Hae
Mansikkapilvi

Jos et keksi mitään annettavaa, tässä vinkki!

Ihana keskiviikko, ykkösvapaa töistä ja koiranpentu tuhisee nukkua kodinhoitohuoneen lattialla. Voi kunpa se nukkuisi öisinkin, mutta ihan vielä ei olla siinä pisteessä, että koko yö menisi nukkuen.

Tänään ajattelin jakaa vinkin, joka helpottaa lahjan antajan paniikkia. Aikuiselle ihmiselle on tosi usein työn ja tuskan takana keksiä merkkipäivän kunniaksi lahjaa. Ihmisillä on jo kaikkea. Tällä mun vinkillä saa muistettua helposti ja todella vaivattomasti rakasta, ystävää tai sukulaista lähellä tai kauempaa. Mies stressasi aika paljon mun syntymäpäivälahjaa. Hän pyysi jopa listaa, johon olisin merkannut omat toiveet, joista hän sitten valitsisi sopivamman lahjan minulle. Mä taisin pyytää vain kukkia lahjaksi.

Erilaisia juhlia on paljon. On valmistujaisjuhlia, ristiäisiä, syntymäpäiviä, nimipäiviä ja sitten joskus esimerkiksi omaa rakasta tai kaukana asuvaa ystävää haluaa muistaa ihan muuten vain. Aina juhliin ei pääse osallistumaan, mutta voi olla halu muistaa sankaria jotenkin. Mun mielestä mun omissa juhlissa on aina parasta se, että läheiset ihmiset kokoontuu yhteen ja se, että saa kukkia! Ei ole mitään ihanampaa kuin kukkakimppu kotona maljakossa piristämässä päivää. Hyvin hoidettuna leikkokukkakimppu säilyy kaiken lisäksi  jopa parikin viikkoa virkeänä. Näin aikuisiällä olen alkanut ostamaan aika usein kotiin maljakkoon kukkia. Kukkakimppu tuo hyvää energiaa kotiin! Mun mielestä myös miehelle voi ostaa kukkia lahjaksi. Mä ainakin teen sitä joskus, ja hei, isänpäivähän on tulossa pian! Ehkä muistaisit isää  kukkalähetyksellä!

ISÄNPÄIVÄ – 12.11.2017

Isiä juhlitaan marraskuun toisena sunnuntaina, eli puoli vuotta äitienpäivän jälkeen. Kerro roolimallillesi kiitokset kukkien avulla kaikista taidoista, joita hän on sinulle opettanut. Suosiossa on erityisesti sinivalkoiset sekä valkovihreät kimput, mutta myös ruusut ja ruukkukukat ovat oiva valinta isälle.

 

No kuinkas ollakaan mies osasi yllättää kukkien kanssa minut ihan viimeisen päälle. Hän oli mennyt Interfloran nettisivuille ja tilannut kukkalähetyksen mulle syntymäpäivien kunniaksi. Syntymäpäivänä heräsin siis ovikellon soittoon ja menin tukka pörröisenä avaamaan ovea ja ovella seisoi kukkakaupan lähetti kukkakimpun, suklaarasian ja kortin kanssa! Ei jestas mikä yllätys! Voisipa jokainen aamu alkaa noin!

Tilaaminen oli ollut kuulema helppoa. Tilaus onnistui helposti nettisivujen kautta, mutta kukkakauppa oli varmistanut tilauksen vielä puhelimitse, jolloin mieheni oli saanut esittää omat toiveet koskien kukkakimppua. Tilaukseen oli liitetty suoraan onnittelukortti miehen itsensä valitsemalla tervehdyksellä (siinä taisi lukea jotain rypyistä…) ja sitten sydämen muotoinen suklaarasia <3

Interfloran kautta voi siis tilata kukkia, jotka paikallinen kukkakauppa sitten toimittaa perille haluttuun aikaan haluttuna päivänä. Tää on suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Palvelu toimii kaikkialla Suomessa. Hinta kukille lähtee 14€:sta ja varmaan vain taivas on sitten ylärajana. Interfloralla on valmiita kimppuja teemoittain. Teemoja löytyy vauvaonnitteluista eläkkeelle jäämiseen, rakkaalle tai vaikka omaan kotiin. Tästä pääset selailemaan valikoimaa. 

Mun mielestä ihan mahtava palvelu ja idea! Itsehän muistin äitiäni toisessa kaupungissa tämän palvelun avulla äitienpäivänä! Äiti oli todella ilahtunut yllätyksestä.

Tykkäättekö te ostaa kukkia kotiin itselle tai lahjaksi toiselle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *