Hae
Mansikkapilvi

Arvonnan voittaja ja muuttojuttuja!

Huh hei ja rommia pullo! Muutto takana. Se se on työmaa, joka ei koskaan ole helpompi vaikka kuinka muuttaisit jatkuvasti. Vaikka itsekin olen muuttanut lähiaikoina kohtuullisen usein, ylimääräistä rojua kertyy aina, siis aina! En tajua millainen hamsteri sitä pitää olla, että kerää sellaista tavaraa talteen jolla ei edes tee mitään. Hamsterista tulikin mieleeni yksi vitsi. Haluatte varmaan kuulla sen. Oon nyt opetellu tämän ja tässä se tulee; Herra Majava opiskeli lääkiksessä, arvatkaa mihin Herra Majava erikoistui? – Patologiaan.

Ikean lahjakortti kelpaisi…

Meistä on tullut Ikean kanta-asiakkaita. Käytiin reilu viikko sitten edellisen kerran ja sinne humpsahti reilu kaksi sataa ja nyt eilen käytiin taas ja samanlainen summa upposi verhotankoihin ja nipsuihin. No lähtihän sieltä muutakin tietty mukaan jo tuolla hinnalla mutta miten sinne saa uppoamaan noin paljon rahaa? Koskaan ennen ei ole mennyt Ikeaan tollasia summia 😀

Blogi on ollut tässä muuton aikana hiukan jäässä, pahoittelut. Viime viikko meni sitä tahtia, että seiskaan aamuun töihin ja kolmelta kotiin tekemään muuttoa. Siis koko viikko tuollaista. Sitten perjantaina oli vapaa ja koko päivä tehtiin muuttoa. Hyvä, että nukkumaan ehdittiin jossain välissä. Mutta nyt on muutto tehty ja elämä tasaantuu toivottavasti. Annan pieniä esimakuja meidän ihanasta kodista teille jo nyt. Tarkemman esittelyn teen, kunhan ollaan saatu kaikki asiat paikoilleen ja siivottua tämä työmaa.

Koti on tuntunut kyllä kodille heti tänne muutosta lähtien. Täällä on hyvät Feng Shuit. <3

Arvonnan voittaja on…

Minulla oli blogissa arvonta koskien tulevan koiranpentumme nimeä. Sain uskomattoman määrän ehdotuksia ja siellä oli joukossa todella monia ihania nimiä, jonka olisimme voineet valita. Blackie eli Bläki oli mieheni mielestä hyvä nimi, myös Touho ja Sulo oli ihania nimiä. Urho ansaitsee myös erikoismaininnan! 🙂

Nimiehdotusten joukosta löytyi nimi myös meidän tulokkaalle. Nimi on lyhyt ja ytimekäs ja sopii meidän mustalle koiranpennulle. Meidän koiran nimeksi tulee Laku. Useampi teistä ehdotti tuota nimeä ja se kuulosti meistä molemmista hyvälle. Arvoin motivaatiopaketin voittajan vastausten joukosta Random.org:in avulla. Voittajaksi valikoitua nimimerkki Emilia ja olenkin häneen ollut yhteydessä jo sähköpostilla. Onnea Emilia!

Nämä lähtee sinulle Emilia!

Kiitos teille kaikille, ketkä ehdottivat nimeä! 🙂

Huomenna palaan eetteriin blogitekstillä jossa käsittelen sitä, miltä minusta tuntuu omassa kropassa tällä hetkellä.

2 kommenttia

  1. miranda kirjoitti:

    Ihan mahtava kämppä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.