valitsen. Mä niin tarviin uuden bestiksen 😀 😀

Missä menee raja. Voiko kumppani tosiaan olla myös sun bestis? 😉

 

12 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Hah hah hah 😀 Uusien todisteiden tullessa ilmi niin ehkä oma mies ei voi bestis olla, ainakaan sukkahousu ostoksilla!!!

 2. Sini kirjoitti:

  Hih, pakko kommentoida, nimittäin olen yhden kerran lähettänyt mieheni sukkahousu kaupoille:D Meinasi olla kiire juhliin valmistautuessa ja samalla tottakai huomasin, että sukkahousut rikki. 😀 Hyvät sukkahousut sain, oikeestaan erinomaisen hyvät! Miehet voi yllättää!

  • Noora kirjoitti:

   Ja siis ihanko tuosta noin vaan suostui lähtemään? 😀 No minkäs sille mahtaa jos on niin hyvä mies 😉

 3. Vipe kirjoitti:

  Ihan perussettiä meillä;D

  • Emmi kirjoitti:

   En mäkään näe tässä mitään erikoista:D

  • S kirjoitti:

   Multakin meni tää juttu kokonaan ohi. 😀 ihan jokapäivänen juttu meilläkin, että kysytään tämmösistä asioista

  • Noora kirjoitti:

   No siis se tilanne oli jotenkin niin hassu! 😀 En saanut vastausta ammattimyyjältä sukkahousujen suhteen ja sit luulen saavani jonkin järkevän vastauksen mun mieheltä. Voin sanoa, että tää mun ukko ei oo mikään sukkahousu-eksperttti 🙂

  • tuttua kirjoitti:

   Meilläkin ihan arkipäivää eli en siis ihan hoksinut miekään että mikä pointti tällä oli 😀 Hyvin paljon on kyllä tässä kuuden vuoden seurustelun aikana käyty kahden shoppaamassa ja mies on saanut olla pähkäilemässä useinkin että kumpikohan ripsiväri levittyisi paremmin, tai mitkähän housut ei purista sieltä ja täältä niin paljon. Tai kenkäkaupoilla tulee usein kysyttyä että mitenköhän kauan näillä koroilla jaksaa sitten kävellä putkeen 😀 Eihän ne vastaukset yleensä kummemmin auta mutta ofc nyt kysytään mielipidettä kuitenkin, onhan se semmonen paras ystävä kuitenkin omalla tavallaan!

 4. Mimmi kirjoitti:

  Sulla on kyllä niin huippublogi, että en muita blogeja juuri luekaan enää! 🙂
  Tuo sukkahousu episodikin oli niin ihanan aito tapaus ja nauroin itsekseni, kun luin kirjoitustasi 😀

  Huippu tyypiltä vaikutat ja olette ihana pari miehesi kanssa. Ihanaa eloa ja oloa tulevaan omaan kotiin teille! 🙂

  • Noora kirjoitti:

   No awww 🙂 Vanha bloggaajakin ihan liikuttuu noin kauniista sanoista 🙂

   Kiitos! <3

 5. S kirjoitti:

  Aina sitä tulee kysyttyä kaikkea häröä vaikka tietää ettei toinen varmasti vastausta tiedä. Ja tää toimii toisinpäinki. Mies kerran ikuisuuksia sitten innoissaan vouhkasi armeijajuttuja ja singolla ampumisesta, käänty minuun päin ja kysy ”ootko sä koskaan ampunu singolla?” ja mä vaan tuijjotin hölmistyneenä että mitäs luulet 😀 Tiesi hyvin etten mä oo armeijjaa käyny ja missä muualla sitä nyt semmosiin pääsis koskee 😀 Naurattaa asia vieläki vaikka siitä on jo kymmenen vuotta aikaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *