Hae
Mansikkapilvi

Hip Hei, tsekkaas nää!

Energistä perjantaita. Työviikko pulkassa (kuin siistii sanoo noin!) ja huomenna lähtö pikavisiitille Tallinnaan. Tarkoituksena rentoutua ja nautiskella elämästä hyvän ystäväni kanssa; ottaa hiukan kasvohoitoja ja ehkä hierontaa, istua kahviloissa ja ehkä vähän shoppailla! Näitä hetkiä ei ole koskaan liikaa, ainakaan nykyään. Sunnuntaina takaisin tullessa vielä Suomi – Kanada peli. Noilla energioilla on varmasti hyvä startata sitten ensiviikko <3 Ai että, ai että!

Jee arkityö ja sen tuomat ilot!

Tulin kuitenkin vinkkaamaan näin perjantain kunniaksi huikeista alesta, mitä Fitnesstukku jälleen tarjoaa meille! Tiedän, että monet on pudding-koukussa ja nyt sitä puddingii saisi alennuksella Fitnesstukusta. Alennukset on 40% joten ihan merkittävä alennus on kyseessä. Itse rakastan tuota Njien juotavaa valkosuklaa-vadelma pirtelöä. Se on NIIIN HYVÄÄ ja siis ei sisällä laktoosia eikä lisättyä sokeria, mutta sisältää paljon proteiineja <3 Hyvä, terveellinen ja nopea välipala töitten jälkeen hörpättäväksi tai jopa ihan herkutteluun.

Sitten on näitä ihan peruspuddingeja, mutta näissä tulee tuollaista rapeaa granolaa mukana <3 Kaikki nämä siis -40% ja jos ostat 49€ tai yli, niin ei tuu myöskään toimituskuluja. Osta kimpassa kaverin kanssa, tai enemmän varastoon itselle! Ostoksille tästä!

Viikonloppuvapaalle mä lähden salitreenin kautta, pakarat huutaa hoosiannaa jo edellisistä reeneistä mutta eiku lisää vaan! Tarkoitus tänään jälleen kokkailla iltaruoaksi jotain todella hyvää dieettiruokaa. Dieettiruoan ei kuulkaas tartte olla tylsää ja mautonta. Mausteiden ja yrttien suhteen valikoimaa löytyy, eikä se ruoan tekeminen ole edes niin työlästä. Toki nälkäisenä hiukan eri alkaa kokkailemaan, mutta suosittelen tekemään sapuskat aina valmiiksi muutamiksi päiviksi, niin ei tuu sorruttua mielitekoihin.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *