Hae
Mansikkapilvi

NYT SE STARTTASI!

Nimittäin 10 viikon Bikini Challenge! Uskomatonta, mutta näin päätin. Viis kiloa veks dieetti oli hyvä alkusysäys minulle kohti parempaa elämänrytmiä niin syömisen kuin liikunnan osalta joten päätin jatkaa samaa rataa. Tänä aamuna otin aloituskuvat ja ai että ne osaa järkyttää. Noh, tästä ei ole kuin suunta ylöspäin eli alaspäin (painon suhteen). Mä painan tällä hetkellä 70-71kg ja olen 169cm pitkä. Tavoitteena mulla olisi päästä 65kg. Ultimaattinen tavoite olisi 64kg mutta saa nähdä mihin rahkeet riittää.

Aamu starttasi siis tutusti puurolla ja raejuustolla ja isolla kupilla kahvia <3 Mä tuun laittaa blogiin aina viikoittain yhteenvetoja kuvien kera tästä projektista. Nyt en vielä laita aloituskuvia, koska ei ole mitään mihin niitä verrata. Pakko saada ensiksi uudet kuvat joissa näkee jo jotain tapahtuneen kropassa 😀

Tämä viikko on kaikenlaista touhua täynnä. Tänään menen kampaajalle ottamaan elämäni ensimmäiset hiustenpidennykset. JEP! Koskaan aikasemmin mun ei ole tarvinnut edes miettiä vastaavia juttuja, mutta nyt tän hiuskatastrofin jälkeen en ole osannut tottua tähän ”lyhyempään” hiusmalliin joten jotain oli keksittävä. Lisäksi mun tukka on ohentunut ihan valtavasti. Tukka ei tunnu yhtään omalle. Väriä olen saanut hiukan vaalennettua siitä villasukasta joka se oli alkuun, että sen suhteen ei just nyt akuutisti ole ongelmaa mut muuten on. Tukka on vaan ihan valtavan tärkeä juttu mulle ja uskon, että monille muillekin. Ennen tuskailin tukkani kanssa, että miten sen saa aina käärittyä nutturalle piiloon kun sitä oli niin paljon ja pääasiassa pidin tukkaa aina kiinni, koska se oli silmillä jos tuuli tai huulikiillossa kiinni. Sitä osaa arvostaa jotain vasta kun sen menettää. Näköjään koskee myös tukkaa. Suurin ongelma tässä oli varmaan se, että mä en halunnut hiuksiini mitään näin radikaalia muutosta vaan jouduin ottamaan vastaan sen mitä tapahtui. Eri asia on päättää, että leikkaa tukkansa lyhyeksi tai, että päättää värjätä eri väriseksi. Sillon se on oma päätös, nyt ei ollut.

Mut joo, jatkeista tulee oma postauksensa tällä viikolla. Mua jännittää sikana, että miten osaan olla niitten kanssa ja miten luotan siihen, että ne pysyy päässä?! IIIK!

Ja lisää IIIIIKSEJÄ! Kolmas hullutus mitä lähden kokeilemaan on sokerointi. Oon kertaalleen käynyt säärien sokeroinnissa joskus vuosia sitten, mutta tää sokeroija ei varmaankaan ollut kovin ammattitaitoinen, sillä sokeri tarttui mun ihoon vaan pääsääntöisesti kiinni, eikä se karvojen kiskominen meinannut onnistua juuri ollenkaan. En oo sit sen huonon kokemuksen jälkeen testannut tätä, mut nyt lähden kokeilemaan uudelleen torstaina. Nyt mulla onkin siis säärikarvojen kasvattaluprojekti menossa 😀 Todella seksikästä ja naisellista 😀

Onko blogin lukijoissa muita Bikini Challengeen osallistuvia?

Aurinkoa sun viikkoosi <3

6 kommenttia

 1. Simpukka kirjoitti:

  Ite kans alotin Bikini challengen tänään :), kiva siis seurailla sun edistymistä. Mihin ryhmään menit? Ite alotin tänään siinä fat burnissa, kun painoa haluaisin alas jonku 5-7kg, mutta face ryhmää ja keskustelua seuranneena siirryn ehkä kuitenki siihen shape uppiin. Mun mitat on 159cm/62kg ja tavoitepaino ois nyt alkuun alle 60kiloa. Tokihan tuota painoa ei sais seurata, mutta mää ainakin seuraan :).

  • Noora kirjoitti:

   Okeii! Kiva, tuu siekin sit kertoo aina et miten menee?!! Mä ajattelin aloitella sillä n. -5kg ryhmällä 🙂 ateriakoot näytti siinä sopiville 🙂

 2. taika kirjoitti:

  Hep! Oon mukana bc:ssä. Menin mukasn viime elokuussa alkaneeseen ja nyt aloitan toisen kierroksen. Olin tosi tyytyväinen tuloksiin jota viime syksynä sain niin siks olen vielä mukana. Lähti niin paljon senttejä ja selluliittia pois että kannatti lähteä mukaan. Nyt sitten kesäkunto 2018 siintää mielessä.

  Olen tällä matkalla oppinut syömään suht oikein ja tavat on jo iskostunut aika hyvin. Tää alkaa tuntua jo elämäntavalta. Enää en alota päivää suklaapatukoilla ja kisko iltaisin kaksinkäsin jäätelöö ja suklaata! Oon oppinu pitää puurosta ja kunnon ruuasta.

  Mulla ei enää kiloja oikeestaan niinkään oo pudotettavissa. Aion vaan muokata kroppaani.

 3. Asta kirjoitti:

  En aloittanut Bikini challengea vaan täältä Fitfashionista tutun Ida Jeminan Strong and curvy. Ajatuksena siistiä kroppaa ja saada sitä lihasta enemmän. Joulun jälkeen olo oli niin turvonnut ja väsynyt, että koin tarvitsevani jonkun valmennuksen, mitä kautta saisi olon paremmaksi ja taas kunnon kipinän salille. Mietein tuota Bikini Challengea myös, mutta pidin tuota Strong and Curvya tällä kertaa parempana vaihtoehtona itselleni. Ehkä myöhemmin voisin kokeille tuota BC:a. Tsemppiä sinne treenaamiseen ja syömiseen!

 4. Unelma kirjoitti:

  Oijoi. Mä ymmärrän, että tää sopii varmasti hyvin monelle ihmiselle ja oikein toteutettuna on ihan hyvä ja terveellinen vaihto-ehto. Silti mulla pikkasen särähtää korvaan, kun sairaanhoitaja mainostaa tällästä fitnessdiettiä. Itse tosiaan kävin tämän läpi 4 vuotta sitten. Muutoksia tuli mutta niin tuli myös syömishäiriö, jonka kanssa kamppailen edelleen. Vaikea päästä kaloreiden laskemisesta ja ruokien punnitsemisesta eroon. Epäterveelliset ruuat oksennan ulos, koska ahistaa. En edes tiedä miksi piti kommentoida. Ehkä toivon, että ymmärrät myös työsi puolesta, että nää ei sovi kaikille ja en haluaisi omaa kohtaloa kenellekkään vääristyneestä kehonkuvasta. Tietenkään ei sitä voi ihan pussipäässä elää tätä elämää ja kaikkea saa toki kirjoittaa. Toivottavasti tää on sulle toimiva juttu!

 5. taika kirjoitti:

  ^pakko kommentoida sen verran tohon. En tiedä millainen bc on ollut 4v sitten. Mutta nykyään siinä ei todellakaan lasketa kaloreita ja korostetaan myös sitä et jos ahistaa, ei niitä ruokiakaan tarvii punnita. Ite en oo punninnu yhtään vaa meen mutulla ja silti kroppa koki todellisen muodonmuutoksen valmennuksella. Yhtään ei tarvinnu kituuttaa eikä kaloreita laskea eikä vaakaa tuijoteta yhtään. Kaiken a ja o on nimenomaan säännölliset ruokailuvälit, paljon kasviksia ja puhdasta ruokaa eli ei eineksiä, puolivalmisteita tms. Mikä voisi olla terveellisempää?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *