Hae
Mansikkapilvi

Koiranpennun tuoksuinen arki koittaa pian!

Ensi alkuun haluan hehkuttaa, että reilu kymmenen päivää ja minulla alkaa yleisurheilukoulu! Sain sähköpostiini vahvistusviestin ja tuossa kerrottiin, että ilmoittautuneita oli hurjat 40 kappaletta. Alkaa jo ajatus alkavasta uudesta lajista jännittämään pikku hiljaa. 🙂 Kohta sitä ollaan taas yleisurheilukoulussa. Sieltä se mun urheilu-ura aikoinaan lähti pikkulikkana ja nyt se jatkuu samaa rataa! Vitsit, aika mahtavaa ja nostalgista!

Yleisurheilukoulu alkaa heittokoululla, eli keihäs, kiekko, moukari?, kuula (ja tiedän, kuulaa ei heitetä), kaikki todennäköisesti tulevat tutuksi tässä ensimmäisen neljän viikon aikana.

Fitnesstukulla on muuten tämän viikon ajan juomatarjouksia. Esimerkkinä suositut Nocco-juomat, kofeiinilla tai ilman. Huippuhintaan ilman toimituskuluja!

Tästä tilaamaan itselle syksyn varalle varastot täyteen! Ilman toimituskuluja!

NOCCO BCAA – Huippusuosittu, virkistävä BCAA-juoma vauhdikkaaseen arkipäivään ja treenien yhteyteen! Sokeriton ja vähäkalorinen.

 • Valmisjuoma, joka sisältää haaraketjuisia aminohappoja
 • Virkistävä janon sammuttaja
 • Sokeriton ja vähäkalorinen
 • Edistää palautumista ja stimuloi lihaskasvua
 • Sekä hiilihapotettuja että hiilihapottomia makuja
 • Valitse kofeiinilla tai ilman
 • Todella raikkaat ja hyvät makuvaihtoehdot

*Tarjous päättynyt!

Jälleen kerran syksyn tullen (kuten kevään ja kesän) on aika ottaa itseään niskasta kiinni. Palata arkeen akut täyteen ladattuna. Kesäloma auttoi siinä ainakin minun osalta. Syksy vaikuttaa näin etukäteen ajateltuna oikein mahtavalle. Saadaan meidän pieni koiravauva lokakuussa ja siinäpä se syksy sitten vierähtääkin. Tavoitteena on saada meidän koirasta sisäsiisti jouluun mennessä 😀 Saa nähdä miten käy.

Viimeksi, Lakun kanssa meillä meni vähän arjen pakka sekaisin. Uhrattiin molemmat kaikki vapaa-aikamme Lakulle. Treenit meinasi unohtua ja oikeastaan ihan kaikki muukin. Vaikka koiranpennun kanssa haluaisi olla 24/7 (tai sitten ei ihan) niin nyt ajateltiin raaskia käydä normaalisti salilla, vuorotellen toki, ettei pennun tarvitse olla yksin. Se syö ehkä meidän yhteistä aikaa pariskuntana mutta uskon, että silti se treenaaminen antaa enemmän kuin ottaa.

Keskiviikkona reissusta palatessamme kävimme katsomassa meidän tulevaa koiranpentua. Meille tulee siis samaa rotua oleva musta poika, eli Cockerspanieli.

Oumaigaad ja pentukuume on nyt herätetty henkiin. Asia konkretisoitui todenteolla kun saatiin nähdä nuo koiranpennut. Tajuttiin ehkä vihdoin, että meille oikeasti jälleen ihan pian tulee uusi pentu taloon. Odotan niin malttamattomana pennun kotiutumista. Toinen noista pennuista tulee siis meille <3 Nimikin saattaa olla jo valmiina.

Pentujen näkeminen toi lisäksi vahvasti tunteet pintaan. Muistot Lakusta heräsi jälleen uudella tavalla henkiin, kun keskustelimme näiden pentujen kasvattajan kanssa Lakusta sen sairaudesta ja kuolemasta. Laku oli niin hyvä yksilö ja sitä on maailman isoin ikävä <3

Onneksi saadaan jälleen koira meidän taloon. Häipyy tämä hiljaisuus! 😀

6 kommenttia

 1. Viivi kirjoitti:

  Ihanaa että teille tulee uusi vauva! Luin ihan sydän sykkyrällä Lakun tarinaa, enkä osaa edes kuvitella miten vaikeaa se aika on ollut. Oon älyttömän onnellinen teidän puolesta, että saatte nyt uuden mahdollisuuden koiravauvan kanssa. 🙂 Innolla odottelen juttuja koiranpentuelämästä, nimittäin itsellänikin pyörii tässä jaloissa just 12vko cockerspanieli, elämäni ensimmäinen oma koira. Kyllähän tuo tunteita herättää jatkuvasti suuntaan jos toiseenkin, mutta päivääkään en vaihtais 😉

  • Noora kirjoitti:

   Joo, me kans odotetaan sitä ihan hirmuisesti, nyt etenkin kun nähtiin vauveli!

   Juttuja taas pentuarjesta jälleen varmasti tulee 🙂

   Vähänkö ihanaa, 12 viikkoinen vauveli siellä! Minkälainen hän on? 🙂

 2. Ellu kirjoitti:

  Ihanaa kun teille tulee taas hauvavauva! Niin sulosia kavereita 🙂 En tiedä jos oot tästä jossakin jo puhunut, mutta kysyn sillti. Ottiko Lakun kasvattaja osaa jotenkin eläinlääkärikuluihin tai tarjosiko uutta pentua tms? Kissapiireissä on tullut usein vastaan, että jos mirri joudutaan lopettamaan/kuolee alle vuoden ikäisenä synnynnäiseen tms ei-itse aiheutettuun sairauteen, on kasvattaja osallistunut jotenkin kuluihin tai juurikin tarjonnut uutta pentua ”tilalle”. Kiinnostaisi tietää miten tämä menee koirien kanssa. 🙂

  • Noora kirjoitti:

   Jeij! Kiitti Ellu!

   Joo, jonnekin kirjoittelin, eli kasvattaja antaa meille korvaukseksi nyt sitten tuon uuden pennun toiselta kasvattajalta. Eläinlääkärikulut (ne mitä jäi vakuutuksen jälkeen itselle maksettavaksi) maksettiin itse.

   Ilmeisesti tällainen systeemi on yleinen myös koirien kohdalla, eli tarjotaan uutta ”korvaavaa tuotetta” tilalle, eli uusi koiranpentu. Onneksi näin.

 3. Emmi kirjoitti:

  Lakun kohtalo oli kyllä niin surullinen, olette joutuneet käymään läpi tosi paljon. Mulla nousee heti pintaan teidän puolesta (myötäelän ehkä vähän paljon :D), että meneekö kaikki hyvin tämän pennun kanssa. Olisi kamalaa joutua kokemaan jotain vastaavaa uudestaan. Mutta tsemppiä koira-arkeen, toivotaan että kaikki menee hyvin, ihanaa lukea taas koirapostauksia. 🙂

  • Noora kirjoitti:

   no sitä on tullut itsekin mietittyä, että onko terveitä pentuja edes olemassa. Me niin toivotaan vaan sitä, että se tulokas olisi terve. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *