Hae
Mansikkapilvi

Vitsi se tuoksu mikä leijaili hallilla

OMG OMG! Mä en oo vielä hehkuttanut teille tiistaina alkanutta yleisurheilukoulua! SIIS OMG OMG! Se oli niin mahtavaa. Porukka oli niin mahtava, se harrastus on niin mahtava ja kaikki oli niin mahtavaa!

Tosiaan, heti ekana kun kävelin Hipposhalliin sisälle, se tuoksu toi niin tutut muistot mieleen. Joskus silloin aikanaan hallilla tuli vietettyä paljonkin aikaa. Kaikki ne muistot iski päin kasvoja. Hymy levisi heti kasvoille ja päässä pyöri vaan lause, että ei vitsi mie oon taas täällä <3

Tiistaina oli eka kerta ja kokoonnuttiin ensiksi käymään perusasioita läpi. Meitä oli sellainen 40 henkilön sakki, joka oli jaettu pienempiin ryhmiin, jotta saadaan kaikki varmasti laadukasta opetusta eri lajeista. Ikähaitari oli varmaan jostain 25 vuotiaasta 50 vuotiaaseen. Oma pienryhmä oli ainakin kovin sosiaalista ja puheliasta sakkia. Heti juteltiin keskenämme ja vitsailtiin. Sattuipa omaan pienryhmään eräs Jyväskyläläinen blogin lukijakin, joka tuli heti sanomaan moikat. 🙂

Ekalla kerralla päästiin meidän pienryhmän kanssa heittämään kiekkoa. Itselleni tuo laji ei ole tuntematon, sillä silloin aikoinaan (kun minä olin nuori ;D) kiekonheitto oli yksi omista vahvuuksista. Tosin, heitteilyistä on aikaa aika reilusti ja todellakin tekniikat ja kaikki joutuu opettelemaan ihan alusta. Yllättävän hyvin ja nopeasti sain jonkinlaisen tuntuman heittoon. Hyvä tuntuma tuntuu nyt myös heittokäden olkapäässä ja selkälihaksissa 😀

Seuraavalla kerralla päästään työntämään kuulaa. Sitten edessä on moukari ja keihäs. Onpa edessä aivan uusia lajejakin mitä pääsen kokeilemaan mm. seiväshyppy 😀 Voitteko kuvitella mua killumassa jonkun seipään varassa ja ylittämässä jotain korkeutta 😀 En miekään. Minut löytää sieltä montun pohjalta mihin seiväs tökätään.

Tiedättekö sen tunteen kun on päässyt jonkun oman jutun pariin? Se tunne kun tietää, että tätä mä haluan tehdä! Mulla on nyt hyvin vahvasti tuo fiilis. En tiedä onko se alkuhuumaa vai jatkuuko tämä innostus vielä 12 viikon jälkeen. Minä ainakin toivon, että jatkuu sillä yleisurheilu on aina ollut se mun juttu, enkä todellakaan näe syytä sille miksi ei jatkuisi. Oon niin onnellinen, että uskalsin laittaa ilmoittautumisen menemään vaikka en saanut ketään kaveria lähtemään mukaan.

Ihan mahtavaa, että näin aikuisiälläkin voi vielä innostua tällä tavalla <3

Urheiluliivit täältä*

6 kommenttia

 1. Viivi kirjoitti:

  Ja ihan parasta on saada sitten sen harrastuksen kautta uusia kavereita ?

 2. Piia kirjoitti:

  Jyväskylän Hipposhallin tuoksu! Mä niin tiedän tuon, ja ai että siitä tulee ihania muistoja mieleen. <3

 3. Karppa kirjoitti:

  Mistä löysit tuommoiset kurssin? Kuulostaa mahtavalta!

  • Noora kirjoitti:

   Siis työkaveri harrastaa yleisurheilua ja se alkoi puhumaan, että mukaan vaan. Sit googlettelin vähän ja just sopivasti alkoi tollanen 12 viikon jakso. 🙂 Jyväskylän kenttäurheilijat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *