Hae
Mansikkapilvi

Joku voittaa aina!

Teitä olikin huikea määrä ketä osallistui VIP-lippujen arvontaan Suomi – Kanada peliin! Mahtavaa! Olisin niin mielelläni arponut vielä vaikka kuusi paria lippuja, mutta nyt ei valitettavasti kuin tämä yksi paketti lähdössä ilostuttamaan jonkun isänpäivää!

Arvoin voittajan Random.org tutulla ja luotettavalla generaattorilla. Rummut pärisi taustalla kun kone mietti numeroita. 😉

Te ketä arpaonni ei nyt kohdannut, voitte käydä tsekkailemassa Starsquadin sivuilta nämä erilaiset VIP-paketit, joita on useita. Karjala-Turnauksen vip-paketteihin kuuluu luonnollisesti oma vip-sisäänkäynti, ruokailut, tietenkin liput illan peliin hyviltä paikoilta, aulapalvelut ja vip-tunnisteet yms. Voitte käydä katsomassa ihan ruokalistaa myöten mitä kaikkea vip-paketteihin kuuluu. Kokemuksena tällainen peli ja vieläpä vippinä on varmasti uskomattoman hieno. Suomi – Kanada pelikin on varmasti hieno kokemus katsoa paikan päältä. Etenkin kun pelaajat yrittävät antaa näyttöjä tulevia olympialaisia ajatellen. Harvoin sitä muutenkaan pääsee katsomaan Kanadan peliä. Siihen päälle vielä tuollainen spesiaali-iltama niin ai että! Kyllä olisi moni isä ja varmasti tytärkin innoissaan tällaisesta kokemuksesta.

Mutta kuka arvonnan sitten voitti? Voittaja on nimimerkki PP. Hänelle laitoin jo viestiä sähköpostilla voitosta! Toivotaan, että PP vastaa viestiin ja saadaan palkinto eteen päin! 🙂

Onko lukijoissa ketään kuka on tulossa katsomaan Karjala-Turnauksen otteluita tai jopa ihan isänpäivänä Suomi-Kanada peliä? Itse olen sinne siis menossa ja olisi kiva kuulla jos teitä muitakin sinne menee 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *