Hae
Mansikkapilvi

Ihan tavallinen perjantai-ilta

Perjantai, päivä joka päättää työviikon. Yleensä, jotkut toki on viikonloppuisin töissä ja perjantai on silloin päivä muiden joukossa. Kuten itselläni huomenna ja sunnuntaina on työvuorot. Silti perjantaissa on aina jotain jännittävän kihelmöivää. Alkaahan silloin viikonloppu, oli töitä tai ei. Monella koittaa tuolloin karkkipäivä tai voi olla vaikka jotkut juhlat joita on odottanut.

Tosiaan, tuo tuttu kihelmöinti oli tänään tässäkin perjantaissa. Käytiin mun miehen kanssa kaupassa suoraan töitten jälkeen. Mulla teki ihan valtavasti mieli wiinereitä vaikka en yleensä niitä juuri koskaan syö. Nyt teki mieli. Maltoin kuitenkin himoni ja ladattiin ostoskärryyn terveelliset viikonloppuherkut. Kerrankos sitä yrittää elää vähän terveellisemmin. Ei se huono juttu voi olla 😀

Ajattelin, että lehtikaalisipsejä on saatava ainakin. Koskaan en oo niitä tehnyt mutta pari kertaa syönyt. Ne on oikeasti ihan hyviä. Kun laittaa riittävästi suolaa ja paistaa ne sellaisiksi kuivan rapsakoiksi. Syödessä ne sitten hajoaa ja katoaa jännästi suuhun. Lisäksi sitten vähän porkkana- ja kurkkutikkuja dippien kanssa. Oon ehdoton American girl, se dippi on ikidippi, valitsen sen aina.

Viime yö meni unien kanssa aika huonosti, joten päikkärit oli heti otettava kun kotiin pääsin. Nukuin sitten tunnin ja se teki hyvää. Sitten köllittiin kullan kanssa vielä vähän aikaa sängyssä ja pelattiin Candy Crush Sodaa. NIIIN paras peli ikinä 😀 Sittenpä aloinkin puuhailemaan keittiössä. Aloittelin niillä sipseillä ja maistelinkin niitä jo heti valmistuttua. NE ON HYVII, ne onnistu! Jes. Sit pilkoin kurkut ja porkkanat ja tein dipin.

Mies on pelaamassa kiekkoa ja mä lupasin tehdä ruoan valmiiksi. Tänään meillä syödään illalla possun sisäfilettä ja itsetehtyjä lohkoperunoita. Aika kivaa. Sytyttelin kynttilöitä palaamaan ja oon jo viritellyt kotiin pimeysvaloja. Ne ei oo siis vielä jouluvaloja, koska ei ole joulu vaan pimeysvaloja, koska on pimeä. On sellainen ihanan pehmeä ja rauhallinen fiilis.

Ruoka on valmista ja odotellessa miestä kotiin ajattelin tulla tekemään teille ihan tällaisen tavallisen postauksen. Ilman mitään ihmeellisempää asiaa. Joskus näinkin 🙂

Ihanaa viikonloppua myös teille muruset!

4 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Tämmöset postaukset on just kivoja! Kivaa viikonloppua myös teille 🙂

  • Noora kirjoitti:

   Kiva jos tykkäsit 🙂 Pitää kirjoitella tällaisia siis useamminkin!

 2. miranda kirjoitti:

  Oon niin samaa mieltä Americanista, ihan parasta! Ja iteki yritän elää terveellisemmin, ainaki sipsit ja karkit pitää lopettaa kokonaan, muu ei toimi. Toivotaan, että tää tästä lähtis käyntiin. Tsemppiä sulle töihin, iteki päivystän lauantaina tuleeko töitä.

  • Noora kirjoitti:

   Mie oon sellainen karkkihiiri, että aina tiukkaa tekee valita jotain muuta karkkien sijasta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *