Hae
Mansikkapilvi

Sunnuntaina juhlittiin syntymäpäiviä

Eilen oli ihana päivä, eikä pelkästään sen takia, että eilen juhlittiin mun syntymäpäiviä. Totta tosiaan, 31 vuotta pyörähti tän mamman mittariin eilen. Eikä olo todellakaan ole niin vanha. Olen monet kerrat miettinyt, että mitenköhän se menee 40 vuotiaana. Tuntuukohan silloin olo jo, että on sen 40vuotta? Koska ainakaan kolmekymppisenä ei tunnu.

Ikääntyminen ei enää ahdista mua. Sen jälkeen kun täytin suunnilleen 28-29 vuotta, olin jo pahimmat ikäkriiseilyt suorittanut. Kriisit johtui itselläni ainakin siitä, kun olin tehnyt itselleni jotain pitkän matkan suunnitelmia sekä tavotteita ja tietynlaisia toiveita oman elämäni varalle. Tietyn ikäisenä on jo lapsia, tietyn ikäisenä on naimisissa ja niin edelleen… Varmasti teistäkin suurin osa on suunnitellut joskus teininä elämän menevän tiettyä rataa pitkin. Jossain vaiheessa sitä sitten huomaa, ettei se elämä mene aina siten, miten on itse sen suunnitellut.

Mulla ei ole vielä lapsia enkä ole naimisissa. Mulla on kuitenkin ihana mies ja ihana, kaunis koti joka on meidän. Tottakai toivon, että joskus meilläkin olisi lapsia, mutta ei vielä. Koiranpentu meillä on kohta, ihan kohta. 🙂 Mulla on jo paljon mun elämässä, joten ei mun tarvitse enää kriiseillä.

Sain mä lahjojakin <3

Bilehile

Syntymäpäivät ovat kovasti muuttuneet siitä, mitä ne on menneinä vuosina olleet. Nyt on ihana tarjota lähimmäisille jotain ja nautiskella. Ei enää tarvitse järkätä bileitä ja tanssia aamuyöhön saakka. Toki, hyvät bileet on aina jees! Sitäkin me ollaan mun miehen kanssa juteltu, että hyvissä bileissä tullaan käymään aina, ikä ei tule meitä estämään 😀

Eilen kutsuin siis lähimpiä ihmisiä kotiimme. Tilasin aivan todella herkullisen vadelmakermakakun juhliin. En yleensä tykkää kermakakuista, sillä ne on niin ällömakeita. Tämä kakku ei ollut liian makea. Lisäksi leipaisin suolaiseksi tarjottavaksi aivan todella hyvän kinkkupiiraan. Se vei kielen mennessään kaikilta, vaikka itse sanonkin! 🙂 Ja tiedättekö mitä, unohdin ihan tyystin kuvata tarjoilut. Niin kivaa mulla oli, että tällaiset asiat unohtuivat 🙂 Se on aina hyvä merkki!

Illalla sitten näin vielä hyvää ystävääni Vilmaa. Kävimme yhdessä syömässä. Nautiskelimme viiniä ja minä otin vielä synttäridrinkin juhlan kunniaksi. Päivä oli aivan todella mahtava lopettaa tähän. <3 Oispa synttärijuhlat joka päivä <3

Mun synttärijuhlan kunniaksi, FITNESSTUKKU haluaa lahjoa vähän teitäkin! 🙂 Eli, nyt saat koodilla NOORA10 10€ alennuksen yli 50€ tilauksiin. Koodi on voimassa 2.10-15.10.2017. Lisäksi siis ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin! Eli jos herapurkit ammottavat tyhjänä tai tarviit kokonaisvaltaisen varaston täydennyksen, niin nyt on täydellinen tilaisuus tilata itselleen tuotteita ja hyödyntää tuo alennus ja ilmainen toimitus.

2 kommenttia

  1. Tommi Hartikainen kirjoitti:

    Onnexi olkoon ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *