Hae
Mansikkapilvi

Kun on vaan niin hyvä pöhinä päällä!

Mistä motivaatio kumpuaa? Miksi sitä joskus on ja joskus ei ole? Olen tässä yrittänyt miettiä tätä kysymystä useampana päivänä. Olen nimittäin yllättänyt itseni positiivisesti tämän dieetin myötä. Viime syksynä viimeksi yritin dieettiä eli ryhtiliikettä omien elintapojen kanssa. Jaksoin silloin viisi viikkoa tuota yritystä. Vaikka nyt ei ole takana vasta kuin kaksi viikkoa niin tiedän, että tulen menemään nyt pidemmälle kuin edellisellä yrityksellä.

Mielitekoja on ollut, sitä en kiellä. Silti tiedän, että en ole ollut oikeastaan kertaakaan lähelläkään repsahtamista. Haluan onnistua tässä niin paljon enemmän kuin mitä hetkellinen halu jotain herkkua kohtaan on, että en ole valmis uhraamaan tätä hetken nautinnon vuoksi. Kyllä minä senkin tiedän, että ei dieettiä pilata yhdellä repsahduksella, mutta kun sinä kerran annat itsellesi luvan maistella jotain kiellettyä, on se raja helpompi ylittää toisenkin kerran. Joten pysyn mielelläni kokonaan tällä puolen rajaa, että en salli itselleni edes yhtä kertaa sitä ”repsahtamista”.

Eilen kotona syötiin tällaista, tai tuo yks söi, mie vaan tyydyin haistelemaan ja kuvaamaan.

Oltiin perjantaina kavereitten kanssa katsomassa Haloo Helsinkiä Himoksella Jämsässä ja minä olin kuskina. Eli se oli edessä selvinpäin ilta baarissa. Tuli elävästi mieleen ne hetket kisadieetiltä kun oli kesä ja piti tietenkin välillä käydä terassilla ja tietty Ilosaarirockissa piti käydä rokkaamassa (eväänä oli lämmintä maitorahkaa ja kananmunia :D) yms, hyviä muistoja :D. Ne bileet mentiin zero-limujen ja soodaveden voimalla. Kuten tuolloinkin, niin hyvin meni nytkin ilta soodalla, mitä nyt nälkä hiukan yllätti, mutta autossa odotti rahkaa jonka sitten vedin ja sillä selvittiin 🙂

Mistä motivaatio kumpuaa?

Suurin kysymys kai on, että mistä tuo motivaatio nyt jälleen kerran kumpuaa? Onko kyse ajoituksesta vai mistä? Minua on ärsyttänyt tässä menneinä viikkoina oma pöhötys ja se, että farkut ahdistaa päällä. Kai minä sitten tarpeeksi kauan katselin ja kuuntelin tuota fiilistä, että tuli kunnon agret päälle ja yksinkertaisesti vaan päätin, että nyt tämä saa riittää. Ahdistus ja huono olo itseni kanssa on täysin minun omissa käsissä. Jos en halua ahdistella farkkujen tai omien jenkkojen kanssa, on minun itse tehtävä asialle jotain.

Tuota mantraa kai sitä on tullut hoettua mielessä tarpeeksi kauan kerta tämä nyt toimii näinkin hyvin.

Hyvillä fiiliksillä siis viikko nro. 3 kohti!

Ihanaa alkavaa viikkoa!

9 kommenttia

 1. Susanna kirjoitti:

  Kuinka monta kertaa viikossa käyt salilla ja onko vuorotyön takia hankala ajoittaa treenejä?

  Sulla on ilmeisesti omat hiukset, ei siis pidennyksiä/ tuuhennoksia? Voisitko joskus tehdä hiustenhoitopostauksen? 🙂

  • Noora kirjoitti:

   Nyt oon käynyt neljä kertaa viikossa salilla 🙂 Työvuorot on paljon painottuneet nyt aamuihin joten on helpompi hoitaa salitkin töitten ohella 🙂 Iltavuorot tuottais työtä koska en ole aamusali-ihminen 😀

   Juu oma tukka on ilman lisukkeita 🙂 Voin kirjoitella hiuksistani! 🙂

 2. Sanni kirjoitti:

  Voi että voi ihiminen olla nätti?

 3. Läski kirjoitti:

  Mulla on niin kova motivaatio että jos olisin sinä ja jenkkikset ahdistais niin ostaisin vaan isommat housut ?
  En tiiä oonko saanut jonkun v***n sydänlihastulehduksen kun rintaan pistää öisin ja taas oon aivan tosi kipeänä kun muilla on vaan pikku flunssa ??

  • Noora kirjoitti:

   Eiii miulle isompia housuja 😀 kesä tulossa ja pitää sopia pienempiin hameisiin ja shortseihin 😀

   Voi, onko rytmihäiriöitä?

 4. Johanna kirjoitti:

  Siirrä Noora mullekkin sitä ”hyvää pöhinää” 😉 Tarttis tiputtaa ne surullisen kuuluisat 5 kiloa, ettei talven aikana jostai kumman syystä tulleet jenkkikset tursusisi shortsien vyötäröltä!!! Mämmit, suklaat sun muut tuli veettyä eikä motivaatiosta tietoakaan. Juoksen paljon, mut ruokavalio on hanurista… Hyviä hyvien pöhinöiden jatkoa 🙂

 5. Kekkonen kirjoitti:

  Vaatii taitoa saada tissivako ja pylly samaan selfieen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.