Hae
Mansikkapilvi

Mitä lahjaksi valmistuvalle nuorelle + Alekoodi lahjaideaan!

Monet nuoret valmistuvat nyt kesän kynnyksellä. Monet muuttavat kotoaan ja aloittavat oman, aikuisen elämänsä. Monet miettivät, että mitä lahjaksi nuorelle. Monet varmasti haluaisivat muistaa lahjalla joka säilyisi mukana pidempään.

Yksi loistava lahjaidea on rannekello. Rannekellot ovat ajattomia lahjoja, jotka ovat sekä käytännöllisiä, että tyylikkäitä asusteita.

Rannekello on sopiva lahja kenelle vain!

Daniel Wellington eräs merkeistä, joilla on paljon tyylikkäitä kelloja. Nyt voin tarjota teille arvoisat lukijani 15% alennusta koodilla Noora koko Daniel Wellingtonin valikoimasta. Tarjous on voimassa kesäkuun 15 päivään saakka. Kellot toimitetaan lisäksi ilman toimituskuluja ympäri maailman.

Omassa lähipiirissä on yhdet valmistujaisjuhlat tänä keväänä. Valmistuva on miespuolinen henkilö, ja löytyypä Daniel Wellingtonin valikoimasta kelloja myös miehille!

Me juhlistetaan tänään taas kotona synttärisankarin kolmekymppisiä! Aiotaan grillata mieheni vanhempien kanssa, oli keli sitten mikä hyvänsä. Mietin, että illan kruunaisi ihana kesäinen mansikkakakku mutta vielä ei taida kaupoissa olla makeita mansikoita joilla kakun koristelisi.

Ihanaa viikkoa <3

3 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti:

  Ootteko samanmittaisia miehesi kanssa?:) meillä mä oon n 166cm ja mies n. 5cm pidempi eli 170cm? Huomaa nyt kun tullut herkuteltua niin tunnen oloni kamalan isoksi, huhhu! Ajattelin vaan että onko sulla koskaan ollut tällaisia tuntemuksia?:D me toki ollaan oltu yhdessä jo kohta 8v että ei mikään uusi tapaus:D

  • Noora kirjoitti:

   Mies on myös meistä pidempi, ei paljoa mutta sopivasti 🙂 Onneks mun mies on roteva, niin ei ihan heti tule olo, että olisin isompi 😀

 2. Emmi kirjoitti:

  Aivan! Meillä kyllä myös on näin, onneksi, mutta huomaa heti kun ollut kröhöm vähän pidempi löysäilyjakso tässä niin tuntuu olo jättiläiseltä:D
  Olen sitä paitsi miettinyt, että en edes haluaisi mitään 190cm miestä, en ole ikinä katsonut tosi pitkiä miehiä ja aina ennen nykyistä kihlattuani olen katsonut vähän lyhyempiä 😀 mun mielestä lyhyemmät on paremman näköisiäkin:D kun jotkut on ihan että ”pakko olla pitkä mies” eihän niitä pysty edes pussaamaan sitten kun itse haluaa kun ei ylety??:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *