Hae
Mansikkapilvi

Kerron teille salaisuuden…

Uskallan tämän kertoa täällä ääneen koska tiedän, ettei asianosaiset lue tätä blogia, ainakaan niin usein, että jäisin heti tästä kiinni. Tehän tiedätte tai toivottavasti muistatte, että äitienpäivä on tulossa tulevana sunnuntaina. Itse harmillisesti olen töissä tulevana sunnuntaina ja en pääse käymään äidin luona äitienpäivänä. En myöskään pääse anoppilaan.

Keksin kuitenkin aivan huikean idean kuinka voin yllättää äidin ja mieheni voi yllättää oman äitinsä äitienpäivän kunniaksi, vaikka emme itse paikalla esimerkiksi Kuopiossa olekaan tuolloin. On olemassa tällainen palvelu kuin Interflora, KLIK!, joka toimittaa kukkia ympäri Suomen ja oikeastaan ympäri maailman saajalleen. Kukkia voi lähettää muuten vain tai jonkin juhlapäivän kunniaksi. Myös surussa muistaminen onnistuu tämän palvelun kautta.

Olen nyt selaillut valikoimaa ja valinnan vaikeus kyllä iskee ihan tosissaan!

 

Itse rakastan kukkia, etenkin leikkokukkia ja tiedän, että äitini rakastaa kukkia myös. Hän on viherpeukalo henkeen ja vereen. Muistan kun kerran muutossa meillä meni poikki noin 15 vuotias kaktus, joka oli ihan valtavan pitkä. Kaktus tietenkin kuoli sitten tuon katkeamisen vuoksi. Vielä nykäänkin äiti jaksaa muistuttaa kun hänen luomuksensa meni poikki, niin rakkaita kukat, jopa kaktukset hänelle on 😀

En siis tiedä parempaa kuin kukkakimpulla yllättäminen! Ihanaa, että tällainen palvelu on olemassa 🙂

Jos te ette vielä tiedä mitä hankkisitte omalle äidille äitienpäiväksi niin tässäpä oiva idea! Kukkia löytyy moneen eri hintaluokkaan, voi panostaa tai pihistää! Oih kukkia, joo! 🙂

Tästäpä ihailemaan ihania erilaisia kukkakimppuja! KLIK!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *