Hae
Mansikkapilvi

Pieni vinkki tähän perjantaihin!

Black Friday on tulossa ja verkkokaupat alkavat valmistautua siihen jo näin etukäteen. Nyt onkin todella hyvä tilaisuus ostaa joululahjat hiukan halvemmalla. Esimerkiksi Nordic Feel tarjoaa paljon tuotteita jopa -25%. Eli jos olet miettinyt puolisollesi lahjaksi vaikka hajuvettä, niin nyt on hyvä tilaisuus se hankkia!

Tästä verkkokauppaan!

Eli koodilla BLACKFRIDAY saat tuon alennuksen.

Mää palailin juuri kahden päivän koulutuspäiviltä kotiin. Oon ihan rättipoikki väsynyt. Iltajuhlat hiukan venähtivät ja päästiin nukkumaan vasta kahden jälkeen. Herätys oli jo kahdeksan aikaan. Nukahdin jopa tän päivän ekalla luennolla. Nyt onneksi jo kotona, mutta huomenna aamulla pitkästä aikaa töihin viikonloppuna. Meen paikkaamaan erään maanantain vapaan nyt sit osastolle. Eli aikainen herätys ja yksi vapaa vain tänä viikonloppuna. Mutta jaksaa jaksaa. Omia valintojahan nämä on 😉

Mitä teille kuuluu?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *