Hae
Mansikkapilvi

Mitä dieetille kuuluu?

Kiireen keskellä on pakko päästä totta kai välillä myös treenaamaan. Myönnän, että mun syömiset ja treenit ovat kärsineet ja olenpa ollut jopa niin huono, että olen lipsunut dieetistä. Kiire ei ole selitys dieetistä lipsumiselle, mutta treenejä on ollut pakko jättää väliin.

Normaalina aamuvuoropäivänä aikataulu on jotakuinkin tällainen:

05.30 Herätys, koira ulos pikapissalle ja sit koiran ruoan jälkeen vähän pidempi pissalenkki.

05.45 Aamupala

06.00 Meikkaus

06.20 Töihin lähtö

07.00 Työt alkaa.

15.00 Työt loppuu.

16.00 noin ollaan kotona ja koiran kanssa pihalle.

16.30 koiralle ruoka ja leikkimistä Lakun kanssa.

17.00 Kodinhoitohuoneen kusialustan siivoamista ja muuta kotitouhua, esimerkiksi ruoan tekoa.

17.30-18.00 välillä taas pihalle Lakun kanssa, nyt vähän pidemmän kaavan mukaan.

20.00 Kotiin ja Lakulle iltaruoka. Sitten taas vähän leikitään ja opetellaan käskyjä.

21.00 Pihalle jälleen.

22.00-22.30 Koira nukkumaan ja oma-aika alkaa.

23.00 Suihkuun ja nukkumaan tai sit vähän televisiota.

Ei työt tekemällä lopu

Hommaa on, kuten näette ja meitä on sentään kaksi tätä rumbaa tässä pyörittämässä, ja silti hukutaan erilaisiin tehtäviin. Pidempi lenkki Lakun kanssa pyritään heittämään aina kolmistaan, muuten yritetään vuorotella ulkoilujen kanssa. Tosin pakko myöntää, että nuo aamulenkit hoitaa mies, muuten mun pitäis herätä entistäkin aikaisemmin. Sitten tässä on ollut jos sun vaikka mitä muuta kaikkea oheistoimintaa lisäksi. Jos meinaa ehtiä hoitamaan ns. ne pakolliset asiat, on pakko jostain nipistää ja tällä hetkellä se on ollut nuo treenit.  Yöunet on olleet tuollaista viiden ja puolen tunnin mittaista taas melko pitkään. Sänkyyn vaan ei pääse aikaisemmin. Onneksi vapaapäivinä sitten saadaan nukkua vähän paremmin. Laku on oppinut nimittäin olemaan öisin hiljaa. Se ei herätä meitä ennen kuin aamulla! Wohouuu!

Kuitenkin välillä sinne salille on pakko mennä, koska kroppa alkaa menemään jumiin jos kovin monta päivää treeneistä jää väliin. Lisäksi onhan se nyt ihan hemmetin hyvä keino purkaa päätä. Joten kappas, dieetti ei tälläkään kertaa mennyt maaliin saakka. Mun oli vaan nöyrryttävä tän arjen pyörittämisen keskellä.

Haluan kuitenkin vinkata teille taas Fitnesstukun 10vee synttäreiden kunniaksi tämän viikon alennuksista, vaikka viikko alkaakin jo olemaan voiton puolella. Fitnesstukku tarjoaa siis toimitukset nyt ilman toimituskuluja ja tällä viikolla alennuksessa ovat kaikki Supermass Nutrition tuotteet! Erityisen hyvä alennus on esimerkiksi Intrazonen kohdalla, kaksi yhden hinnalla. Intrazonehan on siis treenin aikana juotava juoma.

Tästä klikkaamalla pääset ostamaan intraa isolla alella! Ja muista, että tilaukset nyt ilman toimituskuluja!

Käy ihmeessä katsomassa muutkin tarjouksessa olevat tuotteet!

Nyt kun olen tunnustanut, että dieetti meni jälleen mönkään, ainakin kymmenen viikon osalta, niin mulla on olo, että ihan kuin olisin pettänyt teidät lukijat 😀 (Viisi viikkoa sitä vedin kyllä ihan huolella.) En tiedä mistä tuo tunne kumpuaa. Ehkä se on siitä, että saatan toimia joillekin teistä motivaattorina ja epäonnistuin.

En kuitenkaan halua piiskata itseäni tästä. Elämäntilanne on nyt tämä ja pääasiassa ruokailut on kunnossa, ainut mikä nyt kusee on nuo treenit. Mutta kyllä nekin varmasti tässä ajan kanssa saadaan rullaamaan. 🙂

6 kommenttia

 1. kukkanen kirjoitti:

  Hei Noora,
  ihmisiä tässä kaikki ollaan 😉 Eikö oo pääasia että on yrittäny ja kuitenki sai taas tuntumaa mitä dieettaaminen on. Ei se ole niin vakavaa 🙂 Hyvää kesän odotusta!

 2. Nimetön kirjoitti:

  Onnea dieetille ja kaikkeen! 🙂 Miten takaat muuten dieetillä kuidunsaannin tai enemmänkin, miten vatsan ja suoliston toiminta sujuu? 🙂

  Oletko muuten päivystyksen puolella töissä, jos saa kysyä? Muistelisin, että joskus mainitsit niin.

 3. Riikkahannela kirjoitti:

  Ja hei, eikös se niin oo että 80% tulee syömisistä ja 20% liikunnasta, tai ainakin jotain sinne päin 😀 joten liikut taas kun ehdit, tsemppiä! 🙂

 4. Paula kirjoitti:

  Hei!
  Pakko todeta että oli hirveä pettymys kun talven rakennuskaudelta ei jäänyt muuta käteen kuin 3kg puhdasta rasvaa. Lihasta kun tavoittelin. Ja ainut syy siihen tämä 3-vuorotyö jastressi. Kaikki muu on mennyt enemmän kuin hyvin. Sitten aattelin että okei koitan dietata vähän rasvaa pois, mutta ei ole onnistunut sekään. Paino heittää vuorotellen sen vajaan kilon ylös ja alas. On ollut hurveän rankka kevät töissä. Nyt olen tullut siihen tulokseen että en juokse vaa’alla. Eimulla ole tukala eikä huono olo. Nyt olen vain näissä kiloissa, normaali painossa kuotenkin. Ketä siellä Kroatian auringon alla kiinnostaa onko mun pylly vähän pienempi tai isompi ?
  Päivätyötä etsimässä ja syksyllä uuteen nousuun! ?

 5. Memmu kirjoitti:

  Niin tuttua tuo dieetin ja arjen yhdistäminen. Vapaalla ennättää panostaa liikuntaa, ruokailuun ja lepoon. Vaan kun kolmivuorotyötä tekee, niin kyllä se pakkaa sekoittaa kummasti. Koti ja perhe vaativat oman osansa, ei voi olla itsekäs ja ajatella vain omaa napaa.

  Joskus täytyy tehdä komromisseja, kuten sinäkin nyt teet =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *