Hae
Mansikkapilvi

MIKSI KIRJOITAN MIELIPITEITÄNI?

Joskus mietin, että miksi ihmeessä kerron täällä blogissani ajatuksia eri aiheista. Kerron täällä paljon mielipiteitäni ja kerron täällä aika paljon asioita mun henkilökohtaisesta elämästäni. Kerron siis omia asioitani ihan tuntemattomille ihmisille. Pääsääntöisesti saan teiltä takaisin hyvää ja asiallista kommenttia (eriävä mielipide voi olla myös asiallinen), mutta sitten sieltä ruudun siltä puolen tippuu myös mitä tympeimpiä kommentteja, jotka välillä saa mut hämmentyneeksi. Perustelen itselleni sananvapauden täällä blogissa sillä, että tämä on mun päiväkirja. Päiväkirja, joka on avoin muiden silmille ja mielipiteille, mutta silti minun oma. Niin, minä kyllä haluan mielelläni niitä teidän mielipiteitä tänne blogiini luettavaksi jatkossakin, te olette tämän homman suola. Mä en todellakaan halua sitä, että kaikki on mun kanssa samaa mieltä. On mahtavaa lukea jonkun toisen ehkä eriäväkin mielipide johonkin asiaan, etenkin jos se on perusteltu hyvin. Siinähän voi joskus jopa omakin mielipide muuttua tai ainakin ajattelu laajentua. On vaan eri asia, että miten asian tulee sanomaan tänne blogiin. Toki, kirjoitan itsekin aika kärkkäästi ja joskus ehkä provosoivastikin, en kuitenkaan koskaan hauku ketään. Mielipiteen voi kertoa järkevästi, ilman haukkumista. Kommentit joissa kritisoidaan jotain mun henkilökohtaista ominaisuutta on outoja ja hassuja, miksi ihmeessä kukaan haluaa tai jaksaa tulla sellaista tänne kertomaan?

Mun blogissa kävi viime vuoden aikana huima määrä ihmisiä, melkein miljoona. Sain ihan valtavasti kommentteja ja juttujani jaettiin sosiaalisessa mediassa ahkerasti, kiitos siitä teille!

Nyt kysynkin sinulta, että olisinko minä sopiva ehdokas sinun mielestäsi kategoriassa  Vuoden Kannanottaja?

Kenen kirjoitukset herättävät keskustelua, kuka on onnistunut nostamaan tärkeän aiheen tapetille? Kuka uskaltaa ottaa kantaa?

Kenen blogi, Youtube-kanava tai vaikka Instagram-tili on sinun mielestäsi vuoden inspiroivin? Vinkkaa meille juuri se somepersoona tai -kanava, jonka sinä haluaisit nähdä Inspiration Blog Awards -ehdokkaiden joukossa. Ehdokashaku on käynnissä 9.3. asti. 

On nimittäin tullut aika ehdottaa suosikkeja omiin kategorioihin tämän vuoden Inspiration Blog Awardseihin.

Esitänkin nyt pyynnön teille rakkaat lukijat. Käykää ehdottamassa blogiani kategoriassa VUODEN KANNANOTTAJA. Laittakaa kanavan nimeksi Mansikkapilvi ja kanavan URL osoitteeksi mansikkapilvi.fitfashion.fi

TÄSTÄ PÄÄSET EHDOTTAMAAN MUN BLOGIA, KLIK!

Olen jokaisesta äänestä hyvin kiitollinen ♥

Tässä vielä muutamia postauksia, jotka ovat herättäneet runsaasti keskustelua viime vuonna:

♥ JÄLLEEN KUOHUU, EIKÄ SYYTTÄ

♥ HOITAJAT OVAT TYYTYMÄTTÖMIÄ

♥ PETTÄMINEN JÄTTÄÄ JÄLJET

♥ SAIRAANHOITAJAN PALKKA VEROJEN JÄLKEEN

♥ NORMAALIPAINOINEN JA YLPEÄ SIITÄ!

♥ SAIRAUS JOKA LEIMAA IHMISEN

2 kommenttia

  1. Tommi H kirjoitti:

    Äänestetty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *