Hae
Mansikkapilvi

ALWAYS KISS ME GOODNIGHT!

Sinkkuna sitä oli tosi tarkka siitä, että millainen pusuttelija se oma ihastus sattui olemaan. Jos se oli huono niin se oli suoraan, että ei jatkoon. Ehdottomasti, ei mitään muttia. Pussailu on mulle tosi tärkeä juttu ja sen pitää osua just eikä melkein yhteen sen toisen kanssa omien taitojen (tai taitamattomuuden) kanssa. Ei ole mitään hirveämpää kuin pussailu sellaisen kanssa joka nuolee sun koko naaman tai imee huulet tai tunkee kieltä väkisin sun kurkkuun. Onneksi mun insinööri osaa hommansa 😉

Pussailu on tosi tärkeä osa parisuhdetta. Mun mielestä omaa kumppania voi pussata missä vaan, tai ainakin pitäisi pystyä pussaamaan. On parasta kun akuutin pusutarpeen saa tyydytettyä heti ja toinen on vielä mukana siinä jutussa, eikä vain pyörittele silmiään tai työnnä sua pois. Kuitenkaan edes minä en ymmärrä mitään kielari-imuttelua missään Prisman kassajonossa, et rajansa kaikella kuitenkin 😀

Eroperheen lapsena en hirveästi ole nähnyt sitä, että omat vanhemmat olisi pusutellut, tai juuri muutenkaan osoittaneet tunteitaan toisilleen (tai lähinnä niitä kiukkutunteita ehkä osoitettiin sitten senkin edestä :D). Olin eskarissa kun mun vanhemmat erosi. Mun mielestä kuitenkin kotona opetetaan paljon myös omalla esimerkillä lapsille sitä, että millä tavalla suhteessa kaksi toisistaan välittävää ja rakastavaa ihmistä käyttäytyy. Ei ole yks eikä kaks miestä, jotka ei osaa ilmaista tunteitaan, koska kotona ei olla saatu minkäänlaista esimerkkiä miten se toisen halaaminen tai suukottaminen on ihan normaali ja tavallinen juttu. Eikä käsi kädessä kävely ole pelkästään mitään teinien hommaa. Ei ole mitään herttaisempaa kuin vanha pariskunta, jotka vanhoilla päivillään edelleenkin kävelee käsi kädessä tai pussaa <3 Mun isovanhemmat, oikeastaan molemmilta puolilta oli sitä sakkia, että eipä kyllä pussailtu, ainakaan muitten nähden. En muista, että olisin koskaan nähnyt isovanhempien pussanneen??

Suukottelusta on tehty myös tutkimuksia. Näitten tutkimustulosten mukaan pussailu kertoo paljon suhteesta ja sen tilasta. Paljon pusuttelevat ovat onnellisemmassa parisuhteessa. Noh, jotenkin olisin voinut päätellä tuon maalaisjärjellä myös ilman mitään tutkimuksiakin. Harvoin kaksi riitapukaria hirveästi hellyydenosoituksia toisilleen jakelee.

Mun mielestä tunteiden näyttäminen toiselle arjessa on tosi tärkeää. Ohimennen tapahtuvat kosketukset, pusut ja halaukset. Ne on parasta <3

Monet miehet ei puhu eikä pussaa – Mutta miten teillä?

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Meillä kyllä mies tykkää pusutella & kosketella? ehkä joskus mun mielestä liikaakin! Vähempikin riittäisi. Parempi enempi, kun vähempi.

  2. Maiju kirjoitti:

    Ollaan mieheni kanssa oltu ensi toukokuussa yhdessä 30-vuotta ja naimisissa kohta 25-vuotta. Joka aamu töihin lähtiessään hän antaa minulle pusun❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *