Hae
Mansikkapilvi

Yksi hyvä vaihtoehto välipalaksi!

Uusi viikko ja uudet vinkit!

Kesä väkisinkin, siis aivan väkisin lähestyy ja starttaa siis ihan pian. Kesäkunto on itse kenelläkin tavoitteena ja tämän tiimoilta joutuu miettimään ruokavaliotaan entistä tarkemmin, esimerkiksi välipalan suhteen. Pelkät pääruoat ei mitenkään riitä pitämään ihmistä kylläisenä. Työpaikoilla on helppo sortua pullaan välipalalla, jos muuta ei ole tarjolla. Itse suosin kuitenkin pullan sijasta makean nälkään erilaisia puddingeja.

Ajattelin silloin alkuun kun nämä puddingit tulivat kauppojen hyllylle, että näiden on pakko olla ihan kuraa mutta kun maistoin, voin sanoa olleeni väärässä ja nykyään erilaisia puddingeja löytyy jääkaapista lähes aina. Sellaisen voi syödä iltapalaksi tai makeannälkään tai sitten juurikin töissä välipalana.

Näissä Ehrmannin puddingeissa ravintoarvot ovat seuraavanlaiset:

  • 20 g proteiinia purkkia kohden
  • Kolme herkullista makua!
  • Vain vähän hiilihydraatteja
  • Ei sisällä lisättyä sokeria
  • Laadukkaat raaka-aineet: aitoa kaakaojauhetta ja bourbonvaniljaa
  • Laktoositon ja gluteeniton
  • Voidaan säilyttää huoneenlämmössä

Ehrmann Protein Pudding on täyteläinen proteiinivanukas, joka on sekä laktoositon että gluteeniton. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria ja siinä on vain vähän hiilihydraatteja.

Jos rakastat puddingeja, niin kuin minä, niin kannattaa ehdottomasti tilata nyt ilman toimitusmaksua Fitnestukulta isompi satsi välipaloja! KLIK KLIK!

Kahdeksan Ehrmann puddingia lähtee nyt Fitnesstukun syntymäpäivien kunniaksi hintaan 9€! Ja tosiaan, kun tilaat nyt, saat tuotteet ilman toimitusmaksua, eli maksat vain tuotteesta itsestään!

Minkälaisia välipaloja sinä suosit?

2 kommenttia

  1. Anu kirjoitti:

    Kiitos vinkistä. Perusparas eli suklaa meni heti tilaukseen! Oon valitettavasti koukuttunut näihin, maistanut joka merkin puddingit ja Ehrmannit todennut parhaiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *