Hae
Mansikkapilvi

Terveisiä kuuman kosteasta Sardiniasta!

BUONGIORNO!

Täällä sitä ollaan. Ensimmäinen päivä tutustuttiin vähän tähän alueeseen ja tänään ollaan jo vuokraamassa autoa. Eilen oli aurinkoinen sää mutta nyt taivaalle on kerääntynyt pilvilautta. Lämmintä silti tosin piisaa. Tällä hetkellä mittari näyttää +33 astetta, ja tosiaan aurinko ei edes paista. I-HA-NAA! Ollaan luettu niin paljon tästä kauniista saaresta ja saatu hyviä vinkkejä esimerkiksi mitä täällä kannattaa tehdä tai nähdä, joten ollaan ehdottomasti päädytty auton vuokraamiseen. Tarkoituksena on kierrellä tätä saarta ja nähdä henkeä salpaavan kauniita maisemia. Halutaan löytää ihan autioita rantoja, joille voidaan pyyhkeidemme kanssa levittäytyä. Voi ah tätä ihanaa lomailua.

Tavoitteena on lisäksi mahdollisesti käydä jonakin päivänä Korsikalla, eli tuossa saarella joka on Sardinian yläpuolella mutta se kuuluu Ranskalle, eli kaksi maata yhdellä iskulla. Lisäksi päiväpurjehdus olisi myös to-do-listalla. Tosin mitään paineita mistään näistä aktiviteeteista ei oteta. Mennään ihan rauhassa ja tehdään mitä halutaan ja mikä tuntuu hyvälle, mutta se auto kyllä otetaan 🙂

Eilen illalla käytiin nopeasti syömässä tuossa sataman eräässä ravintolassa ja sain ihanan pasta-annoksen. Pestoa, pastaa ja tomaattikastiketta sekä paikallista lemonadea <3 Gelatoakin on jo tullut maisteltua ja voi, että! Kiirettä piisaa jos kaikkia niitä makuja meinaa ehtiä maistelemaan mitä haluaisi ennen kotiin paluuta 😀

Mutta nyt ulos nauttimaan Sardiniasta!

Ci Vediamo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *