Hae
Mansikkapilvi

KUN K****N KUVAN SÄHKÖPOSTIINI SAIN

Joulunpyhien jälkeen vähän erilaista aihetta kehiin.

En ole halunnut aiemmin ottaa kantaa Me too-kampanjaan, mutta nyt on melkein pakko. Olen sitä mieltä, että varmasti suurin osa naisista joutuu varmasti jossain kohtaa elämäänsä kokemaan jonkin tasoista seksuaalista häirintää. Seksuaalinen häirintä voi olla joku läppä, joka on sanottu kaksimielisesti, tai se voi olla kouraisu takapuolesta baarin tanssilattialla. Mä olen jotenkin ajatellut sen silleen, että miehet on vaan miehiä. Osa enemmän ääliöitä kuin toiset, jotkut jopa täysin sairaita. En jaksa tehdä siitä numeroa, koska sitten olen antanut tällaisen käytöksen vaikuttaa itseeni ja nää tyypit saa just sen mitä ne haluaa. Mun mielestä ei kuitenkaan koskaan ole ok se, että esimerkiksi just humalassa tullaan väkisin iholle ja kouritaan. Vaikka nainen tanssisi tanssilattialla kuinka kutsuvasti tahansa, se ei todellakaan oikeuta minkään sortin koskettelua.

Osittain olen kyllä itsekin joskus juttujeni tasolla härski ja saatan intoutua (miesseurassa) heittämään jos jonkinlaista läppää. Mun mielestä kaksimieliset vitsit voi olla hauskoja, ainakin niin kauan kuin kuulija ei ota niitä itseensä tai niissä ei kommentoida ketään henkilökohtaisella tasolla. Ihmisten ei pidä olla liian herkkiä, ei miesten tai naisten. Ei kaikki jutut ole seksuaalista häirintää vaikka jotain härskiä heittäisikin ilmoille.

Mutta jossain menee minullakin raja ja se raja on ylitetty aika räikeesti siinä vaiheessa kun aletaan lähetellä omia kullin kuvia sähköpostiin tai instagramin inboxiin. Jälkimmäisessä ei tartte onneks katsoa noita kuvia automaattisesti, mutta sähköpostiin tullessaan nuo kuvat näkyy siinä heti kun alat lukemaan sitä viestiä. Toisin sanoen sä et voi päättää haluatko nähdä noita kuvia vai et, sä näet ne joka tapauksessa. Mä en siis ole mikään siveyden sipuli, mutta hei haloo?!?! Luuleko nää tyypit oikeesti, että haluan nähdä jotain tällaista?

Toi oli se viesti mitä sain viimeisimmäksi ja sit kaksi erittäin oksettavaa omakuvaa omasta jalkovälistä. Mun tekisi mieli reagoida tuollaisiin viesteihin muutenkin kuin näin blogikirjoituksella ja ehkä reagoinkin. Vaikka toisaalta tää tyyppi varmasti toivoo just jotain, ihan mitä vaan reaktiota. Tällaisten ääliöiden pitäisi saada opetus. Mä saan satunnaisesti jos jonkinlaista viestiä mitäkin kautta. Multa udellaan miten hyvin uusista salihousuista näkyy läpi tai siis ei kai näy läpi ja voiko alla käyttää stringejä? Siis kuka kyselee tuntemattomilta tuollaisia kysymyksiä? Saati lähettelee oman vehkeen kuvia toisille? Tällasilla tyypeillä ei todellakaan ole ne kuuluisat kaikki muumit laaksossa.

#Metoo

Mitä mieltä te olette tällaisesta? Pitäisikö tästä tyypistä ilmoittaa jonnekin vai antaa vain olla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *