Hae
Mansikkapilvi

Microblading – aika varattu!

Viimeksi kun kävin huollattamassa minun ripset, varasin ajan myös kulmille!!! Sain ajan (VASTA) kesäkuulle (Tiia on niin huippu ja suosittu!) ja silloin minun kulmat käsitellään Microblading tekniikalla. Minullahan on luonnostaan ihan tummat, jopa mustat ja hyvinkin tuuheat kulmakarvat. Hyvin, hyvin harvoin laitan niihin kulmakynää, nyppiä niitä saa sen sijaan useamman kerran viikkoon. Muistan joskus teininä kun äiti yritti varoitella minua, että jos nypit koko ajan niin kohta ne ei kasva enää ollenkaan, että ole varovainen. No sitä päivää ei ole vielä tullut etteikö mun kulmakarvat kasvaisi.

Olen ihaillut Tiian käden jälkeä hänen Microblading asiakkaiden ennen ja jälkeen kuvista. Aloin harkitsemaan, että sopisikohan Microblading kulmat myös minulle, vaikka minulla omat tuuheat kulmat onkin. Kuitenkin minun kulmakarvoissa on ehkä aukkoja ja ne on hiukan epäsymmetriset. Olisi ihana kun aina olisi siistit ja huolitellun näköiset kulmakarvat.

Aina huolitellut kulmakarvat

Nimenomaan tuota huoliteltua lookkia odotan ja toivon sitten lopputulokselta ja mitä olen noita kuvia valmiista tuloksista katsellut, niin luotan Tiian käden jälkeen ja ammattitaitoon täysillä. Nyt ei vaan millään malttaisi odottaa sinne kesäkuulle saakka, että pääsisi jo itsekin käsiteltäväksi.

Parasta Microbladingissa minun mielestäni on se, että jälki ei ole sama asia kuin tatuointi, eli lopputulos pysyy noin 12 kuukautta, riippuen esimerkiksi oman ihon laadusta. Eli jos jossain vaiheessa en enää haluaisikaan tietynlaisia kulmakarvoja, niin Microblading jälki tulee haalistumaan pois ajan kanssa.

Onko minun lukijoissa siellä kokemuksia Microbladingista? Sattuuko se ja mitä tykkäsitte itse lopputuloksesta?

 

12 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Kuulostaa kiinnostavalta! Laitathan ennen-jälkeen kuvat?

 2. Jenni kirjoitti:

  Mulle tehtiin eka microblading-käsittely 2 viikkoa sitten! Väriä on lähtenyt pois jonkin verran, joten odotan vahvistuskertaa innolla. Mun mielestä käsittely ei tehnyt kovinkaan kipeää. Hyvin sen kestää, kun sit ekojen vetojen jälkeen puudutetaan.

  • Noora kirjoitti:

   Okei 🙂 Miten sie huollat tai rasvaat kulmia? Tai miten usein? 🙂

 3. Mikaela kirjoitti:

  Mä olin microbleidingissä, sattui ja nyt KAIKKI väri on lähtenyt pois 🙁

  • Noora kirjoitti:

   Mitenkäs kauan sulla väri pysyi? Oliko ne kuitenkin hyvännäköiset sen aikaa kuin väri kesti?

  • Mikaela kirjoitti:

   Siis olin kolme viikkoo sitten ja ne ei oikeestaan näyttäny yhtään sellaselta mitä instagramissa oon nähny 😀 Ei ollenkaan niitä ”karvoja”, vaan jotain epämääräistä väriä oli vaan heti jälkeen ja n. kolmen päivän päästä. Oon aika pettynyt mutta meen kuitenkin ens viikolla täyttöön.

   • Noora kirjoitti:

    Ootko nähnyt kuvia sun kulmien tekijän muista kulmista? Et onko käytössä hyvät ja laadukkaat värit, että tapahtuuko muille kans samaa et väri lähtee kokonaan pois. Toivotaan, että täytön jälkeen väri säilyis edes vähän pidempään :/

 4. Heini kirjoitti:

  Mulle tehtiin 3D pigmentointi pari vuotta sitten ja lähti 99% pois eli hukkaan meni ne sataset. Joillakin väri ei vaan tartu, jos esim. urheilee paljon ja aineenvaihdunta jyllää. Voihan olla, että tekijällä oli vain poikkeuksellisen huonot aineet.

  Näin kesää vasten himottaisi kyllä microbladingit ja sitä kautta huolitellumpi look ilman meikkiä, mutta odottelen parempaa taloudellista tilannetta, ettei sitten harmita niin paljon jos ei taaskaan pysy.

  • Noora kirjoitti:

   Okei, miten nopeasti sulla lähti se väri sitten pois?

   Pitää siis pitää sormet ristissä et itsellä pysyisi…

 5. Susanna kirjoitti:

  Mulle tehtiin reilu viikko sitten. Kyllähän se muuten sattuu, ääriviivat kun tehtiin ilman puudutusta niin purin hammasta aika tosissani. Puudutuksen jälkeen helpotti todella paljon, mutta kyllä se vähän henkisesti ja fyysisesti raskas operaatio oli 😀 Mut omat kulmakarvat varsinkin tuolta loppupäästä oli niin olemattomat että oon täysin sitä mieltä että oli worth it. Väri on pysynyt suhteellisen hyvin, vähän pitää touch upissa korjailla mutta kun pyrki rasvailemaan sen viikon ainakin aika tiiviisti ja olla näpräämättä niin paljoa.

  Mä ainakin koin rahanarvoseks jutuksi, nyt kun on ripset ja kulmat mintissä niin voi viettää vaikka meikitöntä kesää ja säästäähän tää aamuissa aikaa kun kulmiin sipasee 30sec keskelle vähän lisää väriä sen sijaan että niitä vääntää kieli poskella 15min oikeaan malliin 🙂

  • Noora kirjoitti:

   Toivotaan ettei ihan hirveästi koske, mutta totta kai kasvot on jo muutenkin herkempää aluetta kuin muu kroppa niin voihan se olla, että kirpaisee. Joskus kauneuden eteen saa ja joutuu hiukan kärsimään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *