Hae
Mansikkapilvi

Fitnesstukku 10 vuotta! Tsekkaa nämä alet!

Fitnesstukku juhlii tästä päivästä eteenpäin neljän viikon ajan 10 vuotis syntymäpäiviään ja sen vuoksi he ovat laittaneet nettikauppaansa huikeat viikoittain vaihtuvat tarjoukset! Kaikki toimitukset tulevat tänä aikana ensinnäkin ilman toimitusmaksua! Eli voit tehdä niin monta tilausta kuin haluat 4.6 saakka ja kaikki tulee ilman toimitusmaksua!

Tämän viikon ajan nettikaupassa on Star Nutrition tuotteet vähintään -20% alessa! Annan tähän pari vinkkiä tuotteista joita itse käytän ja jotka olen todennut toimiviksi! Etenkin näin dieetin aikaan treenin aikana nautittava juoma on tärkeä, samoin palautusjuoma. Itse käytän treenijuomana Star Nutritionin Octanea. Nyt tämä tuote onkin tarjouksessa kaksi yhden hinnalla!

 

Klikkaa tästä itsesi ostamaan patukoita KLIK!

Klikkaa tästä itsesi ostamaan treenijuoma Octanea, kaksi yhden hinnalla! KLIK!

Palausjuomana toimii tällä hetkellä Ice coffee, niin hyvää!

Tarjouksessa on paljon muutakin hyvää, joten käy katselemassa valikoimaa, ja muista, että tarjoukset vaihtuu siis viikoittain. Ehdottomasti suosittelen hyödyntämään nyt Fitnesstukun synttäritarjoukset, jos olet ajatellut hankkia lisäravinteita! KLIK KLIK KLIK KLIK

Mitkä on sun must tuotteet treenin ohessa?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *