Hae
Mansikkapilvi

Sisustustauluilla helposti ilmettä kotiin + Alekoodi!

Olemme pikku hiljaa saaneet laitettua ja sisustettua kotiamme oman näköiseksi. Vähän kerrassaan kotiin tulee tehtyä hankintoja, joilla kodin ilmeen saa juuri meidän näköiseksi. Itse en ole onneksi sellainen ihminen, että paniikissa ostan ihan mitä vaan, että koti olisi valmis viimeistä piirtoa myöten. Osaan onneksi elää keskeneräisyyden keskellä. Tiedän, että pikku hiljaa palat loksahtavat kohdalleen ja koti valmistuu.

Olen alusta asti tiennyt, että haluan seinillemme tauluja. Olohuoneessa meillä on pitkä seinä joka vaatii jotain ripustettavaksi, ettei huone vaikuttaisi ontolle. Meillä on tuolla olohuoneen pitkällä seinällä kaunis pystyraitainen tapetti. Emmin pitkään, että haluanko ”tuhota” tuon kauniin kokonaisuuden taulukoukuilla, mutta kyllä se ajan kanssa alkoi häiritsemään, ettei seinällä ollut mitään.

Löysin Deseniolta meidän olohuoneen sekä makuuhuoneen seinille taulut. Valikoimat olivat kyllä niin runsaat, että ostoskoria sai muokata useampaan kertaan, ennen kuin lopulliset valinnat tuli tehtyä. Tilasin julisteille samalla kehykset, ettei sitten käy niin, että julisteet ei koskaan päädy seinälle, koska ei saada aikaiseksi hankkia kehyksiä.

Millaiset valinnat sitten tein?

Olohuoneeseen valitsin ihan kaikista suurimman koon julisteet, sillä tosiaan tuo meidän seinä on iso ja siihen mahtuu kyllä ja mahtuu edelleenkin. Makuuhuoneeseen valitsin sitten kooltaan hiukan pienemmät julisteet.

Makuuhuoneeseen hankin julisteparin. Halusin, että julisteet luovat sanomallaan rauhallisen fiiliksen. Kuva pilvistä herättää itsessä fiiliksen unimaailmasta. Tekstitaulu taas on muuten vain osuva sanomallaan. Se kuvastaa meidän molempien ajatusmaailmaa.

Olohuoneeseen halusin myös parin. Mietin pitkään jopa kolmea taulua, mutta päädyin sitten näihin kahteen.

Olen erittäin tyytyväinen valintoihin ja julisteiden sekä kehysten laatuun. Olenkin jatkanut haaveilua ja valikoiman selaamista, nimittäin keittiön ruokapöydän vieressä on vielä tyhjä seinä, mihin voisi jotain hankkia. Esimerkiksi tällainen ananastaulu voisi olla sopiva!

Sain alekoodin myös teille lukijoille, jonka avulla voitte tehdä hankintoja omaan kotiinne alennettuun hintaan muutaman päivän ajan!

Alekoodi on mansikkapilvi25 ja se on voimassa 6.-8.6.2017. ja sillä saat 25 % alennusta kaikista julisteista lukuun ottamatta handpicked-merkittyjä julisteita.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *