Hae
Mansikkapilvi

Joskus on vaan tärkeää päästää irti arjesta

Suoritusyhteiskunta saa ainakin meikäläisen läkähtymään. Sen huomasin viime viikolla kun taputtelin viimeisiä työvuoroja ennen lomaa. Vuosi ilman lomaa on ainakin tässä iässä ja tässä duunissa ihan liikaa omalle jaksamiselle. Loma tuli juuri oikeaan saumaan. Vuorotyö ja ylipäänsä hoitotyö on äärettömän raskasta duunia. Siinä sä joudut käyttämään omaa persoonaa osana sitä potilaan hoitamista. Se, että sä olet oikeasti läsnä potilaallesi ja oikeasti kuuntelet on raskasta, vaikka se antaa se myös vie hurjasti energiaa. Sitä voisi kuka vain kokeilla 8h päivässä kuunnella sairaan ihmisen valitusta voinnistaan. Vaikka olen itse valinnut ammattini ja pidän työstäni, on se silti raskasta. Se, että tykkää työstään ei tee tästä työstä sen helpompaa. Ennemminkin päin vastoin. Kun tykkää työstään, haluaa sen työn tehdä mahdollisimman hyvin. Eli joka työpäivä ammennat itsestäsi potilaille. Sitä on joskus työpäivän jälkeen aika tyhjä rätti, jos näin voi sanoa. Monesti saa kotona kuulla, että miten sä voit olla noin väsynyt töitten jälkeen. Enkä ole muuten ainoa hoitaja kenen kotona nuo sanat aina silloin tällöin kuuluu.

Vastapainona jotain ihan muuta

Sen takia työlle pitää olla arjessa oma vastapainonsa. Joku sellainen asia mikä on jotain sellaista mitä rakastat ja mikä lataa sun akut, jotain ihan muuta kuin se työ. Mulle näitä asioita löytyy useampiakin. Kaverit ja ystävät on yksi, sitten on urheilu ja sitten nää tapahtumat, joista olen aiemminkin tänne blogiin kirjoitellut. Nyt menneenä viikonloppuna sain sydämeni kyllyydestä sitä mitä rakastan niin valtavasti; sain kuulla hyvää musiikkia mahtavissa puitteissa omassa kotikaupungissa!

Perjantaina Jyväskylässä järjestettiin siis Sunset Park festivaali jossa oli aivan t o d e l l a hyviä DJ:tä soittamassa. En voisi kuvitella parempaa tapaa aloittaa lomaa kuin hyvät bileet! Kyllä, olen kolmekymppinen ja arvostan hyviä bileitä 😀 Puitteet tässä tapahtumassa oli enemmän kuin kunnossa. Voisin hyvinkin nähdä, että tämä tapahtuma ottaisi enemmänkin jalan sijaa Suomen festivaalikesässä, sillä eipä juuri Suomessa vastaavia tapahtumia muualla järjestetä Weekend festivaalin lisäksi.

Meillä bileet jatkui yli puolen yön ja lähdettiinpä sitten vielä pyörähtämään jatkoilla, sillä sain tavata mun blogi-kilpailun voittajan Jonnan ja tämän miehen täällä tapahtumassa, joten pitihän se kaupunkia vähän heille esitellä kun olivat muulta tänne tulleet. Vietettiin itse asiassa koko ilta porukassa sen jälkeen kun tavattiin. Voi, että mun blogin lukijat on ihan parhaita! Oli kiva tutustua tähänkin tyttöön! 🙂 Terkkuja vaan sinne Jonna <3 Virallisia kuvia tapahtumasta voitte käydä fiilistelee TÄÄLLÄ! Kiitos Sunset Park! Nähdään ensi vuonna! 🙂

OMG Sak Noel 😀 Ja Jonna! 😀

Nyt laskenkin sitten päiviä seuraavaan loman kohokohtaan, eli Sardinian lomaan jonne lähdetään keskiviikkona. Sielläpä ollaan sitten seuraavat kahdeksan päivää äksänä rannalla 🙂 Eikä parhaus sitten siihenkään vielä lopu. Loman jälkeen heti samana päivänä kun tullaan Suomeen, päästään tervehtimään meidän tulevaa koiranpentua, ja sitten viikon päästä viikonloppuna pääsen ihka ensimmäistä kertaa rapujuhliin, jotka järkkää mun rakas ystävä ja hänen miehensä. OIH <3 Eikö kuulosta mahtavalle? 🙂

Yksi kommentti

  1. Anna/annahuhtilainen.com kirjoitti:

    Hyvää ja ansaittua lomaa, Noora! 🙂

    Uskomattoman positiivisena oot pysynyt kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Nyt on siun aika rentoutua, eli nuo Sardinian(kin) suunnittelmat kuulostavat just buenoilta! Ihanaa reissua! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *