Hae
Mansikkapilvi

Onko väliä millä tuotteilla sheivaa intiimialueet?

Yhteistyössä: Asan

Mä käyn suihkussa päivittäin. Olen joskus yrittänyt opetella harventamaan suihkussa käyntejä, mutta en vaan pysty. Työ sairaanhoitajana vuodeosastolla plus treenit tekee sen, että sitä haluaa peseytyä jokaisen työpäivän jälkeen ennen kuin menee omaan sänkyyn nukkumaan. Jatkuvassa suihkussa ravaamisessa on kyllä tietty omat haittansa; iho kuivuu, siis joka puolelta kehoa. Kun suihkuttelu on jokapäiväistä, mä pyrin valitsemaan sopivat tuotteet iholle, jotka kuitenkin tukisi sitä mun ihon omaa kosteustasapainoa joka päiväisestä peseytymisestä huolimatta. Kun puhutaan ihosta, niin samalla tavalla huolta täytyy pitää myös intiimialueista. Tällä alueella pesuaineilla voi olla suurikin merkitys intiimialueen hyvinvoinnin kannalta.

Jos läträä joka päivä useasti saippualla ja vedellä alapään alueella,  se ihon oma luonnollinen pH-arvo kärsii ja alueet voi kuivahtaa ja paikat voi alkaa kutisemaan ja ärtyä kuivumisen takia, saati jos et pese ollenkaan. Sen takia onkin tärkeää se, että mitä aineita milläkin kehon alueella käyttää. Ei ole kuitenkaan järkevää ostaa kotiin useita erilaisia purkkeja, koska on olemassa tuotteita jotka on suunniteltu juuri tietynlaisiin tarpeisiin.

 

Itse olen nyt tutustunut parin kuukauden ajan Asan tuotteisiin. Asanilla on Shower & Shave suihkusaippua, joka on tarkoitettu vartalolle, mutta myös intiimialueelle ja sheivaukseen. Sen kermainen koostumus huolehtii miellyttävästä pesuhetkestä, mutta auttaa myös tilanteessa  jolloin sinun pitää sheivata. Tuotteessa on sopiva pH-arvo intiimialueen iholle. Suihkusaippuan sisältämä maitohappo auttaa ja tukee ihon, etenkin intiimialueen omaa pH-arvoa pysymään oikeanlaisena useista pesuista ja sheivauksista huolimatta. Tämä tuote on kätevä ja helppo. Kokonsa ansiosta (220ml) se on helppo ottaa vaikka salikassiin mukaan. Monipuolisuutensa vuoksi se on kätevä. Tuote pesee vartalon ja intiimialueen hellävaraisesti, säilyttäen ihon luonnollisen pH:n. Kuten aiemmin olen kirjoittanut, kun olo iholla on hyvä, eikä mikään paikka haise normaalia voimakkaammin, itseluottamus esimerkiksi intiimikumppanin kanssa on korkealla.

Lisäksi meillä on ollut Asanilta testissä  Asan Karpalo & Silkkiuute, joka ei sisällä kuivattavaa saippuaa. Tämäkin tuote on tarkoitettu intiimialuille, mutta lisäksi myös herkälle iholle. Lisäksi mun mies on päässyt testaamaan Asanin miehille tarkoitettua suihkusaippuaa. Tätä tuotetta voi myös käyttää päivittäin, sillä senkin pH-arvo on mukautettu iholle sopivaksi. Miesten suihkusaippua käy hiuksille, vartalolle ja intiimialueen pesuun. Eikä päivittäinen käyttö kuivata ihoa. On miehilläkin ne intiimialueet joiden iho voi kuivua herkästi, etenkin näin talviaikaan. Voit käydä lueskelemassa lisätietoa erilaisista kysymyksistä täältä.

 

Jos huolehtii siitä, että tukka on aina puhdas ja kainalot eivät haise, niin samalla tavalla huolta täytyy pitää myös intiimialueistaan. Nämä tuotteet soveltuvat siihen täydellisesti. Tuotteita saa ostettua tällä hetkellä ainakin Prismoista ja K-Citymarketeista. Lisää tuotteista voit käydä lukemassa täällä.

Minä tiedän, että naiset panostaa hiustenhoitotuotteisiin, joten kysymys kuuluukin oletko sinä miettinyt sitä millä aineilla peset alapääsi?

Yksi kommentti

  1. Ninja1 kirjoitti:

    Nämä tuotteet ovat olleet tosi positiivinen yllätys! Hinta-laatu-suhde on hyvä, ja saatavuus helppo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *