Hae
Mansikkapilvi

Tavoitteet kesälle 2018!

Koska tämä kesä on tapahtumien puolesta ollut hiukan tylsähkö, ajateltiin mun miehen kanssa tavoitella jotain huikeeta ensi kesää ajatellen. Vaikka ikää on mittarissa molemmilla yli 30 vuotta, ei me haluta jäädä kotiin homehtumaan. Etenkin kun molemmat tykätään, eikun rakastetaan valtavasti elektronista musiikkia, niin päätettiin laittaa tavoitteet kohdilleen ensi vuotta ajatellen. Viime kesänä käytiin Kroatiassa Ultra Music festivaaleilla, jotka oli ehkä hiukan pettymys. Kesän lopettajaiset viime kesänä oli weekendeillä, tänä vuonna ei oltu edes siellä.

 

Toinen meistä onkin päässyt jo kertaalleen kokemaan tämän huuman Belgiassa, nimittäin mun mies on niiden onnekkaiden joukossa, jotka ovat käyneet Tomorrowlandissa. Belgiassa on siis vuodesta 2005 lähtien järjestetty Tomorrowland festivaalia. Tapahtuma on paisunut valtavan massiiviseksi tuosta vuodesta 2005. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin jopa kahtena peräkkäisenä viikonloppuna, sillä halukkaita tulijoita tapahtumaan on ympäri maailman niin valtavasti ja valitettavasti suurin osa jää aina rannalle ruikuttamaan ilman lippuja. Liput nimittäin myydään yleensä loppuun melkein samantien kun ne tulevat myyntiin.

Lippujen osto onkin sitten ihan oma hommansa, ei ollenkaan samanlainen tapahtuman kuin mitä esimerkiksi lippujen osto Provinssiin tai Ilosaarirockiin meillä täällä Suomessa. 😀 Tässä tuurilla on hyvin suuri merkitys, sillä lippuja havittelee jopa 2 miljoonaa ihmistä ympäri maailman.

Tomorrowland ei ole pelkästään huikea tapahtuma sen musiikkitarjonnan puolesta vaan festivaalin visuaaliseen ilmeeseen on panostettu valtavasti. Lavoja on useita ja niiden ympärille on rakennettu ihan oma pieni kylä jonnekin peltojen keskelle Boomin kylään.

Liput tähän tapahtumaan tulevat myyntiin joskus ensi vuoden puolella ja sitä varten pitää ennakkorekisteröityä. Tässäpä onkin tavoitetta siis ensi kesälle, että liput tuonne saataisiin. Liput kustantavat matkoineen ja majoituksineen kohtalaisen paljon, mutta tapahtuma on kuulema niin upea kokemus, että siitä voi maksaakin sen verran. Elämys joka jää mieleen ikuisiksi ajoiksi. <3

Suosittelen katsomaan Youtubesta tapahtuman aftermovie videoita. Niiden avulla voi saada vähän käsitystä minkälainen tapahtuma tämä onkaan.

Onko mun blogin lukijoissa ketään, kuka olis käynyt kyseisessä tapahtumassa? Vinkkejä esimerkiksi lippujen oston suhteen otetaan vastaan! 😀

2 kommenttia

 1. Sandra kirjoitti:

  Itsellä olis myös Tomorrowland haaveena! Kaksi vuotta olen jonottanu tunnin ja sitten liput onkin liput jo loppunu..
  Täältä kävin lukemassa vinkkejä http://www.electronic-festivals.com/article/tomorrowland-tickets-tips-and-tricks
  Ensi vuonna taas uusi yritys ?

  • Noora kirjoitti:

   Toivotaan, että saat napattua liput ensi vuonna ja me myös 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *