Hae
Mansikkapilvi

Nyt lähtee vahva sarjasuositus!

Muistanette varmaan kun kyselin teiltä vinkkejä uusiin ja koukuttaviin Netflix sarjoihin.  Tässä blogitekstissä annoitte tosi monia hyviä vinkkejä eri sarjoihin. Oltiin mun miehen kanssa jo katseltu jälleen monta sarjaa Netflixistä läpi ja alettiin sitten selailemaan uusia sarjoja muualtakin kuin Netflixistä. Meillä on ollut Viaplay ja nyt sitten otettiin myös C More.

Tuli eräs päivä nimittäin mieleen ihan yhtä äkkiä jostain alitajunnasta tai selkäytimestä tai mistä lie, sellainen muistikuva eräästä ruotsalaisesta televisiosarjasta, jota olin joskus televisiosta vuosia sitten yhden tai puolikkaan jakson verran katsonut ja muistin, että tykkäsin siitä. Siitä tuli hyvälle tuulelle. Mikä onkaan parempaa katseltavaa kuin sarja, joka saa sut hyvälle tuulelle?

No mikä tää sarja sitten on jota suosittelen ihan kaikille? Nimittäin mun mies on myös ihan myyty tälle sarjalle. Hänen kommentti oli vaan, et kunhan pääsee yli siitä, että sarja on ruotsalainen niin tää on kova!

Ihana, ihana sarja!

Sarja on aivan ihanan valloittava ja lämminhenkinen Solsidan!

Solsidan on siis ruotsalainen sarja, joka kertoo pääsääntöisesti kahden eri perheen elämästä juuri sellaisena kuin se on. Toinen perhe on överi-rikas hienostelija perhe ja toinen perhe on vähän enemmän maanläheisempi. Soppaa hämmentää naapurin Ove, ärrsyttävän herttainen Ove. Näiden kolmen eri perheen miehet siis tuntevat toisensa jo kouluajoilta. Nyt he kaikki sattuvat asumaan samalla asuinalueella.

 

 

Tjenare mannen!

Vitsit uppoaa ainakin meikäläiseen ja mun mieheen. Sarja kehittyy hienosti koko ajan, ja jokainen kausi tuo mukanaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Rakastuttiin niin palavasti tähän sarjaan, että kun oltiin katsottu kaikki sarjan kaudet, aloitettiin saman tien sarja alusta. Ajateltiin, että ehkä sieltä aukeaa uusia juttuja 😀

Nyt ollaankin sitten ihan pulassa, koska ollaan jo melkein katsottu toi sarja kahteen kertaan ihan putkeen, että mitäs nyt?! 😀 Toi sarja oli vaan niin hyvä. Niin hauska, lämmin ja kotoisa. Eikä ruotsinkieli yhtään edes ärsyttänyt.

Suomen oma Solsidan – Onnela!

Joku aika sitten uutisoitiin, että Suomessa ollaan tekemässä omaa versiota Solsidan sarjasta. Onnela sarja on suomen versio tästä ruotsin menestys-sarjasta. Odotukset on kovat, saas nähdä minkälainen kokonaisuus tällä puolen merta saadaan aikaiseksi.

Mutta tosiaan, en voi kun lämpimästä suositella. Sarjaa näytettiin alunperin MTV3:lla ja katsomossa, mutta tällä hetkellä sarja on nähtävillä ilmeisesti vain C More palvelussa.

Onko sarja tuttu jo sulle? 🙂

8 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  Ihan loistava sarja??? huumori uppoaa täysin mulle ja miehelle?

 2. Mirka kirjoitti:

  Toinen hyvä sarja on Tervetuloa Ruotsiin! (Welcome to Sweden). Löytyi ainakin joku aika sitten vielä Netflixistä. Suosittelen! 🙂

  • Noora kirjoitti:

   OkeiiI! Hei kiitti! Tää pitää tsekkaa, ruotsalaiset todistetusti osaa hommansa 🙂

 3. Riksu kirjoitti:

  Moikka!
  Ootteko katsoneet Narcosia? Netflixiin on tullut kaksi kautta ja kolmas tulossa ensi kuussa. Sarja kertoo siis huumeparoni Pablo Escobarista, joka on osittain fiktiivinen esitys. Itse harvemmin katson tuon tyyppistä, mutta nyt osu ja uppos.

  Entäs Orange in the new black? Tätähän on paljon kehuttu enkä yhtään ihmettele, kun itsekin jo muutaman jakson kattonu 😀

  • Noora kirjoitti:

   Mun mies on katsonut Narcosin vissiinkin ja ei olla sitä sen takia aloitettu. Ehkä pitäisi painostaa se toiselle kierokselle, et mäkin näkisin 😀

 4. Tiina kirjoitti:

  Solsidan on paras!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *