Hae
Mansikkapilvi

Viis kiloa veks!

Kaksi viikkoa takana ja ensi viikolla kiristyy meiningit. Ruokavalioon on tulossa jonkin verran muutoksia ja odotan niitä jännittyneenä. Eka viikko meni siis kaiken kaikkiaan todella helposti. Tällä viikolla nälkä on ollut mukana kuvioissa jo paljon enemmän. Ruokailun jälkeen nälkä ei enää menekään ohi, ei tule kylläistä oloa ja heti perään voisi syödä samanlaisen annoksen ruokaa. Mies ihmettelee et miten jaksan lähteä treenaamaan näillä ruoilla mutta oikein hyvin. Tosi usein kun lähden treenaamaan niin mulla on jo silloin nälkä. Kuitenkin tuo näläntunne häviää kun pääsee salille. Salin jälkeen odottaa mojova palkinto, eli bansku, niin sen voimalla jaksaa kyllä 🙂

Tällä viikolla ja etenkin viikonlopun aikana on tehnyt kaikkein koviten mieli kaikkee hyvää mässyä. Perjantaina työpäivän jälkeen haaveilin valkoviinilasillisesta ja sit oon kaiholla katsonut instasta muiden pitsa- ja suklaakuvia. Samaan aikaan lohduttaudun (siis oikeesti ei tässä tarvii mitään lohtua, tää on neljän viikon dieetti, elämä jatkuu tämän jälkeen ja suklaa ja viini ei maailmasta lopu) sillä, että parin viikon päästä tää rypistys on ohi. Tosin olen kovasti pohtinut sitä, että mitäs tän jälkeen. No todellakaan en palaa ainakaan entiseen rytmiin. Varmaan noudatan jollain tapaa tätä dieetin runkoa, mutta ehkä hitusen sallivammalla otteella.

Viikonlopun fiilikset kulminoituu tähän kuvaan 😀

Tuloksista en osaa sanoa mitään tarkempia lukuja vielä näin kahden viikon jälkeen, koska en ole siis sitä tyyppiä joka ravaa siellä vaa’alla enkä myöskään ottanut mitään mittoja itsestäni. Luotan siihen omaan oloon. Se olo kertoo kyllä vahvasti, että asioita tapahtuu hyvää tahtia. Olo on kevyempi ja ei turvota. Varmasti nesteitä on jonkin verran saatu jo potkaistua liikkeelle. Aineenvaihdunta hyrrää. Siitä kertoo esimerkiksi se, että vessassa joutuu käymään tiheämmin. Salilla alkulämpän jälkeen joutuu käydä vessassa, mitä ei ennen todellakaan tarvinnut tehdä ja kotoa kun lähtee liikkeelle niin lähtiessä vessaan ja sit kohta jo pitää miettiä, et missä vois käydä seuraavaksi luikauttaa pikku lirut 😀

Tosiaan, puoliväliin ollaan päästy jo tätä dieettiä. Aika menee nopeasti ja motivaatio pysyy korkealla kun olotila on hyvä. Treenit on luistaneet myös tosi hyvin. Salilla on ollut ihan mahtava treenata ja ajaa itseään piippuun. Se tunne kun oot antanut kaikkesi, se vaan on jotain mahtavuutta. <3

Mites teillä muilla miinus vitosilla menee?

 

8 kommenttia

 1. henna kirjoitti:

  vaikka nälkä vaivaa niin olo on hyvä ja turvotus hävinnyt! olen todella tyytyväinen, jotenki se nälkä vaan häviää kun menee salille niinkun kuvasit 😀

  • Noora kirjoitti:

   Joo salilla kroppa saa muuta ajateltavaa kuin puuttuvat kalorit 😀 Hyvä, että sullakin sujuu!

 2. Milla Roivas kirjoitti:

  Minkälainen siun dieetti tarkalleen on? Mitä siis syöt ja minkä verran?

  • Noora kirjoitti:

   No hirmu tarkkaan en saa avata tätä dieettiä, koska tää on maksullinen valmennus Fitfarmilta. Mutta siis perusraaka-aineita; kanaa, jauhelihaa ja maitorahkaa, raejuustoo protskuna. Sit hiilarit otetaan perunasta, bataatista, pastasta tai riisistä. Aamulla aina puuroo. Säännölliset ruokarytmit ja riittävästi juomista. 🙂

 3. Piia Nieminen kirjoitti:

  Aikalailla samat fiilikset täällä 🙂 Olo on mahtava ja tuntuu kevyemmältä kuin vaaka näyttää, parempi näin päin 🙂 Tsemppiä viimeiselle parille viikolle!
  Mun kuulumisia voi lueskella täältä: http://www.unelmaajaunelmia.blogspot.fi

 4. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Mulla alkoi juuri kuudes viikko dieettiä, mutta dieetti on ihan mun miehen käsialaa. Nyt lähteny 2,8kg mikä on just hyvä tahti. Nälkä ei ole ja lauantaina saan herkutella ihan normaalisti 🙂 Helppoo tähän asti! Kaloreita ei ole pudotettu kertaakaan.

  Mulla ei ole mitään aikaa tai tavoitetta tällä hetkellä muuta kuin, että haluan vanhan hyvän fiiliksen takaisin 🙂 Mutta kyllähän näin helppoa dieettiä vetää vaikka hamaan tappiin saakka!

  • Noora kirjoitti:

   No se tais olla just sun suklaakuva mitä mää katselin kaihoisana instassa 😀 Kuulostaa toimivalle dieetille 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *