Hae
Mansikkapilvi

Fitfashion Instagram stories + Arvonnan voittajat

Ihanaa sunnuntaita!

Tulin kertomaan teille, että ensi viikolla (eli mun lomaviikolla) on mun vuoro päivitellä Fitfashionin Instagram storiesta! Eli heti huomisaamuna se on mää joka siellä päivittelee kuulumiset! Tättärää! 😀

Nyt ehtiikin hyvin tulla kertomaan toiveita, että mitä haluaisitte ensi viikolla tuolla nähdä tai kuulla? Tarkoituksena on päivittää Instagram aktiivisesti ja itsellä on tarkoitus näyttää mun perusarkea ja olenpa ottanut pieneksi lomatavoitteeksi skarpata liikunnan kanssa. Mennyt kevät ja kesä on ollut täynnä hullunmyllyä ja omasta itsestä huolehtiminen on jäänyt täysin heitteille. Joten nyt onkin oiva tilaisuus aloittaa muutos tämän suhteen. Ajattelin käydä (koska luvataan hellettä) tekemässä ulkotreenejä ja salia. Perjantaina pääsette mukaan tunnelmiin kun lähdetään Lakun kanssa Akaalle leikkaukseen.

Eli toiveita kehiin!

Tähän loppuun julkaisen lisäksi voittajat Laukaan Satama festivaalien lippujen arvonnassa!

Lipun perjantaille voitti nimimerkki Annika

Lipun lauantaille voitti nimikaima Noora

Molemmille mimmeille on laitettu sähköpostia tulemaan! Eli kurkatkaapa sähköpostinne! 🙂 Ja onnea, ehkäpä törmäämme festivaaleilla. Ja te, ketkä ette nyt voittaneet lippua, äkkiä ostamaan omanne ennen kuin jäätte ilman! Käy kurkkaa täältä!

Yksi kommentti

  1. Nna kirjoitti:

    Ihan vain hyväntahdon pikkuisena huomautuksena paikalliselta: oikea taivutusmuoto on Akaaseen :). Tervetuloa, toivottavasti saatte avun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *