Hae
Mansikkapilvi

Aivan fiiliksissä tuosta auringosta <3

Siis minkä efektin tuo aurinko saa aikaan! Mieli on miljoona, eih, tsiljoona kertaa parempi kun aurinko paistaa ja on lämmin! Tänään aamu valkeni täällä Jyväskylän suunnalla pilvettömältä taivaalta. Lämmin ei ollut mutta ihana sininen taivas toivotti huomenet.

On niin eri fiilis lähteä töihinkin kun ulkona ei sada vettä ja ole pilvistä ja kylmää. Kaiken kruunaa mun tulevat kaksi vapaapäivää, jotka näyttäisi myöskin olevan melkoisen aurinkoisia! JES! 🙂

Me toipilaan kanssa syödään vaan jäätelöä ja köllötetään auringossa! Huippua!

Tilasin kesän kunniaksi itselleni pienen lahjan. Naisella ei voi koskaan olla liikaa laukkuja ja kesä antoi itselleni oivan syyn hankkia yhden lisää. Oli minulla pätevä syykin; en omistanut aiemmin tällaista pientä vaaleaa crossoveria. Nyt minulla sellainen on ja se on ihana. <3


Tästä valitsemaan itselle kesälaukkua! KLIK <3

Myös meidän sairaslomalainen Laku nauttii kesästä. Poika pääsi tänään jäätelön makuun ensimmäistä kertaa elämässään ja ai että vaniljatuutti olikin sitten hyvää!
Kesä on niin kiva!

Ei malta 😀


Antaumuksella <3

2 kommenttia

  1. :) kirjoitti:

    Onko LAku jo sisäsiisti vai tekeekö vielä sisään? 🙂

    • Noora kirjoitti:

      Yksittäisiä vahinkoja sattuu joskus matolle mutta hyvin harvoin. Työpäivän aikana on yleensä tehnyt kodinhoitohuoneenlattialle paperille pisut ja joskus öisin tekee vielä kans siihen. Muut tarpeet tehdään ulos ja pissitkin päiväsaikaan tulee tehtyä suurimmaksi osaksi ulos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *