Hae
Mansikkapilvi

Sadepäivän iloja!

Lueskelin eilen juttua jossa kerrottiin tilastoja Suomen säästä. Tällä hetkellä ollaan taistelemassa pronssi-sijasta vuoden 1961 jälkeen aloitetun säätietojen taltioinnin tuloksissa. Huonoin kesä koko mittaushistorian aikana on pitänyt sisällään kaiken kaikkiaan kolme hellepäivää. SIIS KOLME! Tänä kesänä hellepäiviä on ollut 12. Helteellä Suomessa tarkoitetaan lämpöä joka ylittää 25 astetta. Normaalisti hellepäiviä Suomen kesässä on yli 20.

Siis aivan uskomattoman huono kesäsää. Nyt kesällä ei ole ollut yhtään sellaista päivää, että aamulla noustessa olisi voinut laittaa jotain kesävaatetta päälle. Joka päivä tulee vedettyä saman verran vaatetta niskaan aivan kuten kevättalvella. Joka päivä sataa vettä, enemmän tai vähemmän. Eihän säälle kukaan mitään mahda mutta mitä hittoa tää nyt on? Ulkona ei tule vietettyä aikaa lähellekään niin paljon kuin mitä siellä normaalisti kesäaikaan voisi viettää. Tällainen kesä syö varmasti myyntejä ravintoloilta ja jätskikioskeilta. Ei tuo tällainen sadekesä kenellekään mitään hyvää.

Paitsi jos kesällä sataa, niin aina voi shoppailla 😀

Ajattelin sadepäivän iloksi muistutella Fitnesstukun kesäkampanjasta (KAIKKI -25%) ja alennuksista! Nettishoppailu on helppoa. Ei tartte meikata, ei pukea. Voi vaan istua koneelle ja ostella. Ei kastu kengät eikä varpaat 🙂 Rahat silleen kyllä saa kulumaan 😀

Tässä pari omaa poimintaa alennusmyynneistä. Hyvät ja värikkäät treenivaatteet on itselle ainakin se juttu mihin panostan.

 1. TÄSTÄ
 2. TÄSTÄ

 1. Björn Borg Valkoinen setti TÄSTÄ  ja TÄSTÄ
 2. Björn Borg Musta setti TÄSTÄ ja TÄSTÄ 

Näitten poimintojen lisäksi haluan muistuttaa, että FITNESTUKULTA saat nyt KAIKESTA -25% + ilmaisen toimituksen tilauksellesi koodilla KESA

(*poisluettuna treenilaitteet ja seuraavat tuotemerkit: Better Bodies, Perfect Shaker, Gasp, Gorilla Wear ja Six Deuce)

Miten te saatte ajan kulumaan sadesäällä?

 

6 kommenttia

 1. Heini kirjoitti:

  Oon katsonut Netflixiä ja lukenut paljon kirjoja. Harmittaa toki vähän, että jotkut ”hellejutut” on jääneet tekemättä sään takia.

  Oon yrittänyt keksiä hyviä puolia ja löytänytkin niitä ihan kivasti: ei mee niin paljon rahaa kun on kotona enemmän, iho ei ole palanut tai vanhentunut auringossa, on tullut juotua vähemmän alkoholia, on tullut käytyä salilla normaalisti, ei ole haitannut ettei ehtinyt kesäkuntoon tänäkään vuonna, ei ole tarvinnut miettiä miten piilottaa suonikohjut jaloista shortseissa, on voinut nukkua pitkään hyvällä omatunnolla, on tullut syötyä vähemmän jätskiä…

  Ja ennenkaikkea sitten kun on ollut (harvoin) aurinkoinen päivä, on sitä osannut arvostaa ja ottanut ilon irti 🙂

  • Noora kirjoitti:

   Siis ihan tosi hyvä lista noista hyvistä puolista 😀 Siis niin totta, ois kesäkunto mennyt ihan hukkaan jos sellainen ois hankkinut 😀 Et ehkä ens kesänä sitten 😀 😀 Kiitos!

 2. miranda kirjoitti:

  Ite tykkään juosta tihkusateessa, ilma on paljon parempi kuin lämpöisellä. Ja netflix kuten edellinen, ja sali(nyt kyllä jäänyt), ja kyllähän kauppakeskuksissa voi shoppailla sateella. Oon myös vetänyt jätskiä litran purkista, maksaa saman verran kuin jäätelöpallo :D. Ja tulee ehkä? siivottua enemmän, tai on vähemmän tekosyitä :D. Tosin itellä saattaa jäädä lomat kokonaan tänä kesänä, kun työpaikka vaihtuu enkä ole varma milloin seuraava alkaa. Toivoisin silti, että töiden jälkeen/vapaapäivinä olisi hyvä sää.

  • Noora kirjoitti:

   Tihkusateessa juokseminen kuulostaa ihanan raikkaalle, mut a) en jaksa juosta 😀 ja b) onko se sittenkään niin ihanaa 😀

   Sullakin on ollut paljon kaikkea ihanaa, mitä olet tehnyt tän kesän aikana. 🙂

 3. Sohvi kirjoitti:

  Tulipa kuin tilauksesta, just ajattelin että pitää tänään laittaa tilausta menemään ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.