Hae
Mansikkapilvi

Huomenna alkaa 12 viikon ohjatut treenit!

Ja minä olen tietenkin ihan jännityksestä kankeana! Mun piti ehtiä käymään viime viikolla salilla, että saisin loman jälkeen vähän tuntumaa urheiluun, ennen kuin toi yleisurheilukoulu starttaa. Näköjään on sitten kuitenkin niin kiireinen elämä, etten salille viime viikolla selvinnyt. Nyt takana on kolmen viikon treenitauko. Takaraivossa kolkuttaa, että PITÄISI treenata, mutta sitten kuitenkaan en jaksa ruoskia itseäni.

Tiedän, että jossain välissä jälleen aktivoidun. Mielessä on se, että urheilemalla saan yleistä hyvinvointia kohennettua ja jaksan arjessa paremmin. Olen huomannut, että jälleen niskat ja hartiat on alkaneet jumimaan. Siitä mä tiedän, että nyt ois aika palata salille, oma kroppa osaa ilmoittaa kyllä, kun sitä vain kuuntelee. Noh, huomenna pääsen tekemisen makuun ja ehkä siitä intoutuneena sitten teen myös paluun salille 🙂

Joku aika sitten näin kun joku bloggaaja kirjoitteli itsellekin tutusta writer’s blockista. Ajattelin mielessäni, että onneks ei oo ollu hetkeen sitä ongelmaa, vaan tekstit ovat tulleet melko helposti ja luonnostaan. No nyt sit just tänään kun tän koneen avasin ja eteen tupsahti tyhjä valkoinen kirjoitusalusta, ei asiaa oikeastaan olekaan. Tai ehkä mulla olisi asiaa, mutta en vaan sanottua sitä. Sormet ei löydä oikeille näppäimille.

Oikein mahtava FITfashion bloggaaja. Ei treenaa eikä oikein löydä kirjoitettavaakaan. Näin sitä alkaa näissä tilanteissa itseään oikein ruoskia. Ihan kuin se nyt yhtään helpottaisi tätä tilannetta. Näitä kirjoittelublokkeja on tullut aina silloin tällöin. Ne tulee jostain ja yleensä lähtee yhtä hämärästi, yhtäkkiä tekstiä vaan sitten alkaa jälleen tulemaan. Sitä odotellessa.

Kun ei mulla nyt muuten juttua irtoa, niin mä voisin varmaan vinkata teille jälleen uuden viikon kunniaksi Fitnesstukun tän viikon alennustärpit ja kertoa mitä hankintoja itse olen sieltä nyt lähiaikoina tehnyt.

Jokaisella meistä on varmaan kotihousut

Oon pitkään kulkenut maailman kulahtaneimmissa kotihousuissa. Ne on sellaiset beiget, vähän isot ja lököttävät ja super rennot päällä. Oon ollu niihin ihan tyytyväinen. No kas kummaa kotona oon saanut kuulla niistä, että voisin kuulema edes harkita uusien housujen hankkimista. Noh, tsekkailin Fitnesstukun valikoimaa kerran ja sielläpä silmiini osui yhdet yksilöt jotka kotiutin.

Valinta oli aika nappi. Noi housut on mukavuudeltaan ihan mahtavat. Perus housut, mutta sisus on sellaista pehmeää fleecentyyppistä, siis ei fleeceä kuitenkaan 😀 Nyt mulla on miehenkin mielestä salonkikelpoiset kotilököhousut, joilla kehtaa kyllä lähteä vaikka ihmisten ilmoille. Lisäksi tilasin ihan treenejä varten uuden pirteän setin. Kyllä tällä pitäis saada motivoitua itsensä treeneihin 😉 Joskus materia motivoi!

Mutta se suurin tarjous taitaa tällä viikolla siis olla se, että Fitnesstukulla on tämän viikon kaikki Star Nutrition tuotteet -25% JA LISÄKSI ILMAISET TOIMITUSKULUT! Lisäksi erä treenivarusteita jopa -50% alessa. Alla olevat vastusnauhat mm. alennuksessa! 🙂

 

Vastusnauhat -20%. Tilaamaan pääset tästä! KLIK!

Eli nyt kannattaa ostaa, jos joskus on jotain Fitnesstukulta meinannut tilata.

Toivotaan, että kirjoitusblokki helpottaa ja, että huomenna ei ihan hirveästi jännitä, ikävä treenata vatsa kuralla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *