Hae
Mansikkapilvi

RUSETTIKENGÄT KEVÄÄSEEN

Oon pikkuhiljaa alkanut heräilemään tähän kevääseen ja kesähaaveilut on jo käynnissä mun pään sisällä. Tein ensimmäisen hankinnan tulevaa kevättä varten ja aloitin tällä kertaa kengistä. Löysin ihanat valkoiset rusettitennarit kevääseen. Nämä tuli eilen ja kävin jo testaamassa näitä ulkona, koska en malttanut kävellä pelkästään sisällä näillä.

Nämä on ihanat. Keväällä mä suosin väreissä valkoista, keltaista ja muita kirkkaita värejä. Talvella sitä tuntuu pukeutuvan mieluiten mustaan ja harmaaseen ja muihin neutraaleihin sävyihin. Mitä enemmän aurinko alkaa paistamaan, sitä enemmän mä haluan värejä vaatteisiini.

En oo tuollaisia paksumpipohjaisia kenkiä koskaan omistanutkaan, joten nää on nyt vähän eri tyyliä kuin mitä mun kengät yleensä on. Valkoinen väri on pelottava, koska se menee niin nopeasti likaisen näköiseksi, mutta nää on keinonahkaa, joten uskon puhdistuksen olevan helppoa.

Kengät on Zalandolta, mutta keräilin teille kollaasin saman tyylisistä kengistä tällä kertaa Bubbleroomin valikoimista.  Etenkin noi karvapallokengät houkuttelee minua tuossa harmaan sävyssä tosi paljon. Itsekin alunperin emmin näitten mun tilaamieni kenkien kanssa, että kummanko värin haluan, harmaat vai valkoiset. Päädyin sitten kuitenkin valkoiseen, mutta silti tuo harmaa sävykin on ihana!

1.Steve Madden Bryanne

2. Ava L Shoe 

3. Glossy Randy Sneaker

4. Glossy Randy Sneaker Black

Joko sä olet tehnyt keväthankintoja?

 

2 kommenttia

  1. Niin kävi kirjoitti:

    Itse en ostaa enää ikinä valoista. Minulla on kallis untuvatakki joka on heti paskaisen näköinen oltuaan päälläni muutaman kerran. Oikeaa karvaakin hupussa.

    • Noora kirjoitti:

      Joo, valkoinen takki on paha, kaulukseen jää aina meikkivoiteet ja sitä ei saa enää puhtaaksi 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *