Hae
Mansikkapilvi

Kiinnostaisiko VIP-liput x 2? NO TOTTAKAI!

Muistatteko kun vähän aikaa sitten valitin täällä blogissa, että kesä on mennyt vähän tylsähkösti kesätapahtumien suhteen? Instassa lupailin sitten myöhemmin teillekin jotain huikeaa! Sain nimittäin tietooni, että täällä Jyväskylässä hitto vie järjestetään vielä tässä syksyllä, tarkemmin sanottuna 25.8 perjantaina Sunset Park – tapahtuma. Tapahtuma tuo Jyväskylään useita huippunimiä Suomesta ja ulkomailta ja täällä on ihan kunnon bileet tiedossa ja täältä mun blogista on mahdollista voittaa VIP-liput x 2 tuonne kyseiseen tapahtumaan.

Laitetaas tähän väliin tää esiintyjäkaarti esille:

Sisältää mainoslinkkejä

Aikas huikea kattaus tulossa Jyväskylään. Ja tosiaan nyt sulla on mahdollisuus voittaa kaksi VIP- lippua tänne. VIP-liput oikeuttaa kaikkeen tähän:

Sunset Parkin VIP-palvelu tarjoaa ensiluokkaisen festivaalikokemuksen.
Ohjelmaa on mahdollisuus seurata paraatipaikoilta päälavan viereen sijoitetusta
VIP-teltasta, jossa on mukava seurustella ja nauttia VIP-baarin palvelusta.
VIP-passilla kuljet alueella sujuvasti omia kaistoja pitkin.
VIP-passiin sisältyy:

 • Sisäänpääsy alueelle VIP-kaistalta
 • Tapahtumaan erikseen suunniteltu, runsas illallismenu
 • Pääsy Lutakonaukion VIP-tiloihin.
  • Omat WC:t
  • VIP-baarin palvelut
  • Hyvä näkyvyys lavalle
 • Mahdollisuus poistua ja palata tapahtuma-alueelle
 • Kulku jatkobileisiin jonon ohi klo 02 saakka

Lippujen hinta on 115€/kpl. Jos onni ei suosi lippujen suhteen täällä blogin kilpailussa, niin eipä hätää. Nimittäin, jos käyt ostamassa itsellesi varmuuden vuoksi lipun ja erityisesti VIP-lipun, niin nyt saat VIP-lipun erityislaatuiseen 75€:n hintaan alekoodilla mansikkapilvi75. Ticketmasterin sivuilta täältä.

Mutta jos haluat tavoitella kahden hengen lippupakettia tässä kisassa, niin kerroppa tähän alle sun ikimuistoisin keikkakokemus. Se saa olla minkä musiikkityylin kokemus vain, kunhan se on vain jäänyt sun mieleen. Kisa on voimassa 20.8 saakka. Jätä samalla toimiva sähköpostiosoite, jotta voin tavoittaa voittajan kisan päätyttyä

KISA ON K-18!

Ja jos haluat ostaa itsellesi VIP-lipun huippu halpaan 75€:n hintaan niin tarjous on voimassa myös tuohon 20.8 saakka!

Nähdään Sunset Parkissa!

24 kommenttia

 1. kukkis kirjoitti:

  ei juma. tää ois mahtava kokemus varmasti. No mulle ikimuistoisin festarikokemus on 2004 vuodelta, Kouvolan Midnight partyplanet festareilta. Oltiin juuri kortin saaneen kaverin kyydissä ja minä toitotin kovaan ääneen kuinka ambulanssi sieltä takaa nyt haluaa meidät ohittaa, että aja vaan ihan reunassa hiljaa niin pääsee turvallisesti ohi. No siinä sitten ihmeteltiin kuinka se ei lähde ohi, vaikka vastaantulijoita ei enää ole 🙂 no paljastui että poliisisetä se siinä ajeli ja halusi meidän festariseurueen pysäyttää :)))

 2. Anna kirjoitti:

  Festareilla on tullut käytyä muutamia kertoja, mutta päälimmäisenä mieleen on jäänyt Antti Tuiskun Hartwall Arenan keikka. Huh miten energinen ja mahtava esiintyjä Antti on! KSHMR:n keikka olisi kyllä varmasti myös huippu, joten toivottavasti onni suosii!! 🙂

 3. Jultsi kirjoitti:

  Mun ikimuistosin keikkakokemus on Enrique Iglesiasin keikka Hartwall Areenalla! Olin siihen aikaan suuri fani ja keikka oli aivan loistava ? Mutta mulla olisi montakin syytä haluta näille festareille!! En ensinäkään oo ikinä ollut missään festareilla ja täytän vuosia 28.9, joten festarineitsyys menis tyyliikkäästi varhaisissa synttäritunnelmissa ? Lisäks poikaystävä opiskelee Jyväskylässä ja minä toisessa kaupungissa nii tää olis loisto tapa viettää yhteinen viikonloppu?

 4. Jaana kirjoitti:

  Ikimuistoisin keikkakokemus on jonkun bändin keikalla, jonka nimeä en edes muista 😀 vahongossa päädyttiin baariin, jossa bändi esiintyi ja harmitti ensin maksaa koko hommasta, mutta haluttiin kyseiseen baariin ja onneksi mentiin 😀 oli aivan sairaan hauskaa ja fanitettiin kuin pikku tytöt vaikka ei bändiä tiedettykkään ja vaikka suunnitelmissa ei ollut ”keikkailla”, mutta oli ihan mieletön ilta hyvässä seurassa 🙂

 5. Sara kirjoitti:

  Ikimuistoisin keikkakokemus oli ehdottomasti Haloo Helsinki! keikka vuonna 2014 kuopio rockissa. Kun vihdoin pääsimme parhaan ystäväni kanssa jo lapsena fanitetun bändin keikalle, ei kyyneliltä voinut välttyä. Eikä keikka jäänyt viimeiseksi, vaan siitä kehittyi tietynlainen perinne.

 6. Jonna kirjoitti:

  SIIS mitä ?! ?❤️ KSHMR tulossa Suomeen enkä oo koko tapahtumasta kuullutkaan kun vasta nyt?? Luojan kiitos seuraan blogiasi! Nyt sormet ristiin et arpa osuu kohdalle!??

  Mun unohtumattomin keikkamuisto on ehdottomasti wkndeillä 2013 feed me:n keikalla. Löydettiin bändi sattumalta mieheni kanssa kun kuunneltiin kaksi päivää ennen festareita wkndin soittolistaa. Olotila keikalla oli sellanen et uskon et se fiilis minkä siitä sai, on varmaan todella lähellä sitä minkä ihmiset saa kun vetää aineita? ? En tiedä, se oli jotain maagista! Parasta, että tykätään miehen kanssa just samanlaisesta musiikista ja edm:säkin vähän normaalista poikkeavasta. Hänet ottaisin siis ehdottomasti mukaan!?

 7. Tiina kirjoitti:

  Ikimuistoisin keikkakokemus on Elastisen keikka Hartwall areenalla. Keikka sattui samalle päivää kuin syntymäpäiväni ja keikka jäi erityisesti mieleen koska siellä oli niin huikea tunnelma ja Elastisen positiivisuus ja hyvä energia hehkui koko keikan läpi. Ihanaa oli viettää keikka hyvässä seurassa rakkaan mieheni kanssa, seura siis myös teki illasta ikimuistoisen.

 8. Amanda kirjoitti:

  Vitsi onpa loistava paketti tarjolla! Mun ehdottomasti paras keikkakokemus on tältä kesältä Sannin keikka himos juhannuksessa. Sannin olin halunnut nähdä jo pitkään mutta aikataulut ei sopinut yhteen. Sannin keikalla oli niin ihana tunnelma ja olin onnesta soikeana. Sairastin noin reilu puolitoista vuotta sitten vaikean masennuksen ja Sanni oli mulle voimaa antava artisti. Kaikki sen ihanat sanoitukset auttoi niinä hetkinä kun muuten olisi vaan voinut luovuttaa. Keikka oli kimuistoinen kun sai viimeinkin livenä kuulla nämä kappaleet ja todeta että olen vihdoin terve ja voin hyvin. Koskettava hetki 🙂 sunset parkkiin lähtisin myös parhaan ystäväni kanssa joka oli ainoana tukenani sairastelun aikana. Olisi ihana ns ” kiitos” lahja hänelle <3 🙂

 9. E kirjoitti:

  Paras festarimuisto on viime kesältä, kun me kaveriporukalla kaatosateessa kuuntelimme ja fiilistelimme lempi bändiä! Kaikilla kumpparit täynnä vettä ja kaikki märkänä, mutta se onnellisuuden tunne koko porukassa oli niin mahtava! Olisi siis siistiä päästä kokemaan tänä kesänä uudelleen festarifiilis, jäänyt muilta kiireiltä kokematta. Olisi ihana kesän lopetus ennen uuden koulun aloitusta.

 10. Niina kirjoitti:

  Omalla kohdalla eniten varmaan palaan fiilistelemään kesän 2013 Orkidea&Friends-keikkaa Tampereella. Ilta alkoi ensin kaverin tupareissa ja hyvällä porukalla jatkettiin bileisiin. Erityisesti Orkidean sekä Super8&Tabin setit jääneet mieleen ja se mahtava yhteisfiilis kun iso venue täynnä hymyileviä tanssijoita 🙂 Hienoa olis päästä kokemaan myös Sunset Parkin juhlinnat!

 11. Annika kirjoitti:

  Kääääk??? voi ei minä tarvisin nämä minun miehen kans hälle yllärinä kun minähän en koskaan suostu minnekään lähtee ja hän olis ihan täpinöissään kun vuosipäivälahjaksi nämä läväyttäisin ja jopa lähtisin hänen kanssaan!!!???? Ikimuistoisin keikkakokemus on ehdottomasti teiniajoilta kun mentiin hiphopfaneina Fintelligensin keikalle ja arvaa!!? Koko Seitsemän veljestä -kööri ilmestyi yhtäkkiä paikalle ja me oltiin ihan että IIIK!!! Tiedäthän teinitytöt?? Se oli upea ilta se? Nyt kaikki ristiin et voitto tulis✌??

 12. Jonna kirjoitti:

  Olen käynyt todella vähän keikoilla elämäni aikana, mutta ikimuistoisin keikkakokemukseni lienee Metallican keikka vuonna 2004. Teinin unelmien täyttymys. Hukkasin kaverini, sain paniikin ihmispaljoudesta, jolloin oksensin ”ilmat pihalle”, mutta se keikka vaan oli <3 <3 <3

 13. Jip kirjoitti:

  Paras keikkakokemus Samuli Putro ja Sigur Ros ilosaarirockissa muutamia vuosia sit. Kuuma kesähelle ja huippis fiilis

 14. Esba kirjoitti:

  Ihana ihana Scandinavian music goupin esiintyminen Lutakossa useempi vuosi sitten jäi mieleen. Oltiin hyvällä porukalla kattomassa bändiä, ihan itku saatto välillä tulla kun oli niiin kivaa <33

 15. Ida kirjoitti:

  Ainoat festarit missä tullut käytyä tähän asti on weekendit kahtena peräkkäisenä vuotena ja sieltä jäänyt parhaiten mieleen martin garrixin ja hardewellin keikat, ihan superhyvää settiä !? Olisi mahtava lopetus kesälle päästä poikaystävän kanssa vielä festareille ??

 16. Emma kirjoitti:

  Kyllä se ikimuistoisin on ehkä ensimmäinen Metallican keikka vuonna 2004!

 17. Mirka Rokala kirjoitti:

  Ikimuistoisin tähän astioista on ehdottomasti Basic elementin keikka jysäreillä! Oli aivan mahtava fiilis kuulla ja jammata livenä (nuoruudessa
  kovasti popittamamme yhtye), kesä auringossa ja vielä niin hyvässä seurassa, eli rakkaan siskoni kanssa! Se keikka jää kyllä ikuisesti mieleen 🙂

 18. Tiia kirjoitti:

  Kyllä se taitaa olla Adelen keikka Tukholmassa 2016 keväällä! Aivan huikee kokemus! ?

 19. Fanny kirjoitti:

  Olen ainoastaan kerran käynyt keikalla. Siitä on n.15 vuotta ja oli Elämä lapselle konsertti Hartwall areenalla. Olisi huippua päästä 15v. jälkeen kokemaan festarin tunnelmaa.

 20. Milla kirjoitti:

  En ole koskaan käynyt festareilla ? Kuitenkin aina ”pitäny” mennä!

 21. margareeta kirjoitti:

  Enrigue iglesiaksen keikka oli mahtava. Olis kivaa viettää synttäreit festareilla 🙂

 22. Resus kirjoitti:

  Mieleen on jäänyt erityisesti Red hot chili pepperssien keikka Hartwalilla, keikka oli upea vaikken kyseistä bänditä fanitakaan. Olen suht vähän käynyt keikoilöa, joten tuommoinen isompi keikka oli kyllä kaikkineen mieleenjäävä 🙂

 23. Viivi kirjoitti:

  Antti Tuiskun keikka viime jouluna. Keikka itsessään oli taattua anttia mutta seurana mulla oli kaks ihaninta naista ja meillä oli aivan mahtava ilta tuolloin!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *