Hae
Mansikkapilvi

Alustavaa kyselyä teille blogin lukijat

Minä olen jo jonkin aikaa mielessäni pyöritellyt ideaa, jota en ole vielä rohjennut tai saanut aikaiseksi tehdä. Olen miettinyt paljon sellaista, että olisiko teillä arvoisat Mansikkapilvi blogin lukijat kiinnostusta viettää yhdessä mun kanssa blogipäivää?

Mä olen nähnyt monia teitä lukijoita vapaa-ajalla milloin missäkin. Osa teistä tunnistaa mut töissä, osa salilla ja osa jonkun muun harrastuksen parissa. Joskus joku voi tulla moikkaamaan vaikka baarissa! Oon joka kerta ihan tosi yllättynyt näistä tapaamisista ja moikkauksista. Osan kanssa ollaan tutustuttu enemmän ja paremmin. Kaikista teistä on jäänyt mulle hirmu hyvä mieli. Olisi ihan huippua tutustua ja viettää enemmän aikaa teidän lukijoiden kanssa 🙂

Olenkin tosiaan miettinyt, että ottaisikohan tällainen blogipäivä tuulta alleen jos alkaisin sellaista suunnittelemaan? Tällainen päivä onnistuisi varmastikin vasta ensi vuoden puolella. Päivä voisi sisältää urheilua, hyvinvointia, ruokaa, kauneutta tai oikeastaan mitä vain. Jos teitä kiinnostaisi osallistua tällaiseen päivään, niin hihkaise kommenttiboksiin hep ja minkälaisista aktiviteeteista sinä olisit kiinnostunut. Jos alustavasti innokkaita ilmoittautuisi, niin voisin alkaa suunnittelemaan päivämäärää ja päivän sisältöä.

Minä olisin itse ainakin ihan innoissani tällaista järjestämässä ja mielessä onkin jo monenlaisia ideoita, mitä tällainen blogipäivä voisi pitää sisällään. Voitaisiin käydä ensiksi treenaamassa yhdessä, laji voisi olla vaikka crossfit tunti tai muu ohjattu ryhmäliikunta tai joku ihan uusi laji! Tämän jälkeen sitten voitaisiin kuunnella luentoa kauneudesta tai muusta naiseuteen liittyvästä mielenkiintoisesta aiheesta, keskustella ja tutustua.

Kouluttautumista

Tämän lisäksi minä olen paljon suunnitellut mielessäni jatko-opintoja ja kouluttautumista itseäni ajatellen. Jotain ideoita on jo mielessä, mutta en viitsi vielä niistä puhua mitään, ennen kuin jutut varmistuu. Oon aina ollut sitä mieltä, että vierivä kivi ei sammaloidu ja haluan toteuttaa tätä mantraa omassa elämässäni. Kuinka olisikaan tylsää jämähtää samaan oravanpyörään useiksi vuosiksi. Tekisi päivästä toiseen vaan samaa työtä. Työnkuva olisi tismalleen sama joka päivä. Kehittyisinkö tällaisessa työssä ollenkaan? Mä haluan kehittyä ja oppia uutta.

Mutta sellaista olen suunittellut itseni ja vähän teidänkin varalle 🙂 Kertokaa, että mitä mieltä!

8 kommenttia

 1. Krissie kirjoitti:

  Olisi kiva idea! Just joku liikuntajuttu esim ois tosi kiva, mutta mä olisin avoin kaikelle 🙂

 2. Johanna kirjoitti:

  Voi hitsi kun kuulostaisi tosi kivalta!!! Osallistuisin varmasti ellen asuisi 400km päässä Jyväskylästä.

 3. Terhi kirjoitti:

  Hep, kiinnostaa! 🙂

 4. S kirjoitti:

  Heippa,

  Kuulostaisi kivalle! Tosin näin raskaana ollessa ihan kaikenlaiseen liikuntajuttuihin ei pystyisi osallistumaan, joten kiva olisi vaikka jokin sellainen mihin voisi varmemmin osallistua, esim yleisesti hyvinvointiin liittyvää:)

 5. Mira kirjoitti:

  Kyllä kiinnostaa! Joku uudemmista ryhmäliikuntatunneista, vaikka fitballet, ja perään kehonhuoltoa ja sitten luento. Jep, osallistuisin.

 6. Jenniina kirjoitti:

  Hep! Kuulostaa tosi kivalta ja erillaiselta 🙂

 7. Laura Saarela kirjoitti:

  Hep 🙂 Sekä treeni, kauneudenhoito ja yleinen hyvinvointi kiinnostavat. Tosin synnytyksestä vasta hetki, joten treenin tehosta riippuu, mitä pystyy tekemään 😀

 8. Helzu kirjoitti:

  Kyllä kiinnostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *