Hae
Mansikkapilvi

LUETUIMMAT 2017

En olekaan aiemmin listannut menneen vuoden luetuimpia postauksia. Tällä kertaa ajattelin itsekin ottaa hypyn menneeseen ja käyn läpi nyt vuoden 2017 luetuimmat postaukseni. Listaan tähän ylös kahdeksan luetuinta tekstiäni.

Kahdeksanneksi luetuin tekstini ja koko vuoden (okei okei..  melkein koko vuoden) hirvein juttu tapahtui minulle kesäkuussa. Kävin aivan normaalisti kampaamolla värjäyttämässä tyvikasvuni ja vielä edelleenkin korjailen tuon kampaamokäynnin tuloksia. Käy lukemassa tekstini KUN TUKKA PASKAKSI MENI.

Sijalla seitsemän komeilee kirjoitukseni SUOSITUKSIA NETFLIXISTÄ? Tässä tekstissä kirjoittelin maaliskuussa omat suosikkini Netflixin tarjonnasta ja samalla pyysin vinkkejä teiltä uusiin sarjoihin. Sainkin valtavasti erilaisia suosituksia. Jos kaipaat uutta katseltavaa, niin käy ihmeessä lukemassa tämä postaus!

Sijalla kuusi löytyy ammatillinen tekstini SAIRAANHOITAJILLE PALKANKOROTUS, MUTTA MITES LÄHIHOITAJAT? Monet työhön liittyvät tekstini ovat hyvin suosittuja. Kirjoittelen mielellään ajatuksia ylös tästä meidän paljon parjatusta ja tunteita herättävästä alasta. Mikä siinä edes herättää niin paljon tunteita?

Viidenneksi luetuin teksti viime vuonna oli muistokirjoitus koiranpennustamme Lakusta. JÄLJELLE JÄI VALTAVA TYHJYYS JA SUURI IKÄVÄ. Laku, joka eli aivan liian lyhyen elämän ja senkin suurimmaksi osaksi voimakkaiden kipujen siivittämänä. Jouduimme tekemään raskaan päätöksen heinäkuussa ja päästimme viisikuukautisen koiranpentumme pois kivuista.

 

Helmikuussa kirjoitin tekstin MILTÄ NÄYTTÄÄ 169cm JA 70kg?. Tämä teksti nousi viime vuoden neljänneksi luetuimmaksi postaukseksi. Aiheena tässä kirjoituksessa oli näyttää muiden bloggaajien innoittamana se, miltä tietyn mittainen ja painoinen vartalo näyttää.

Kolmanneksi suosituin teksti oli teksteistäni ehkä kaikkein henkilökohtaisin. Siinä mentiin aika syvälle mun ihon alle. Kerroin omia kokemuksiani aiheesta PETTÄMINEN JÄTTÄÄ JÄLJET.

Syyskuussa intouduin jälleen kirjoittamaan työelämästä ja sairaanhoitajien kohtelusta. HOITAJAT OVAT TYYTYMÄTTÖMIÄ  teksti kirvoitti mielenkiintoisen ja runsaan keskustelun kommenttiboksiin. Tämä oli koko tilastoissa siis toiseksi luetuin tekstini.

Huhtikuussa kirjoitin viime vuoden suosituimman tekstini. Iltapäivälehdissä kuohui ja aiheena oli jälleen mikäs muukaan kuin hoitotyö ja me hoitajat. Kirjoitinkin sitten oman vastineen aiheelle. JÄLLEEN KUOHUU, EIKÄ SYYTTÄ tekstiäni jaettiin runsaasti sosiaalisessa mediassa ja minua haastateltiin aiheesta myös Iltalehteen. Tekstissä kerron miksi siellä päivystyksessä joskus joutuu hiukan odottamaan.

Tässäpä läpileikkaus menneestä vuodesta mun blogin osalta. Toivon vuodelta 2018, että te rakkaat lukijat pysytte siellä ruudun sillä puolen edelleen aktiivisina. Rakastan niitä käytyjä keskusteluja mitä kommenttiboksissani usein käydään. Mielipiteet vaihtuu ja aina me ei olla kaikesta edes niin samaa mieltä, mutta se ei haittaa!

Tähän loppuun julkaisen 23.12 suoritetun tuotepaketin arvonnan voittajan! Uuden pipon ja muuta tavaraa voitti nimimerkki Riksu. ONNEA RIKSU! Laitoin sulle sähköpostiviestiä, käyhän tsekkailee!

Olisiko sinulla aihetta, josta haluaisit minun kirjoittavan nyt vuonna 2018?

Yksi kommentti

  1. JAAN.Koo kirjoitti:

    Hei! Pari vuotta olen lukenut fitfashion blogeja, mutta mulle oli uutta tietoa että olet joskua ollut kisoissa. Eli postaustoive kisadieetistä, itse kisoista jne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *