Hae
Mansikkapilvi

Miss Bomber!

Mikäpä olisikaan parempaa kun oikein kunnon shoppailut. Joskus itseä pitää hemmotella ja ostaa jotain mitä on aina halunnut. Se voi olla vaikka ihana takki, laukku tai vaikka aurinkolasit! Minä hemmottelin itseäni ja ostin itselleni takin. Löysin nimittäin itselleni nyt sen kevättakin. Muistatte varmaan kun haaveilin uudesta takista ja nyt olen sen sitten löytänyt, enää uupuu ne tennarit! Takki on kaikkea muuta kuin ensin suunnittelin sen olevan. Alunperin minun piti valita vähän pidempi malli mutta sitten eteeni käveli ihana bomber-takki ja se lähti kaupasta mukaani. <3

 

 

Selailin House of Brandonin valikoimaa ja siellä oli ihan tällaisia vastaavia bombereita vihreässä sävyssä. Itseäni alkoi myös kuumottamaan tuo ihana pinkki bomberi. Ihanan tyttömäinen <3

Tästä linkistä takkiostoksille!

Kelit eivät täällä Jyväskylässä ole olleet vielä kovin montaa päivää keväiset, joten ihan hirveästi en ole ehtinyt takkia vielä pitämään. Mutta onneksi koko ajan mennään kohti kesää ja päivätkin alkaa (niiden on pakko) lämmetä.

Kesä tule tule jo!

Ja koska mennään kohti kesää, niin pakkohan mekoistakin on alkaa haaveilemaan. Itselläni ei ole tänä kesänä varmaankaan yhtiäkään kesähäitä tiedossa jonne pääsisi pukeutumaan mutta jos olisi, niin tässä mun mielestä House Of Brandonin kauneimmat mekot. Yksi näistä mekoista löytyykin omasta kaapistani!

Tästä linkistä pääset ihailemaan mekko valikoimaa!

Onko meillä yhteisiä suosikkeja?

Vielä mennään talvitakilla!

4 kommenttia

 1. Sanni kirjoitti:

  Moi Noora! Olit ”meillä” lainassa yhtenä työvuorona tässä taannoin ja mietin sillon mistä oot niin tutunnäköinen – ja kappas törmäsin tänään sun blogiin! Vaikutat mahtavalta tyypiltä ja sun blogi tälleen ensivilkaisulta ihanan pirteältä, joten täytynee jäädä seurailemaan 🙂 Ja tuuhan taas kirralle käymään uudestaankin 😉

  • Noora kirjoitti:

   Moikka Sanni! 🙂

   Kiva, että sulle jäi tollanen fiilis. Olin kipeä sillon ku olin teillä enkä ehkä ihan parhaimmillani 🙂 Jää ihmeessä lueskelee blogia ja moikataan jos törmätään.

 2. Nimetön kirjoitti:

  Ihania mekkoja! Ja ihanaa kun kevät tulee! <3 onko se väsymyksesi josta taannoin kerroit yhtään helpottanut? Aurinko piristää ainakin mieltä kummasti 🙂

  • Noora kirjoitti:

   Niin on ihania mekkoja 🙂 Väsymys on onneksi helpottamaan päin, mutta yskä jatkuu ja pitää otteessaan. Tutkimukset siitä käynnissä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.