Hae
Mansikkapilvi

Itsevarmana intiimikumppanin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Asan

Itsevarmuus on asia, josta olen kirjoittanut paljon. Itsevarmuus on sellaista sisäistä voimaa meissä jokaisessa. Sitä joko on tai sitten sitä on, mutta se ei ole aktiivisesti käytössä.

Itsevarmuus on tervettä. Monet sotkee itsevarmuuden ylpeyteen. Ei, se ei ole ylpeyttä. Jos on itsevarma se ei tarkoita sitä, että kulkisi kadulla nenä pystyssä. Itsevarmuus on sitä, että on hyvä ja helppo olla oman itsensä kanssa. Itsevarma ihminen ei puhu pahaa itsestään oman pään sisällä. Hän arvostaa sitä minkälainen on ja miltä näyttää. Toki meillä jokaisella on ne heikot kohdat, mutta ne ei saa häiritä liikaa. Itsevarman ihmisen ei myöskään tarvitse puhua pahaa toisista ihmisistä. Itsevarma ihminen on yleensä helppoa seuraa. Itsevarmuus on kaunista. Itsevarmana ihminen kantaa itsensä kauniisti.

Itsevarmana toisen kanssa

Itsevarmuudesta on paljon hyötyä, mutta joskus se kaikkein itsevarmin ihminenkin voi muuttua epävarmaksi, etenkin vastakkaisen sukupuolen seurassa. Esimerkiksi treffeillä ollessa, olo ei ehkä olekaan ihan kaikkein itsevarmin. Jos treffikumppani on maailman ihanin ja itse on häneen ihan lääpällään, sitä saattaa vaan miettiä, että kai mäkin kelpaan tuolle.

Me naiset ollaan siitä hassuja, että me panostetaan ihan hirveästi treffeihin, siis siihen, että miltä me näytetään ja tunnutaan. Mulla on sinkkukavereita ja olen saanut monet naurut siitä, kun ennen treffejä on aina sheivausmaratooni, jos asiat etenisi vaikka siihen pisteeseen, että pääsee toisen iholle intiimisti. Kauheasti siis hommaa, ensin pitää siivota kotona viimeisen päälle ja sitten pitää vielä sheivata ja putsata itsensä viimeisen päälle. Ei ole mitään hirveämpää kuin se, että hommat ihastuksen kanssa etenee ja muistat, että et ole käynyt pesuilla! Siinä rapisee kyllä itsevarmuus kankkulan kaivoon 😀

Kun tällaiset asiat on kunnossa, voi täysillä keskittyä siihen toiseen ihmiseen ja intiimiin hetkeen. Kun olet huolitellut itsesi sun ei tartte miettiä sitä, että miltä mahdan tuntua sen toisen koskettaessa. Voi rauhassa keskittyä siihen toiseen ja siihen miltä hän tuntuu. Olen monesti miettinyt, että mahtaako miehet miettiä asioita samalla tavalla. Puunaako miehet itseään ennen treffejä?

Lue lisää Asanista, tästä!

Onko sulla muistoja treffeistä jolloin hommat on olleet etenemässä ja tajuat, että ei hitto, en oo käyny pesulla!?

4 kommenttia

  1. Inexplicable kirjoitti:

    Tietty mekin puunaamme. Tosin ei ehkä noin tarkkaan, koska sille iholle pääsy on meille vähän epävarmempaa. Naisenhan puunaaminen on ymmärrettävämpää, koska hän päättää siitä iholle etenemisestä. Mutta onhan se kohteliasta toista kohtaan muutenkin esiintyä huoliteltuna..

  2. Mimmi kirjoitti:

    Ihana mekko/paita 🙂 onko mistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *