Hae
Mansikkapilvi

Kun kameralla on väliä!

Ennen nimittäin sillä ei ollut väliä. Arvatkaa kuka sai mun mielen muuttumaan? No arvatenkin mun insinöörimies. Mulla on aina ennen ollut sellainen puhelin, jossa on ollut keskinkertainen kamera. Puhelimen hintaluokka on pyörinyt 200-300€ ihan maksimissaan. Kuitenkin viime syksynä kun muutin tänne Jyväskylään, mulle tuli aiheelliseksi vaihtaa puhelinta, sillä entinen alkoi hyytyä. Mies alkoi puhumaan minua ympäri, josko tällä kertaa panostaisin puhelimeeni rahallisesti hiukan enemmän.

Alkuun vastustin ajatusta itsepintaisesti, koska olinhan pärjännyt vallan mainiosti ennen halvemmallakin puhelimella. Kuitenkin mies esitti hyviä argumentteja ja otanhan suurimman osan esimerkiksi blogikuvista puhelimen kameralla, joten kameralla todellakin pitäisi olla ja on merkitystä.

Noh, mies puhui ja käytiin katselemassa uusia puhelimia säännöllisesti ja pian lähdinkin kaupasta Huawein P9 taskussa kotiini. Tässä puhelimessa oli todella hyvä kamera ja ymmärsin samantien, että puhelin ja etenkin se kamera oli jokaisen euron arvoinen.

*Puhelin saatu lainaan Huaweilta

Nyt sain tilaisuuden tutustua Huawei puhelimien uusimpaan malliin Honor 9 puhelimeen, joka tuli markkinoille tänä kesänä. Sain puhelimen mukaani jo Sardinian reissulle ja suurin osa Sardinian matkakuvista onkin otettu puhelimellani. Kuinka helppoa on esimerkiksi juuri reissussa, kun pieneen laukkuun saa mahtumaan  laadukkaan kameran, eikä tarvitse järkkäriä kantaa mukana. Tästä puhelimesta löytyy  nimittäin Pro- kuvausohjelma. Se säätää kuvien asetuksia automaattisesti, jolloin kuvista tulee ammattimaisempia! Honor 9 puhelimen kamera on siis ensiluokkainen. Valokuvien värit ovat elävät, kuvat tarkkoja ja hyvälaatuisia. Honor 9 puhelimessa on 20MP takakamera ja 12MP etukamera. Puhelimella on myös mahdollisuus ottaa videoita jopa 4K-resoluutiolla.

Olen ollut erittäin tyytyväinen puhelimeen. Akun kesto on aivan huippuluokkaa. Vaikka käytän puhelinta paljon päivän aikana, ei akku loppu päivän eikä illankaan aikana. Kaiken kukkuraksi puhelin on tyylikäs muotoilultaan. Metallin värisenä puhelimen takakansi on hienosti heijastava ja puhelimen muotoilu sellainen, että se pysyy hyvin kädessä.

Onko sinulle merkitystä minkalaista puhelinta käytät? Mitkä ominaisuudet ovat sinun puhelimessa ne tärkeimmät?

Jos haluat, voit käydä tutustumassa Honor 9 puhelimeen täällä!

*Postauksen kaikki kuvat otettu Honor 9 puhelimella ja ovat täysin muokkaamattomia, pois luettuna kuvat joissa puhelin esiintyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.