Hae
Mansikkapilvi

Tori.fi ja facebookin kirpparit

Viikonloppuna laitettiin haisemaan ihan extempore mun miehen kanssa. Laitettiin nimittäin tavara jos toinenkin myyntiin tori.fi ja facebookin kirppareille. Ensiksi päätettiin laittaa sohva kiertoon. Mies on aina se skeptikko ja ajatteli, että ettei sitä kukaan osta. Mä TIESIN, että ostaa sen joku ja niinhän siinä kävi, että meni vuorokaudessa sohva meidän persuuksien alta. Saatiin jopa enemmän kuin mitä pyydettiin siitä. Seuraavaksi lähti parvekekaluste, joka oli meidän terassille auttamatta liian pieni. Sekin haettiin viidessä tunnissa. Lisäksi pari päiväpeittoa lähti uusiin koteihin ja sit vielä miehen vanha puhelin. Ainoastaan toi puhelin on vielä myymättä.

Jos joku teistä on vailla uutta puhelinta, niin mun miehen kaikin puolin toimiva iPhone 6s 64GB olisi myynnissä hintaan 300€. Mies osti uuden ja entinen jää siis käyttämättä, joten jos joku tarvitsee, niin laita sähköpostia mansikkapilvinen@gmail.com.

Osa ihmisistä on ihan täysillä sitä ajatusta vastaan, että ostaisi jonkun toisen käytetyn tavaran tai vaatteen, vaikka se olisikin hyvässä kunnossa. Itse oon käynyt kirppareilla ja tehnyt sieltä löytöjä aina silloin tällöin. Toki, kaikenlaista paskaa kirppareillekin mahtuu, mutta on siellä niitä siistimpiäkin myyntipisteitä, missä on ihan käyttökelpoista tavaraa. Nyt Jyväskylässä asuessani kirpparit on vähän jääneet, koska en oo jaksanu alkaa etsimään, että missä täällä niitä olisi, mutta virtuaaliset kirpparit on käytössä.

Itse suosin ostaessani käytettyä käyttötavaraa juurikin näitä myyntisivuja esimerkiksi facessa. Facebookissa on vaikka kuinka monta sivustoa Jyväskylän alueella ja tori.fi on kans toimiva myyntialusta. Myyn noissa itse ja ostan myös itse. Viimeisimmäksi yritin saada itselleni yöpöytiä mut ylläri pylläri olin myöhässä koska yv. av. jono av. yv. oli jo mun edellä.

Pitihän sitä nyt vähän somistaa 😀

Koiralta meni sohva alta ihan tuosta noin vaan!

Kerran mää laitoin ilmoituksen isosta vaaleasta olohuoneen matosta, että saa tulla hakemaan ilmatteeksi. Ilmatteeksi siksi, koska se oli likainen. Noh, tän maton alle syntyi varmaan 30 ihmisen jono ja matto haettiin pois, vaikka jälleen mun mies negaili, että ei sitä kukaan hae ja ite joudutaan se jonnekkin kippaamaan 😀 Nämä kirpparit on hyviä esimerkiksi muuton hetkellä. Sinne kun laittaa jonkun tavaran jota ei itse enää tarvitse ja joka ei ole ihan kaameessa kunnossa, niin yleensä sen joku sulta hakee pois. Siinä itse säästää sen vaivan, että joku tuote X pitäis raahata jonnekin kaatopaikalle tai roskiin. Plus, että jos tuote on toimiva, niin onhan se mahtava, että se pääsee vielä käyttöön jossain muualla. Mä lisäksi annan aika-ajoin pois sellaisia kempparituotteita, joita en ole kuin kokeillut tai sitten en ole käyttänyt ollenkaan. Tiedän, että on olemassa paljon ihmisiä, kenellä ei ole vara ostaa esim. hiuslakkaa tuosta noin vaan. On kiva, jos paketti menee jollekin sellaiselle, kuka sitä oikeasti tarvitsee. Viimeksi paketti ilmeisesti meni tällaiselle. 🙂 Siitä tulee hyvä mieli itselle. Mieluummin näin kuin, että roskiin.

Ainoastaan se mikä ärsyttää näissä kirppareissa on ne julmetun tarkat säännöt ja pilkunviilaajat. Sen takia suosinkin säännöttömiä kirppareita 😀

Käytättekö te myyjänä tai ostajana näitä face-kirppiksiä tai oikeita kirpputoreja?

8 kommenttia

 1. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Minä myyn paljon facekirppareilla ja torissa ja ostankin jonkin verran. Hyvä kun muistutit, täytyykin taas ladata parit tuotteet myyntiin! Mulla on tapana aina noin kuukausi pitää tuotetta myynnissä ja sen jälkeen vien sen SPR:lle tai vastaavaan. En ala hilloamaan kamoja enää nurkissa. Useimmiten tavarat menee kaupaksi hetkessä.

  • Noora kirjoitti:

   Joo, en mäkään koskaan halua rikastua noilla tuotteilla, kunhan vaan pääsee eroon 🙂

 2. Sohvi kirjoitti:

  On tullut käytettyä, viimeisimmästä jäi vähän huono maku kun annoin ilmaiseksi 2 sohvaa ja 4 tuolia. Käytettyjä, täysin ehjiä nahkaisia. Ensimmäisen kanssa oli sovittu treffit perjantaille 15 jälkeen, 17 mennessä ei ollut kuulunut mitään joten soitin perään. On tulossa, menee noin 40min että on perillä kun tulee eri paikkakunnalta. Odotin ja odotin eikä kuulu. En soittanut enään perään… Jäi perjantai illan treeni tämän takia välistä ja sapetti niin pirusti! Onneksi seuraava varaaja pääsi viikonlopun aikana hakemaan!

  • Noora kirjoitti:

   Jep, joskus noi vähän kusee aikataulullisesti, mutta onneksi ne yleensä onnistuu, jos on sovittu 🙂

 3. Jenna kirjoitti:

  Kannattaa myös yrittää myydä puhelin hopeinen omena-sivustolla, itse oon saanut siellä myytyä pari aikaisempaa Applen puhelinta aika nopeasti 🙂

 4. eeva kirjoitti:

  Muuten hyvä, mutta aika kova hinta käytetystä puhelimesta, kun Gigantista saa saman 350 eurolla uutena..

  • Noora kirjoitti:

   Moikka, piti mennä ihan tarkistamaan, mutta Gigantissa uutena toi puhelin maksaa 32GB muistilla yli 500€. Ilmeisesti katsoit tavallisen iPhone6 puhelimen hintaa, se on vuoden vanhempi malli ja maksaa 359€ 🙂 Tää on S malli ja isommalla muistilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *